۲۱درصد اعتبارات لرستان برای اجرای حدود ۳۰۰پروژه در خرم‌آباد اختصاص یافت


21درصد اعتبارات لرستان برای اجرای حدود 300پروژه در خرم‌آباد اختصاص یافت

فرماندار خرم‌آباد با بیان اینکه روند تکمیل برخی پروژه‌ها در این شهرستان بسیار ضعیف است، گفت: حدود ۲۱.۲درصد اعتبارات امسال لرستان برای اجرایی‌شدن حدود ۳۰۰پروژه در خرم‌آباد اختصاص داده شده‌است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، اسد عبدالهی شامگاه یک‌شنبه در شورای اداری استان لرستان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با بیان اینکه شهرستان خرم‌آباد یک سوم جمعیت استان را دارد، اظهار داشت: این شهرستان 4شهر، 4بخش، 17دهستان و 632 روستا دارد که دورافتاده‌ترین روستای این شهرستان با مرکز 150کیلومتر فاصله دارد و هم‌چنین حدود 70درصد جاذبه‌های استان لرستان در شهرستان خرم‌آباد است.

وی افزود: حدود 140میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی، نفت‌وگاز و توازن برای شهرستان خرم‌آباد لحاظ‌شده که این میزان اعتبار به‌غیر از اعتبارات سیل، جرائم رانندگی، توازن منطقه‌ای و پروژه‌های ملی‌ست.

فرماندار خرم‌آباد عنوان کرد: حدود 21.2درصد اعتبارات سال جاری استان لرستان برای اجرایی‌شدن حدود300پروژه  در این شهرستان اختصاص داده شده‌است. 

وی با اشاره به مشکلات شهرستان خرم‌آباد بیان کرد: یکی از مشکلات اصلی که در کشور و این شهرستان وجود دارد شرایط سخت اداره‌کردن جامعه است، در فرمانداری‌ها و بخشداری‌های شهرستان خرم‌آباد حدود 25درصد پست‌های سازمانی خالی بوده که بر همین اساس کمبود نیروی کار مهم‌ترین مشکل آن‌هاست.

روند افزایشی طلاق

عبدالهی گفت: علاوه بر مشکلاتی که در شهرستان خرم‌آباد وجود داشت سیل نیز تخریب و خساراتی را در این شهرستان به‌وجود آورد، حدود 4هزار و 172منزل مسکونی در خرم‌آباد و روستاها صددرصد تخریب شد و یا نیازمند تعمیر هستند، 35 روستا دچار رانش زمین شده و هم‌چنین بسیاری از زیرساخت‌های این شهرستان از بین رفته‌است.

وی تصریح کرد: در سیلاب‌های اخیر استان لرستان بر اساس برآورد هزار و 933میلیارد تومان خسارت به زیرساخت‌ها و تأسیسات شهرستان خرم‌آباد وارد شده که در این رابطه اقداماتی انجام گرفته‌است.

فرماندار خرم‌آباد خاطرنشان کرد: مشکلات اجتماعی، فرهنگی از دیگر مشکلاتی‌ست که در کشور و به تبع آن در شهرستان وجود دارد که بخشی از این مشکلات آسیب‌های اجتماعی بوده که سبب روند تصاعدی در طلاق شده به‌طوری‌که در شهرستان خرم‌آباد از هر 4ازدواج یک مورد منجر به طلاق می‌شود، کودکان کار و متکدیان از دیگر آسیب‌های اجتماعی در این شهرستان است.

شهرداری خرم‌آباد دچار روزمرگی شده‌است

عبدالهی اظهار داشت: روند برخی پروژه‌ها هم‌چون کتابخانه مرکزی در شهرستان خرم‌آباد و هم‌چنین بخش خصوصی در زمینه ساخت هتل پارک صخره‌ای، سالن هزارنفره ارشاد، کانال و سیستم آبرسانی پایین‌دست سد ایوشان بسیار ضعیف است.

وی افزود: طی سال‌های اخیر تعداد گردشگران به شهرستان خرم‌آباد افزایش پیدا کرده، اما زیرساخت‌های گردشگری استان لرستان جوابگو نیست.

فرماندار خرم‌آباد در رابطه با مشکلات شهرداری‌ها عنوان کرد: متأسفانه شهرداری‌های استان لرستان و هم‌چنین این شهرستان درآمدزایی ندارند، در پاساژها، بیمارستان‌ها و هتل‌ها پارکینگ لحاظ‌نشده ‌که سبب مشکلات ترافیکی در شهر شده‌است، هم‌چنین پس از سیل با تخریب چند پل شهر هنوز این پل‌ها ترمیم‌نشده و متاسفانه شهرداری خرم‌آباد دچار روزمرگی شده‌است. 

وی بیان کرد: متأسفانه در خرم‌آباد علیرغم جرائم تعیین‌شده و کنترل‌ها ثبات نسبی در بازار دیده نمی‌شود.

کاهش آتش‌سوزی جنگل‌ها

عبدالهی گفت: در شهرستان خرم‌آباد بخشداری مرکزی حدود 110هزار نفر جمعیت دارد ولی با حداقل امکانات و دو نیرو کار می‌کند که با دو نفر نمی‌شود110هزار نفر و حدود 250روستا را اداره کرد.

فرماندار خرم‌آباد با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این شهرستان طی سال‌های اخیر خاطرنشان کرد: دفتر فعالیت حدود 35حزب سیاسی استان و 38تشکل مردمی راه‌اندازی شده که این تشکل‌ها در سیل خودشان را نشان دادند، برای اولین بار در کشور مرکزی برای نگهداری و ساماندهی متکدیان با کمک خیرین راه‌اندازی شده‌است.

عبدالهی اظهار داشت: ساماندهی ورودی‌های شهرستان خرم‌آباد، رسیدن بعضی از روستاهای این شهرستان به توانمندی اقتصادی، کاهش آتش‌سوزی جنگل‌ها و راه‌‌اندازی ترمینال خرم‌آباد از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده طی دو سال اخیر در این شهرستان است.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon