بجنورد| نقشآفرینی رادیو در "مواقع بحرانی" قابل تحسین است
معاون امور استانهای سازمان صدا و سیما گفت: در سیل بهار سال ۹۸ بیش از ۲۸ استان درگیر این بحران بودند که رادیو در راستای کاهش آلام هموطنان نقش بسیار تاثیرگذاری را ایفا کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، علی دارابی امروز در کمیسیون رادیوی بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز صدا و سیمای استانها اظهار داشت: امروزه برخی از اپلیکیشنها بیش از هزار رادیو را در 230 کشور دنیا به هم متصل کردهاند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر با قدرتنمایی رسانههای جدید سبد رسانهای نسل جوان در حال جابجایی و تغییر است، افزود: اکنون دوره آن که رسانههای رقیب را از صفحه حذف کنیم گذشته و باید وارد مرحله تعامل و سازندگی شویم و برای مخاطب خود به ویژه نسل جوان برنامههای جذاب و متنوع تعریف کنیم.
معاون امور استانهای سازمان صدا و سیما با اشاره به نقش آفرینی رادیو در مواقع بحرانی به ویژه سیل اخیر در کشور خاطرنشان کرد: در سیل بهار سال 98 بیش از 28 استان درگیر این بحران بودند که رادیو در راستای کاهش آلام هموطنان نقش بسیار تاثیرگذاری را ایفا کرد. همچنین با بیست و چهار ساعته شدن رادیو این فرصت بی بدیل برای امیدآفرینی و نشاط آفرینی با افزایش برنامههای طنز فراهم شده است.
وی ایجاد برنامههای مسابقاتی نظیر مشاعره، برنامههای جریان ساز، آموزش مهارت سواد رسانهای و تهیه مستند و برنامههای نمایش رادیویی را از اولویتهای خود بیان داشت و افزود: در حوزه منابع طبیعی، دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، سلامت بهداشت و آسیبهای اجتماعی باید اقدامات اساسی در رادیو صورت بگیرد.
تأکید بر اصالت زبان و ادبیات فارسی رسالت اصلی رادیو
مدیرکل صدای استانهای صدا و سیما نیز در این این همایش با بیان اینکه بیش از 600 اثر رادیویی به دبیرخانه جشنواره رسید، اظهار داشت: تأکید بر اصالت زبان و ادبیات فارسی، ایجاد برنامههای طنز مفرح و شاد یکی از رسالتهای رادیویی شمار میرود که در سال جاری باید بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد.
وحید کمالی رادیو را یک رسانه جریانساز دانست و افزود: با توجه به تاکیدات بر اصل کتاب خوانی در رادیو قرار است مسابقاتی در رادیو طراحی شود که در آن مردم تشویق به کتابخوانی شوند تا به پرسشهای مسابقات پاسخ مثبت دهند. همچنین باید فضای رادیو را در بیرون از استودیو طراحی کرد تا اجرای این برنامهها با حضور هر چه بیشتر مردم انجام شود.
وی با اشاره به اینکه کیفی سازی برنامهها، یکی دیگر از رسالتهای حوزه صدا به شمار میرود خاطرنشان کرد: در تقویت برنامههای رادیویی باید به اصل کیفیسازی نیز توجه داشت ضمن اینکه برنامههای رادیویی باید خیابان شلوغ باشد.
مدیرکل صدای استانها در پایان با اشاره به نقش آفرینی رادیو در مواقع بحرانی اضافه کرد: با توجه به این که رادیو یک رسانه همراه است و در تمام شرایط خود را در کنار مردم می بیند، در مواقع بحرانی نیز پیشتاز و پیشرو است.
انتهای پیام/ش