۴۵ دوربین جدید ثبت تخلفات در محورهای مواصلاتی استان مرکزی نصب میشود
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی گفت: استان مرکزی جزو ۳ استان برتر کشور در بحث روشنایی راه است و ادعا میکنیم که الان در کشور در رتبه نخست قرار داریم، درحال حاضر ۳۱۰ کیلومتر روشنایی داریم.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی زندیفر ظهر امروز در جلسه کمیسیون مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی استان مرکزی که با حضور رئیس پلیس راه کشور برگزار شد با اشاره به جایگاه استان در بحث حمل و نقل اظهار داشت: استان هشتم حمل و نقلی استان به لحاظ بار و مسافر هستیم، سالانه 18 میلیون تن کالا از مبدا استان به سایر نقاط کشور حمل میشود.
وی افزود: در حوزه مسافر سالانه 2 میلیون و 500 هزار نفر از مبدا استان به سایر نقاط کشور حمل میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی تصریح کرد: 13 هزار و 500 نفر راننده بخش عمومی در استان مرکز کارت هوشمند دریافت کردهاند و نزدیک به 10 هزار وسیله نقلیه بار و مسافر در استان داریم.
زندیفر بیان کرد: یکی از دغدغه مسئولان استان در سالهای گذشته، راهاندازی مجتمعهای خدمات رفاهی بوده است که الان 23 مجتمع خدماترفاهی در دست بهرهبرداری داریم و 7 تا 8 مورد بین 30 تا 90 درصد پیشرفت دارند، همچنین 87 موافقت اصولی صادر کردهایم که اگر در سه تا چهار سال آینده به بهرهبرداری برسند مشکلی برای استراحت رانندگان نداریم.
وی ادامه داد: در حوزه ترافیک در ایام پیک سال معمولا جزو 4 استان برتر کشور هستیم که بین 600 هزار تا یک میلیون وسیله نقلیه طی 24 ساعت از محورهای استان تردد میکنند، از نظر حمل و نقل سنگین جزو 4 استان برتر کشور هستیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی عنوان کرد: 26 دوربین ثبت تخلف در سطح محورهای استان داریم که 11 دستگاه به سبب مسائلی اعم از مشکل پیمانکار با اداره برق و سرقت دوربین غیرفعال است، 45 دوربین جدید هم که تمام زیرساختهای آنها اماده شده و منتظر نصب دوربین هستند تا پایان آبانماه نصب میشود.
زندیفر افزود: استان مرکزی جزو 3 استان برتر کشور در بحث روشنایی راه است و ادعا میکنیم که الان در کشور در رتبه نخست قرار داریم، درحال حاضر 310 کیلومتر روشنایی داریم و روشنایی نزدیک به 20 کیلومتر هم در آزادراه ساوه-تهران درحال انجام است.
وی با اشاره به کمبود بودجه در بحث خطکشی تصریح کرد: بودجهای که سالانه برای خطکشی معابر میگرفتیم به منظور 3 هزار کیلومتر بود که الان به یک دهم تقلیل یافته، از این رو اولویت اصلی ما 4 محور اصلی استان بوده که 75 درصد ترددها در آنها انجام میشود و موظف هستیم که خط این محورها را به روز نگه داریم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی بیان کرد: متوسط سرعت استان مرکزی 7 کیلومتر از متوسط کشوری بالاتر بوده که اگر نصب 45 دوربین جدید محقق شود کاهش چشمگیری را در سرعت و درنتیجه تصادفات و تلفات جادهای به همراه میآورد.
پاسگاه پلیس راه توره پس از 15 سال انتظار جا به جا میشود
زندیفر ادامه داد: جا به جایی پاسگاه پلیس راه توره 15سال است که دنبال میشود، با زمینی که سال گذشته گرفتیم، توانستیم زیرساختها را آماده کنیم و تا یک ماه آینده به بهرهبرداری میرسد.
کمربندی ساوه تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد
وی عنوان کرد: 7 زیرگذر در دست اقدام در استان داریم که بالای 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارند و به زودی به بهرهبرداری میرسند، کمربندی ساوه هم انشاءالله تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی افزود: یکی از مصوبات کمیسیون حمل و نقل در سال گذشته شناسایی نقاط مستعد واژگونی در راههای سطح استان بوده است که تیمی در این زمینه تشکیل و نقاط مستعد را شناسایی کرده است.
زندیفر تصریح کرد: 332 دستگاه ماشینآلات داریم که 205 دستگاه از آنها راننده ندارد، تمام کشور از نیروهای حجمی استفاده میکنند اما در استان مرکزی این موضوع اتفاق نیفتاده است.
اقدامات بسیار خوبی در بحث اصلاح شیب شیروانی انجام شده است
وی بیان کرد: اقدامات بسیار خوبی در بحث اصلاح شیب شیروانی انجام شده و در یک سال و نیم تا دو سال گذشته از متوسط کشوری 7 درصد کمتر هستیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی با اشاره به قول رئیس پلیس راه کشور گفت: با توجه به خرید تجهیزات جدید برای کشور قول دادند که استان مرکزی از نخستین استانهایی باشد که این تجهیزات(ماشین و تجهیزات کنترل تخلفات) را به اندازه کافی و در نخستین فرصت تحویل میگیرد.
انتهای پیام/ ع