۱۴ هزار میلیارد طرح صنعتی و معدنی در کرمان افتتاح میشود
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان از افتتاح حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان پروژه تا پایان سال در استان کرمان خبر داد و گفت: عموم این پروژهها در بحث معادن و صنایع معدنی است.
مهدی حسینینژاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با بیان اینکه رئیس جمهور برای افتتاح چند طرح به استان کرمان سفر میکند اظهار داشت: حدود 14 هزار میلیارد تومان طرح صنعتی و معدنی در استان کرمان آماده افتتاح است.
وی با بیان اینکه پروژههای بزرگی در استان کرمان آماده بهرهبرداری است گفت: خوشبختانه این طرحها در یک شهرستان متمرکز نبوده و بسیاری از نقاط استان کرمان از جمله شهربابک، سیرجان، بافت، رفسنجان و ... را شامل میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان در حال تبدیل شدن به قطب فولادی کشور است گفت: تولید فولاد استان کرمان قرار است به حدود 10 میلیون تن برسد و برای این مهم ظرفیتهای بزرگی از جمله تولید کنستانترهها، گندلهها و آهنهای اسفجی و حدود 28 ابرکارخانه در استان کرمان داریم.
وی با بیان اینکه همه اینها میتواند موتور محرکهای برای استان استان کرمان در زمینه قطعهسازی و شرکتهای خدماتی باشد گفت: همه باید کمک کنیم تا این اتفاقات به سرعت در استان کرمان بیفتد و شرکتهای قطعهسازی، خدماتی و صنایع پاییندستی در استان کرمان آغاز به کار کنند.
حسینینژاد با اشاره به اینکه 200 واحد بزرگ صنعتی و معدنی استان را اجبار کردیم که نیاز خود را از واحدهای تولیدی داخل استان تامین کنند عنوان کرد: ظرفیت بزرگتر استان کرمان شرکتهای خدماتی است که میتواند به فرصتی برای توسعه و اشتغالزایی در استان تبدیل شود.
وی با بیان اینکه در استان کرمان اگر همراه و همدل نباشیم نمیتوانیم ضعفهای قانونی، کاری، اداری و سرمایهگذاری استان را برطرف کنیم افزود: باید تلاش کنیم تا ظرفیتهای استان را از وضعیت بالقوه به بالفعل تبدیل کرده و از خامفروشی جلوگیری کنیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه قرار است از 55 میلیون تن فولاد کشور، 10 میلیون تن آن در استان کرمان تولید شود گفت: تکمیل زنجیره فولاد نیز از کنسانتره، گندله، آهن اسفجی تا شمش همه در استان دیده شده و در استان در حال انجام است.
وی با بیان اینکه همه این اقدامات ظرفیت بزرگتری را در استان ایجاد کرده و شاخصهای اقتصادی استان را ارتقا میدهد افزود: چیزی که امروز در جنگ اقتصادی به آن نیاز داریم این است که همه در کنار هم باشیم.
حسینینژاد با بیان اینکه پسته سیستم اقتصادی خیلی بزرگی برای استان بود تصریح کرد: این ظرفیت در طی 40 سال اتفاق افتاد اما در این مدت سرمایهگذاری لازم برای افزایش بهرهوری از این محصول انجام نشد و امروز به جایی رسیدهایم که آب کافی برای پرورش این محصول را نداریم.
وی با بیان اینکه ما باید از اتفاقی که برای پسته افتاد درس بگیریم گفت: برای صنایع هم که اکنون ظرفیتهای لازم را داریم باید سرمایهگذاری مناسب هم انجام شود.
انتهای پیام/ ت