«هفتاد و دو آموزه عاشورایی»؛ دستورالعملهای سبک زندگی در کلام سید الشهدا (ع)
حجتالاسلام «سیدمحمد شفیعی مازندرانی» در تازهترین تألیف خود به درسها،عبرتها و نکات آموزنده واقعه عاشورا پرداخته است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، آنگونه که اسوه صبر و ایستادگی حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها میفرمایند: «جز زیبایی در کربلا ندیدم.» ما را بر آن میدارد که دیدهورانه آنچه را در کربلا رخ داده، مرور کنیم. آنچه در آن صحرا رخ داد، در کنار اینکه یک مصیبت و فاجعه بود، حماسهای بزرگ و عبرتآموز است که فهم و درک و کاربست آن ضامن زندگیای از جنس زندگی آزادگان و سرافزاران است.
حجتالاسلام «سیدمحمد شفیعی مازندرانی» در تازهترین تألیف خود به درسها،عبرتها و نکات آموزنده واقعه عاشورا پرداخته است. کتاب «هفتاد و دو آموزه عاشورایی» حاصل تحقیق و تتبع حجتالاسلام شفیعی در واقعه عاشوراست که با دیدهورزی در روایات و احادیث مربوط به آن واقعه در 72 بخش با ذکر روایتهای تاریخی و احادیثی از امام حسین علیهاسلام آموزههای مختلفی را تببین و تشریح کرده است. همانگونه که نویسنده در مقدمه کتاب آورده معتقد است، درسها و عبرتهای زیادی در نهضت حیاتآفرین عاشورا وجود دارد و شاهنامهای حماسهای است که هر خط آن هزاران نکته درسآموز دربردارد.
کتاب هفتاد و دو آموزه عاشورایی با زیرعنوان «دستورالعملهایی در باب سبک زندگی اسلامی: شامل رهنمودها و احادیث مختلف حضرت ابیعبداللهالحسین (علیهالسلام)» منتشر شده است و مناسب مخاطبانی است که بهدنبال درک تازهای از عاشورا هستند. حجتالاسلام شفیعی در مقدمه میگوید: «این کتاب حاوی 72 پیام از سالار شهیدان جهان بهعنوان آموزههای عاشورایی است که درباره هر کدام به شرح کوتاهی پرداختهایم تا دستمایه ناچیزی باشد برای محققان و مبلغان عاشورایی.»
این کتاب در 581 صفحه و با قیمت 72 هزار تومان در تابستان 98 از سوی انتشارات کتاب جمکران روانه بازار نشر شده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«یکی از آموزههای عاشورا آشکار شدن سرانجامهاست. تاریخ اسلام گواه ظهور بسیاری از عاقبتهاست و قیام کربلا نیز شاهد آشکار شدن عاقبت بسیاری از مسلمانانِ به ظاهر مؤمن است. گاهی ظاهر زندگی، گواه بر ایمان و پارسایی و تقوا و گاهی بر عکس آن است؛ ولی حقیقت امر این است که آشکار شدن سیمای باطنی افراد بهطور ناقص در عالم برزخ و بهصورت کامل در عالم آخرت انجام میپذیرد؛ البته جهاد و شهادت در راه خدا نیز گاهی عرصه تجلی واقعیتهاست. در کربلا عدهای خوشعاقبت و و عدهای بدعاقبت نمایان گشتند. عدهای مورد لعن و نفرین و تعدادی نیز مورد مرحمت تاریخ و مردم قرار گرفتهاند.»
انتهای پیام/