طرح ضیافت علوی با اطعام ۲۵۰ هزار نفر در خوزستان اجرایی می‌شود + جدول توزیع


طرح ضیافت علوی با اطعام 250 هزار نفر در خوزستان اجرایی می‌شود + جدول توزیع

دبیر طرح ضیافت علوی استان خوزستان از اجرای طرح ضیافت علوی و اطعام ۲۵۰ هزار نفری در روز عید غدیر خم و به مناسبت دهه ولایت در سراسر استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، نشست خبری هشتمین سال برگزاری طرح ضیافت علوی و اطعام 250 هزار نفری در روز عید غدیر خم و به مناسبت دهه ولایت برگزار شد.

در این نشست حجت‌الاسلام محمد هلالی مجد با اشاره به اهمیت ضیافت علوی اظهار داشت: این طرح امروزه از یک برنامه خانگی به برنامه شهری، استانی و در سراسر کشور تبدیل شده و در برخی از کشورهای همسایه همچون عراق و لبنان اجرا شده است.

وی با بیان اینکه طرح ضیافت علوی به همت مسجد الغدیر و هیئت روضه الزهرا(س) به 250 هزار پرس غذا رسیده است، خاطرنشان کرد: این طرح در ابتدا پنج هزار پرس غذا و اکنون به 250 هزار غذا در کل استان خوزستان رسیده است.

دبیر طرح ضیافت علوی در اهواز با اشاره به این‌ که به همت بنیاد بین‌المللی غدیر و دبیرخانه طرح ضیافت علوی تعداد شهر و شهرستان برای پخت و پز روز عید غدیر آماده شده‌اند، گفت: مرکز نیکوکاری عصر ظهور در شب عید غدیر افتتاح می‌‌شود.

نوع نگاه به مناسک و شعائر دینی باید تمدنی و عالمانه باشد

همچنین حجت‌الاسلام محمدامین فاطمی‌کیا با بیان این‌که طرح ضیافت علوی از سال 91 شروع و تاکنون ادامه دارد اظهار داشت: این طرح به بلوغ نسبتا کاملی رسیده و از نظر کمی و کیفی گسترش پیدا کرده است.

وی با اشاره به استقبال چشمگیر استقبال از برگزاری طرح ضیافت علوی در سراسر خوزستان بیان کرد: حداقل 250 هزار اطعام در روز عید غدیر در قالب این طرح اجرایی می‌شود که از این تعداد 110 هزار غذا برای سطح اهواز است.

دبیر طرح ضیافت علوی استان خوزستان خاطرنشان کرد: طرح ضیافت علوی کاملا مردمی و در مدت تأسیس، گسترش و استمرار آن به هیچ وجه مقدار پولی کمک دولتی جمع‌آوری نشده است.

وی با اشاره به این‌که هزینه هر یک پرس غذا بین 7 تا 8 هزار تومان است، گفت: هیچ موقع از دولت و دستگاه‌های اجرایی درخواست مالی نشده اما این دستگاه‌ها می‌توانند تسهیل‌گر برخی از مسائل باشند و دولت به دلیل گرانی می‌تواند برای این طرح سهمیه در نظر بگیرد.

فاطمی‌کیا اظهار داشت: تمامی افراد در طرح ضیافت علوی از خیرین و مشارک‌کنندگان تا عوامل اجرایی و بخش‌های مختلف به صورت مردمی، خودجوش و آتش به اختیار پای کار هستند که بیانگر شعور عمیق و شور است.

دبیر طرح ضیافت علوی استان خوزستان با اشاره به این‌که برخی شبهه ایجاد می‌کنند که این چنین مبالغ را می‌توان برای فقرا هزینه کرد اظهار داشت: دو نوع نگاه به مناسک دینی و شعائر الهی وجود دارد که نخست نگاه غیرعالمانه است یعنی اینکه مناسک دینی در تاریخ عالمان زمان گذشته نگه داشته، پرونده آنها بسته و در سال‌های بعد گسترش داده نشود که نمونه این نوع نگاه گریه نکردن برای امام حسین(ع) است.

وی با بیان این‌که نوع نگاه دوم به مناسک دینی نگاه تمدنی است که شعائر دینی در این نوع نگاه جابه‌جا می‌شوند، ادامه داد: ضیافت علوی را امام حسن مجتبی(ع) پایه‌گزاری کرد و باید به این کار نگاه تمدنی داشت.

فاطمی‌کیا با اشاره به این‌که ضیافت علوی سنتی است که جایگاه خود را به مرور زمان نشان می‌دهد، بیان کرد: از جمله اثرات این طرح الگوسازی، غالب بودن اراده و حرکت جمعی بر حرکت فردی و تبلور هنر مذهبی در مناسک دینی برشمرد.

دبیر طرح ضیافت علوی استان خوزستان تأکید کرد: در ضیافت علوی ثابت شد که خوزستان بستر خیزش و رویش حرکت‌های ناب در سطح کشور است. مخاطب در این طرح تمام مؤمنان است اما رویکرد در استان مؤمنان کم‌برخوردار و کم بضاعت است.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon