۹۸ درصد جمعیت لرستان در واحدهای بهداشتی پرونده الکترونیکی سلامت دارند


98 درصد جمعیت لرستان در واحدهای بهداشتی پرونده الکترونیکی سلامت دارند

معاون بهداشت علوم پزشکی لرستان گفت: جاری کردن پرونده الکترونیک سلامت از کارهای بسیار خوبی است که در استان رخ داده به طوری که ۹۸ درصد جمعیت استان در واحدهای بهداشتی پرونده الکترونیکی سلامت دارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محمدعلی دریک ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه از نقاط قوت دانشگاه علوم پزشکی لرستان پوشش بالای جمعیتی واحدهای ایجادی بهداشتی است، اظهار داشت: درصد پوشش جمعیتی روستایی استان 97 درصد است که 674 خانه بهداشت ایجادی، 120 پایگاه سلامت شهری، 43 مرکز شهری و 113 مرکز روستایی در استان وجود دارد. 

وی افزود: جاری کردن پرونده الکترونیک سلامت از کارهای بسیار خوبی است که در استان رخ داده است به طوری که 98 درصد جمعیت استان در واحدهای بهداشتی پرونده الکترونیکی سلامت دارند. 

معاون بهداشت علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه یک میلیون و 653 هزار نفر در استان حداقل یک بار خدمت از واحدهای بهداشتی دریافت کرده‌اند عنوان کرد:  فشار خون 98 درصد جمعیت هدف استان در دو هزار و 301 ایستگاه ثابت، سیار و موقت اندازه‌گیری شد. 

وی با بیان اینکه طرح پزشک خانواده در برنامه سوم و چهارم و پنجم و ششم توسعه برای کلیه شهروندان و جمعیت کشور در نظر گرفته شد، بیان کرد: علی‌رغم محدودیت‌های موجود و گذشت 14 سال از برنامه پزشک خانواده با شروع طرح تحول سلامت این برنامه به دلیل محدودیت در تعداد پزشکان در سطح کشور اجرای آن در حاشیه شهر معطوف شد. 

دریک تصریح کرد: برای اجرای برنامه پزشک خانواده 430 نیروی بهداشتی متخصص از اردیبهشت سال 93 جذب شده‌اند که در مجموع با نیروهای گذشته در برنامه پزشک خانواده شهری 735 پزشک مشغول ارائه خدمات به هم‌استانی‌های عزیز هستند. 

وی گفت: شعار ما دسترسی عادلانه و بهتر برای مردم و ایجاد پایگاه‌های سلامت است که با توجه به برنامه تعیین‌شده هر پایگاه سلامت می‌تواند 12 هزار و 500 نفر را پوشش دهد. 

معاون بهداشت علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های طرح تحول سلامت برنامه ترویج سواد سلامتی و خودمراقبتی است، اظهار داشت: اصحاب رسانه می‌توانند به عنوان سفیران سلامت در ارتقا میزان آگاهی مردم کمک کنند. 

وی با تاکید به اینکه متاسفانه مبتلا به بیماری‌های غیرواگیر همانند فشارخون، دیابت و سرطان‌ها در سال‌های اخیر در کشور رو به افزایش است، افزود: افزایش کم‌تحرکی و دیابت مشابه روندی که در سایر استان‌ها وجود دارد در لرستان هم دیده می‌شود.

دریک عنوان کرد: متاسفانه میزان مبتلا به بیماری‌های غیرواگیر در دستگاه‌های اجرایی استان بالا است کارکنان باید به وسیله مدیران به سلامت خود توجه کنند و پرونده سلامت برای انجام آزمایشات بالینی و غیربالینی داشته باشند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon