شهرکرد| کلینکهای کودک مرحمی بر زخم حقوق پایمال شده کودکان
مدیرکل دبیرخانه مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک گفت: احداث و حمایت از کلینیکهای کودک ترویج قوانین حمایت از کودک را کشور در پی دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین عرفانی مقدم ظهر امروز در کنفرانس تخصصی حقوق کودک استان با اشاره به اینکه چالشهای استانی در بحث خشونت علیه کودکان، کودکان کار و خیابان، کودک آزاری و کودک همسری در کشور بررسی شده است، اظهارداشت: در سند ملی حمایت از حقوق کودکان راهبردهایی برای ارتقای روابط خانوادگی، فرهنگ دوستدار کودک و فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی برای کودکان ارائه شده است.
مدیرکل دبیرخانه مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک با بیان اینکه یکی از برنامههای مهمی که در فرهنگ سازی حقوق کودکان مورد نظر است بحث آموزش است، افزود: آموزش حقوقکودکان باید در قالبهای متعددی ارائه شود و استفاده از ابزار هنر اثرگذاری آموزش را بالا میبرد.
وی با اشاره به اینکه آمار کودکان بازمانده از تحصیل نیازمند ورود دستگاههای مرتبط به این موضوع است، اضافه کرد: وجود کلینیکهای کودک ترویج حقوق کودک را در پی دارد.
عرفانی مقدم با بیان اینکه وجود شهرهای دوستدار کودک زمینه مناسبی برای فرهنگ سازی حقوق کودکان در کشور ایجاد میکند، ادامه داد: به دهیاریها و شهرداریهایی که ظرفیت شهر دوستدار کودک را دارند باید کمک شود.
مدیرکل دبیرخانه مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک با اشاره به اینکه بحث چالشهای استفاده کودکان از فضای مجازی باید به شدت مدیریت شود، افزود: باید به دنبال فضای مجازی امن برای کودکان باشیم.
وی اضافه کرد: باید تهدیدهای موجود در فضای مجازی به کودکان و دسترسی مناسب به والدین آموزش داده شود.
عرفانی مقدم با اشاره به اینکه خشونت کودکان را باید در خانوادهها بررسی کرد، گفت: خانوادههای که دارای افراد معتاد، بد سرپرست، در شرف طلاق و سرپرست در زندان دارای ظرفیت خشونت بر علیه کودکان است.
مدیرکل دبیرخانه مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک افزود: تأسیس و حمایت از کلینیکهای کودک میتواند زمینه ترویج حقوق کودکان را به خوبی داشته باشد.
انتهای پیام/ ع