اخبار رژیم اسرائیل| از اشاره افسر صهیونیست به ارتش قدرتمند در غزه تا تاکید لیبرمن بر شکست نتانیاهو در انتخابات

اعتراف افسر صهیونیست به ارتقای توانمندی دفاعی حماس، بررسی قریب‌الوقوع آینده تشکیلات خودگردان از سوی کابینه امنیتی اسرائیل و اعتراف لیبرمن به وضعیت متزلزل و شکننده رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت از جمله خبرهای مربوط به رژیم اشغالگر قدس است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،‌ یک افسر و کارشناس صهیونیستی امور فلسطینی اعتراف کرد که گردان‌های عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) از یک شاخه نظامی به ارتش نظامی و سازمان یافته تبدیل شده است.

یونی بن مناخیم که در یگان اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی فعالیت داشته است، ابراز عقیده کرد گردان‌های عزالدین قسام شاخه نظامی حماس در نوار غزه از شاخه نظامی به ارتش نظامی تبدیل شده است، روندی که پس از پایان جنگ تابستان 2014 آغاز شد به طوری که تلاش‌های زیادی برای بهبود توانمندی‌های نظامی گردان‌های قسام صورت گرفت.

بن مناخیم در گزارشی که در مرکز امور عمومی جروزالم منتشر شد، اظهار داشت حماس در مسیر تشکیل ارتش نظامی برای جنگ با اسرائیل از طریق فراهم کردن انواع تجهیزات و وسایل نبرد با حمایت ایران قرار دارد.

وی به اظهارات العاروری از رهبران جنبش حماس اشاره کرد مبنی بر اینکه شاخه نظامی حماس به موشک‌های نقطه‌زن و موشک‌های دوش پرتاب ضد هواپیما و پهپادهای انتحاری برای مقابله با ارتش اسرائیل دست خواهد یافت.

این نویسنده نظامی صهیونیست افزود از زمانی که جنگ موسوم به صخره سخت در سال 2014 علیه نوار غزه پایان یافت، جنبش حماس به صورت ملموسی برای بهبود توانمندی های نظامی خود تلاش کرده و زمینه تشکیل ارتش نظامی را با تعداد زیادی نیروی رزمنده فراهم کرده است.

بن مناخیم اظهار داشت بر اساس برآوردهای اسرائیلی درباره توانمندی‌های نظامی جنبش حماس، این جنبش چهل هزار نیروی مسلح در شاخه مسلحانه خود دارد که در قالب 6 تیپ در گستره جغرافیایی نوار غزه توزیعه شده‌اند که هر تیپی، بین چهار تا پنج گردان دارد و هر گردان شامل پنج هزار نیروی مسلح است.

بن مناخیم افزود شاخه نظامی حماس، نیروهای ذخیره و نیروهای ویژه و کماندویی دریایی در اختیار دارد و ماموریت اساسی یگان‌های ویژه و کماندویی انجام عملیت مسلحانه از طریق تونل‌های هجومی برای از بین بردن مواضع ارتش اسرائیل و گشتی‌های نظامی‌اش و کشتن نظامیان اسرائیلی و بازگشت به غزه به همراه نظامیان ربوده شده از طریق تونل‌هاست.

این کارشناس صهیونیست به این اشاره کرد که بر اساس برآوردهای ارتش اسرائیل، جنبش حماس، 20 هزار موشک در اختیار دارد و کارخانه‌هایی برای تولید موشک‌های جدید به منظور آماده کردن آنها برای مبارزه با اسرائیل برپا کرده است.

بن مناخیم اظهار داشت حماس صنایع نظامی برای توسعه موشک‌ها و راکت با کلاهک‌های انفجاری سنگین ایجاد کرده است، همچنین به ساخت پهپادهایی می‌پردازد که قادر است حملات هوایی را در حالی که مجهز به مواد منفجره و مین و بمب است، انجام دهد.

بن مناخیم افزود حماس همچنین شبکه‌‌ای از تونل‌های دفاعی ایجاد کرده که هدف آن انتقال رزمندگان داخل نوار غزه از منطقه ای به منطقه دیگر در صورت یورش ارتش اسرائیل به نوار غزه و نیز تونل‌هایی که به مرزهای اسرائیل(مناطق اشغالی) رخنه کرده و در جنگ اخیر علیه غزه به کار رفت، حماس همچنین شبکه سایبری برای جنگ های الکترونیک ایجاد کرده است.

این افسر سابق رژیم صهیونیستی خاطر نشان کرد تبدیل شاخه نظامی حماس به ارتش نظامی در راستای تقویت توانمندی‌های نظامی آن صورت می‌گیرد که معنایش این است که ارتش اسرائیل در برابر یک چالش نظامی قرار دارد، یعنی هدف رویکرد جدید جنبش حماس از نظر نظامی، انتقال از مرحله دفاعی به مرحله هجومی در اطراف نوار غزه است.

رژیم صهیونیستی آینده تشکیلات خودگردان را بررسی می‌کند

یک رسانه رسمی رژیم صهیونیستی اعلام کرد کابینه امنیتی اسرائیل به زودی آینده تشکیلات خودگردان فلسطین را بررسی خواهد کرد.

شبکه «کان» اسرائیل گزارش داد کابینه امور سیاسی و امنیتی اسرایئل به زودی نشستی را برای بررسی آینده تشکیلات خودگردان فلسطین برگزار خواهد کرد.

این شبکه افزود شماری از نمایندگان راستگرایان و در راس آنها «بتسال سمورطتش» وزیر ارتباطات کابینه نتانیاهو و از سران حزب خانه یهود خواستار بررسی این مسئله شده‌اند که آیا وجود تشکیلات خودگردان در راستای منافع اسرائیل قرار  دارد یا به زیان آن است؟

این رسانه افزود سمورطتش و همکارانش، تشکیلات خودگردان را متهم کرده اند که فضایی را فراهم کرده که منجر به موج عملیات اخیر از طریق تحریک و ادامه پرداخت حقوق خانواده‌های اسیران و شهدا و مجروحان شد که نظامیان اسرائیلی و شهرک نشینان را در کرانه باختری هدف قرار داد.

از سوی دیگر جیسون گرینبلات نماینده ویژه دونالد ترامپ رئیس جموری آمریکا در امور خاورمیانه از کشورهای کمک کننده به تشکیلات خودگردان خواسته است در ارائه این کمک‌ها بازنگری کنند.

وی در صفحه شخصی خود در توئیتر و در واکنش به کشته شدن یک شهرک‌نشین و زخمی شدن دو نفر دیگر در عملیاتی در کرانه باختری مدعی شد که تمام کشورهای جهان باید کمک های  اقتصادی به تشکیلات خودگردان فلسطین را در صورتی که این عملیات(ضد صهیونیستی) را محکوم نکند، متوقف کنند.

اعتراف لیبرمن به وضعیت متزلزل رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت

آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی اذعان کرد که جنبش حماس از طریق به کارگیری شیوه رویارویی، اسرائیل را به عقب واداشته است.

لیبرمن افزود برای اولین بار است که یک سازمان فلسطینی، دست به حملاتی به اسرائیل می‌زندو دستاوردها و اموال و تجهیزات و برق و غیره کسب می‌کند.

وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی و رئیس حزب موسوم به اسرائیل خانه ما گفت دولت اسرائیل به ساکنان شهرک‌های اطراف  نوار غزه گفته است که هیچ پول و بودجه‌ای برای نوسازی جاده 232 معروف به جاده خون در اختیار ندارد، این در حالی است که از محمود عباس(ابومازن) رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین می‌خواهد دو میلیارد شیکل برای خرید آرامش تا هفدهم سپتامبر(روز برگزاری انتخابات کنست رژیم صهیونیستی) دریافت کند.

لیبرمن اذعان کرد مفهوم امنیتی ما به طور کامل از هم فروپاشیده و به جای غلبه بر  عملیات فلسطینی، (نتانیاهو) تلاش می‌‌کنند آرامش را با پول فراوان خریداری کنند.

نگرانی نتانیاهو از برکناری‌اش در صورت شکست در انتخابات آتی کنست

خبر دیگر اینکه روزنامه عبری هاآرتص از نگرانی‌های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از وجود تلاش‌ها در داخل حزب لیکود برای برکناری از رهبری حزب در صورت شکست در انتخابات آتی کنست خبر داده است.

این روزنامه در گزارشی نوشت نتانیاهو به سران حزب لیکود در جریان نشستی که با آنها داشت هشدار داده است که بنی گانتس رهبر حزب آبی و سفید(ائتلاف ژنرال‌های اسبق) برای تشکیل دولتی با مشارکت حزب لیکود تلاش نمی‌کند.

