فریاد العطش در روستاهای خراسان جنوبی به گوش می رسد/ لزوم تشکیل ستاد احیای قنوات در کشور

فریاد العطش در روستاهای خراسان جنوبی به گوش می رسد/ لزوم تشکیل ستاد احیای قنوات در کشور

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید ستاد احیای قنوات در کشور تشکیل شود گفت: قنات‌های بسیاری از روستاها در استان خشک شده که خشک شدن بسیاری از این قنات‌ها نیز مربوط به سوءمدیریتی بوده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد باقر عبادی  شامگاه پنج شنبه در جلسه بررسی مسائل صنعت آب و برق خراسان جنوبی  که با حضور وزیر نیرو برگزار شد اظهار داشت:باید ستاد احیای قنوات در کشور تشکیل شود و وقتی مصرف چاه‌های کشاورزی هوشمند شده 200 میلیون مترمکعب کاهش دادیم و همین نیز اقتصاد مردم تحت تاثیر قرار دارد اگر فکری نشود این خودش سبب مهاجرت می‌شود.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه افزود: بیرجند با فعال شدن تصفیه خانه آب و تصفیه فاضلاب می‌تواند متحول شود.

وی گفت: مردم می‌توانند با تصفیه خانه در بیرجند آب آشامیدنی سالم داشته باشند و تصفیه فاضلاب بیرجند که در حال تکمیل است با یک حرکت جهادی می‌توان آن را هم سروسامان داد.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی افزود: فاضلاب خوسف با مشکل مواجه بوده و با توجه به اینکه خوسف در زمین سختی قرار دارد که چاه جذبی نمی‌تواند داشته باشد.

عبادی تصریح کرد: انتقال آب از دشت مختاران و گیو  شهرستان خوسف به سمت شهرستان بیرجند در دستور کار قرار می‌گیرد و روستاهای متعددی از خوسف به بیرجند در مسیر آب قرار دارند که باید برای مشکل آب آن‌ها نیز چاره‌ای اندیشیده شود.

وی ادامه داد: قنات‌های بسیاری از روستاها در استان خشک شده که خشک شدن بسیاری از این قنات‌ها نیز مربوط به سوءمدیریتی بوده که سیستم اداری چند دهه اخیر به دلیل مجوز دادن به چاه‌های فراوان داده شده است.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: عمده مزارع روستاییان که کشاورزان واقعی و صاحبان حق واقعی هستند خشک شده و با کمبود آب مواجه هستند.

فریاد العطش در روستاهای خراسان جنوبی

رئیس  مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی با این اعتبارات قطره چکانی 20 سال زمان می‌برد که مجتمع‌های آبرسانی تکمیل شود و مردم روستاها فریاد العطش دارند و از کم آبی و تشنگی مردم در روستاها خجالت می‌کشیم.

نظر افضلی در این جلسه اظهار داشت: بسیاری از مردم در شهرهای نهبندان و سربیشه به دلیل موضوع آب مهاجرت کردند و 18 مجتمع آبرسانی در سربیشه نیازمند 82 میلیارد تومان اعتبار است.

نظرافضلی بیان کرد: با این اعتبارات قطره چکانی 20 سال زمان می‌برد که مجتمع‌های آبرسانی تکمیل شود و مردم روستاها فریاد العطش دارند و از کم آبی و تشنگی مردم در روستاها خجالت می‌کشیم.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon