جشنواره فیلم کودک و نوجوان| عینک نقد بر چشم مخاطبان؛ آثار جشنواره سیودوم از کیفیت دور است
پردیس سینمایی ساحل، چهارباغ و بهمن خوراسگان در پنجمین روز اکران فیلمهای سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان به ترتیب از ساعت ۱۶ و ۱۰صبح و ۱۶:۳۰ بعدازظهر به استقبال پخش فیلمهای جشنواره رفتند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، پردیس سینمایی ساحل اصفهان در پنجمین روز از اکران فیلمهای سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان نیز از ساعت 16 و در بخشهای مسابقه سینمای بینالملل 2، مسابقه سینمای بینالملل 1 و مسابقه سینمای ایران به استقبال پروانهها و مردم اصفهان رفت.
پردیس سینمایی چهارباغ هم همانند روزهای گذشته از ساعت 10 صبح و در بخشهای مسابقه سینمای ایران ویژه توانخواهان، مسابقه پویانمایی بینالملل 1، مسابقه سینمای ایران و مسابقه پویانمایی بینالملل 2 به اکران فیلمها پرداخت.
سینما بهمن خوراسگان نیز در روزهای اکران سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان به نمایش مسابقه آثار داستانی ایران، گزیدههای مسابقههای بینالملل و مسابقه سینمای ایران پرداخت.
پردیس ساحل با پخش فیلمهای کوتاه «بیسیم» و «صفر کلوین» و همچنین فیلمهای «قطار آن شب»، «بیله» و «اقیانوس پشت پنجره» همراه بود که استقبال خوبی از فیلم «اقیانوس پشت پنجره» به عمل آمد.
بازیگر پیشکسوت اصفهانی سینما و تلویزیون در حاشیه اکرانهای امروز در گفتوگو با تسنیم درباره برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان در اصفهان اظهار داشت: باید در جشنواره تلاش کرد که نه در بیان و تصویر بلکه در زندگی حقیقی پیام معصوم بودن و پاک بودن کودکان را به همه انتقال داد. انتقال شادی به کودکان سبب ارتباط قلبی آنها با بزرگسالان میشود.
جهانبخش سلطانی در پاسخ به این سئوال که چه عواملی سبب شده تولیدات فیلمهای کودک در سالهای اخیر کمرنگتر شود، تصریح کرد: شاید مهربانی، عشق و زیبایی برای برخی باورناپذیر و یا مشکل شده است. امیدواریم بستری فراهم شود تا در این بستر انسانها ادامه حیات زیبایی داشته باشد.
فیلمهای «تورنا2» ویژه توان خواهان، «میوههای ابرها»، «گوسفند و گرگها2»، «مجموعه وب سری5»، «قطار آن شب»، «سیم ششم» و پویانمایی «بنیامین» در پردیس چهارباغ و همچنین فیلمهای «گوسفند و گرگها2»، «برای امیر»، «منطقه پرواز ممنوع» و پویانمایی «جوانمردان» در سینمای بهمن اکران شدند.
در حالی که پردیس سینمایی چهارباغ تا رسیدن به عصر روز پنجم اکران فیلمهای سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان با خالی بودن فضای خود و عدم استقبال مردم همراه بود، در ساعت 18اکران فیلم نوستالژیک «شهر موشها» این سکوت را برای ساعاتی شکست.
یکی از مخاطبان سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان با اشاره به کیفیت آثار جشنواره سال جاری اظهار داشت: متاسفانه کیفیت فیلمهای جشنواره امسال با سال گذشته قابل مقایسه نیست چرا که امسال هیچ فیلمی با کیفیت فیلم «پاستاریونی» در سال گذشته برابری نمیکند.
در ساعت 20:45 نیز سالن نصف جهان با نمایش فیلم کوتاه «صفر کلوین» به کارگردانی سبحان واقعی و علی فیضیپور همراه بود و در آخرین اکران نیز فیلم «اقیانوس پشت پنجره» به کارگردانی بابک نبیزاده با استقبال گسترده مردم، داوران و خبرنگاران کودک و نوجوان، اصحاب رسانه و غیره همراه بود به گونهای که تنها تعداد انگشت شماری صندلی خالی در سالن وجود داشت.
«اقیانوس پشت پنجره» داستان برهان، نوجوان باهوش روستایی در جزیرهای دورافتاده و بسیار زیبا است که مردم در آن به سختی زندگی میکنند. او گروهی را جمع میکند، به نقاط دیدنی جزیره میرود و برای گردشگران خارجی موسیقی و نمایش اجرا میکند. زندگی رونق میگیرد و گردشگران بیشتری به جزیره میآیند اما یک مشکل بزرگ در راه است.
کودکان نیازمند فیلمهای خوب
بازیگر با تجربه سینما و تلویزیون در حاشیه اکرانهای امروز در گفتوگو با تسنیم، در پاسخ به این سئوال که چه عواملی سبب میشود تا تهیه کنندگان به ساخت فیلمهای کودک و نوجوان ترغیب شوند، گفت: من به کار کردن در این حوزه علاقهمندم و این سوال را باید تهیهکنندگان و تولیدکنندگان فیلم پاسخ دهند.
مریم سعادت تصریح کرد: امیدوارم 10 برابر تولیدات فیلمهای بزرگسال را در بخش کودک و نوجوان داشته باشیم و بتوانیم هر هفته و در هر شهری فیلمهای خوب کودک و نوجوان را به نمایش گذاریم و تعداد فیلمها نیز افزایش پیدا کند تا کودکان بهترین فیلم را برای تماشا انتخاب کنند نه اینکه فیلمی که نسبتا خوب بود در خاطرشان ماندگار شود.
انتهای پیام/ش