احزاب رژیم صهیونیستی ممکن است پس از انتخابات آتی کنست در هفدهم سپتامبر آینده، با بحران تشکیل دولت جدید روبرو شوند،در صورتی که نتایج نظرسنجی‌های اخیر در عمل اثبات شود، این نظرسنجی‌ها به این اشاره کرده که فراکسیون‌های راستگرایان و احزاب حریدیم از یک سو و احزاب چپ و میانه و احزاب عربی از سوی دیگر هرگز قادر به کسب تعداد کرسی‌هایی که برای تشکیل ائتلاف دولتی کافی باشد، نخواهند بود.

نظرسنجی‌ها به احتمال دستیابی فراکسیون راستگرایان و احزاب حریدی به 55 تا 57 کرسی از مجموع 120 کرسی کنست و دستیابی فراکسیون چپ‌ها، میانه و احزاب عربی به 53 تا 55 کرسی اشاره می‌کند، این در حالی است که حزب اسرائیل خانه ما به ریاست آویگدور لیبرمن(وزیر خارجه اسبق) نقش تعیین کننده‌ای ایفا می‌کند که ممکن است هویت نخست وزیر آینده را مشخص کند.

با تشدید اختلافات میان نتانیاهو و لیبرمن، وزیر جنگ اسبق برای پیوستن به ترکیب دولت آینده شرط گذاشته است که دولت ائتلافی متشکل از حزب لیکود، آبی و سفید(به ریاست گانتس) و اسرائیل خانه ما(به ریاست لیبرمن) باشد.

لیبرمن همچنین نتانیاهو را تهدید کرده است که در صورت مخالفت با شرط وی، از لیکود خواهد خواست از نتانیاهو به عنوان رهبر حزب لیکود رهایی پیدا کنند.

روزنامه هاآرتص نوشت نتانیاهو پس از دیدار با سران حزب لیکود، رویکرد حزب را در راستای تقویت قدرتش در برابر شرکایش در ائتلاف دولتی از طریق ترغیب راستگرایان به رای دادن به حزب لیکود و نه احزاب دیگر شرکت کننده در فراکسیون راستگرایان نهایی کرده است.

هدف نتانیاهو، تضمین مامور شدن مجدد برای تشکیل دولت آتی به عنوان رهبر بزرگترین حزب سیاسی و تضمین دستیابی فراکسیون راستگرایان(بدون لیبرمن) به 61 کرسی در کنست برای تشکیل  دولت است.

روزنامه هاآرتص به نقل از «بتسلئیل سموطریتش» از سران «اتحادیه احزاب راستگرا» رژیم صهیونیستی نوشت نتانیاهو متقاعد شده است که پیروزی‌اش با تعداد زیادی کرسی کنست، تمام احزاب اسرائیل را وادار خواهد کرد که به سمتش سینه‌خیز بروند از جمله حزب اسرائیل خانه ما به ریاست لیبرمن و برخی سران حزب آبی و سفید و حتی حزب کار.

این روزنامه افزود آنچه بیش از همه نتانیاهو را نگران کرده، این است که شکست حزب لیکود در انتخابات آتی کنست یا ناتوانی‌اش در تشکیل  دولت منجر به تلاش‌هایی برای برکناری‌اش از رهبری حزب لیکود شود، وی متقاعد نشده که وزیران و اعضای لیکود در کنست به وی وفادار هستند.

بر اساس این گزارش، نتانیاهو همچنین به احزاب حریدی(یهدوت هتوراه و شاس) اعتماد ندارد و به سران حزب لیکود گفته است که حریدی‌ها خود را در صورت پیروزی بنی گانتس(رئیس حزب آبی و سفید) در انتخابات، در کنار آن قرار خواهند گرفت و او را متقاعد می‌کنند تا مامور شدنش برای تشکیل دولت را بپذیرد که در چنین حالتی، لیکود خود را در صفوف معارضان خواهد دید.

نتانیاهو از این می‌ترسد که شکستش در انتخابات آتی منجر به جلوگیری از تصویب قوانین مصونیت خود شود که مانع محاکمه وی در سه مسئله مربوط به فساد شامل اتهام رشوه، کلاهبرداری و خیانت در امانت شود و انتظار می‌رود محاکمه وی پس از اولین جلسه استماع آغاز شود که قرار است اوایل اکتبر آینده برگزار شود.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon