سرمایه‌گذاری ۱۰۰۰میلیارد تومانی ذوب‌‌آهن اصفهان برای جمع‌آوری پساب


سرمایه‌گذاری 1000 میلیارد تومانی ذوب‌ آهن اصفهان برای جمع‌آوری پساب

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان با اشاره به کاهش برداشت شرکت ذوب‌آهن اصفهان از رودخانه زاینده‌رود گفت: این شرکت بیش از یک‌هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه جمع‌آوری فاضلاب شهرهای مجاور خود انجام می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از فلاورجان، منصور یزدی‌زاده ظهر امروز در مراسم کلنگ‌زنی بزرگترین پروژه اجرای تأسیسات فاضلاب روستایی کشور در روستای کاویان فلاورجان با اشاره به مسئولیت‌های اجتماعی این شرکت اظهار داشت: اجرای پروژه جمع‌آوری فاضلاب 11 روستا در شهرستان فلاورجان در راستای مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ذوب‌آهن است.

وی افزود: در ابتدای راه‌اندازی شرکت ذوب‌آهن سهمیه آب، یک مترمکعب در ثانیه از زاینده‌رود برای آن تعیین شده است و با توجه به کاهش مصرف آب در فرآیند تولید و جایگزینی پساب، این عدد به کمتر از چهاردهم مترمکعب در ثانیه رسیده است.

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای استفاده از پساب در ذوب‌‌آهن عنوان کرد: قرارداد جمع‌آوری فاضلاب 11 روستا از شهرستان فلاورجان، الحاقیه قرارداد اصلی است، همچنین قراردادی برای جمع‌آوری فاضلاب نجف‌آباد داریم و در مجموع، بالغ بر یک‌هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شرکت ذوب‌آهن اصفهان در جمع‌آوری فاضلاب است.

وی با اشاره به مشکل نقدینگی ذوب‌آهن اصفهان تصریح کرد: ذوب‌آهن با همه مشکلات موجود، به‌دلیل اهمیت پروژه جمع‌آوری فاضلاب در افق 1404، ادامه داده است تا مصرف آب خام خود از زاینده‌رود فقط در میزان مصارف روزانه و شرب باشد.

یزدی‌زاده ادامه داد: ذوب‌آهن اصفهان نخستین شرکتی است که از پساب استفاده کرده است و قرار است تصفیه‌خانه پساب خود را توسعه دهد، در این راستا قراردادی با شرکت مپنا بسته شده است، امیدوار هستیم تا پایان امسال نخستین فاز پساب ایمان‌شهر به این کارخانه منتقل شود.

استاندار اصفهان نیز با بیان اینکه استان اصفهان استان خشکی از نظر آب و منابع آبی است، اظهار داشت: مردم اصفهان خواسته‌ای جز تأمین آب ندارند و شرکت آب و فاضلاب کشور با ما همکاری خوبی داشته است، همچنین شرکت ذوب‌آهن اصفهان توانسته است در شرایط اقتصادی کنونی، اقدامات خوبی را انجام دهد.

عباس رضایی افزود: هرچقدر مدیران و مسئولان در حوزه فاضلاب گام بردارند، وضعیت سلامت مردم بهبود می‌یابد و مراجعه به بیمارستان‌ها کمتر می‌شود، در حال حاضر ایجاد یک تخت بیمارستانی هزینه سنگینی دارد.

وی گفت: یک ضرب‌المثل انگلیسی می‌گوید که مردم به‌شدت کار می‌کنند تا پول در بیاورند و سلامتی خود را از دست می‌دهند، سپس پول‌ها را خرج می‌کنند اما سلامتی خود را نمی‌توانند بازیابی کنند، بنابراین پیشگیری مؤثرتر از درمان است و همه مردم باید به‌فکر سلامتی خود باشند.

استاندار اصفهان با اشاره به کم‌تحرکی مردم در زندگی شهری یادآور شد: همه به‌ویژه بانوان باید تحرک داشته باشند چراکه زندگی ماشینی انسان را به فردی کم‌تحرک تبدیل می‌کند.

وی عنوان کرد: برگزاری برنامه کلنگ‌زنی نشان‌دهنده همراهی متقابل دولت و مردم در شرایط سخت اقتصادی است، این مراسم‌ها تودهانی محکمی به استکبار جهانی است، چراکه آنان قصد دارند این‌گونه القا کنند که مردم ایران، مردمی افسرده هستند اما ما شادی و نشاط را میان مردم می‌بینیم.

اجرای 12 پروژه جمع‌آوری فاضلاب با روش بیع متقابل

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان اظهار داشت: پروژه‌های فاضلاب در دهه 60 جزء پروژه‌های لوکس و خاص تلقی می‌شد اما پس از تشکیل شرکت آب و فاضلاب کشور، اقدامات خوبی در این بخش انجام شد اما در حوزه روستایی کار خاصی صورت نگرفت.

هاشم امینی اضافه کرد: با اعتبارات بانک توسعه اسلامی و اعتبارات شرکت آب و فاضلاب در 2 سال گذشته کارهایی در حوزه روستایی انجام شده است اما تا کنون پروژه‌ای در این سطح نداشتیم، قرار است در 2 سال آینده 11 روستا از توابع شهرستان فلاورجان برای نخستین بار در کشور دارای شبکه فاضلاب شود که این پروژه، بزرگترین پروژه فاضلاب روستایی کشور به‌روش بیع متقابل است که با اعتبار 91 میلیارد تومان انجام می‌شود.

وی با اشاره به پروژه‌های سرمایه گذاری شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان بیان کرد: 12 پروژه سرمایه گذاری بیع متقابل با ارزش حدود یک‌هزار و 108 میلیارد تومان در استان اصفهان انجام می‌شود، شرکت فولاد مبارکه در شهرستان لنجان و مبارکه پروژه‌هایی را داشته است، همچنین با شرکت ذوب‌آهن قراردادی حدود 301 میلیارد تومان بسته شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: مشکلات چاه‌های فاضلاب سنتی و ریخته شدن و سرایت فاضلاب به زاینده‌رود از جمله نگرانی‌های مدیران در استان اصفهان بود که با اجرای پروژه‌های جمع‌آوری پساب، این نگرانی‌ها برطرف می‌شود، همچنین با عقد قرارداد با فولاد مبارکه و ذوب‌آهن اصفهان، بار پروژه‌های فاضلاب شهرستان‌های همجوار این شرکت‌ها، از روی دوش دولت برداشته می‌شود.

وی یادآور شد: از سال 1373 تا 1392 با اعتبارات دولتی 70 کیلومتر پروژه فاضلاب در طول 19 سال انجام شد اما از سال 1393 در طول 4 سال، 334 کیلومتر لوله‌گذاری در قالب طرح فاضلاب شهرهای شهرستان مبارکه انجام شد و سرعت اجرای پروژه‌ها، 18 برابر شد.

امینی گفت: پروژه جمع‌آوری شهر ایمان‌شهر و فولادشهر با سرمایه گذاری ذوب‌آهن اصفهان 14 فروردین 1397 آغاز شد که تا آخر امسال، شبکه فاضلاب ایمان‌شهر و اشترجان به اتمام می‌رسد.

انتهای پیام/ش+

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon