وضعیت بودجه‌های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان مناسب نیست


وضعیت بودجه‌های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان مناسب نیست

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: دانشگاه علوم پزشکی لرستان در راستای بودجه‌های پژوهشی وضعیت خوبی ندارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابراهیم فلاحی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه باتاکید به اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان درخصوص بودجه‌های پژوهشی وضعیت خوبی ندارد اظهار داشت: یکی از برنامه‌های آینده ما این است که اعتبارات و بودجه مورد نیاز پژوهشی را از روش‌های دیگری به جز اعتبارات دولتی مانند استفاده از منابع صنعت و سایر مراکز افزایش دهیم.

وی افزود: در سال گذشته و امسال به دلیل بدهی‌هایی که وجود داشت کارهای تحقیقاتی کند شده و اعضای هیئت علمی تقریبا غیرفعال هستند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه مراکز تحقیقاتی ما جز نقاط قوت هستند عنوان کرد: به عنوان مثال مرکز تحقیقات دارویی رازی ما دارای رتبه 16 از بین 351 مرکز در کشور است؛ مرکز تحقیقات دارویی رازی ظرفیت خوبی دارد و ما باید از این مرکز در راستای تولید گیاهان دارویی استفاده کنیم و یکی از برنامه‌های ما این است که این مرکز بتواند به تولید برسد.

فلاحی بیان کرد: مرکز تحقیقات بهداشتی تغذیه، مرکز تحقیقات هپاتیت، مرکز تحقیقات قلب و عروق و مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مرتبط با سلامت از دیگر مراکز پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان هستند.

وی خاطرنشان کرد: اگر این مراکز به توان بالایی برسند می‌توان برای آن‌ها پژوهشکده راه‌اندازی کرد و اقدامات خوبی در حوزه تحقیقات که می‌تواند زمینه‌ساز کمک به بخش‌های درمان و بهداشتی باشد انجام شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان در مرکز رشد و فناوری دانشگاه مستقر هستند، تا الآن نیز هشت محصول از جمله طراحی و تولید کپسول آندوسکوپی و... ثبت و اختراع شده است.

وی در زمینه سیستم ثبت بیماری‌ها گفت: این سیستم می‌تواند مسیر ما را به سمت تحقیقات هدفمند و کاربردی حرکت دهد، ما به دلیل اینکه بودجه کم داریم بنابراین باید بودجه‌ها را به سمت حل مشکلات کشور هدایت کنیم، سیستم ثبت بیماری‌ها سیستم بسیار کاربردی است.

تجهیز و راه‌اندازی دانشکده داروسازی

سیاوش بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: براساس نقشه‌های بالادستی و استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی لرستان مسیر تحول آموزشی ما مشخص شده است، طی این سال‌ها فاز دو و سه دانشکده دندان‌پزشکی و دانشکده داروسازی تجهیز و راه‌اندازی شد و مجتمع آموزش عالی سلامت شهرستان دورود نیز افتتاح شد.

وی با بیان اینکه مجوز دانشکده دندانپزشکی و پرستاری بروجرد در سال‌های گذشته اخذ شده است افزود: تعداد دانشجوهای دانشگاه علوم پزشکی لرستان از دو هزار و 400 دانشجوی سال 93 به چهار هزار دانشجو رسیده است؛ در کنار افزایش کمیتی دانشجویان به افزایش کیفیتی نیز توجه شده است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از افزایش تعداد اعضای هیئت علمی این دانشگاه طی سال‌های اخیر خبر داد و عنوان کرد: اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از 189 نفر به 290 نفر رسیده است؛ تعداد رشته‌های دانشگاهی این دانشگاه از 23 رشته به 39 رشته رسیده است و در سال آینده نیز بیش از چهار رشته جدید دیگر نیز به آن‌ها اضافه خواهد شد.

وی در راستای بین‌المللی کردن این دانشگاه گفت: تعداد دانشجویان خارجی ما یک نفر به 14 دانشجو افزایش پیدا کرده است و برای جذب دانشجویان خارجی در راستای بین‌المللی کردن دانشگاه علوم پزشکی لرستان برنامه داریم، تعداد رشته‌های دستیاری نیز از یک رشته سال 93 به چهار رشته رسیده است و اکنون دانشجویان در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد می‌توانند در 14 رشته تحصیل کنند.

بیرانوند در ارتباط با آموزش جامع در بحث فشار خون و سایر بیماری‌ها بیان کرد: آموزش‌های ما شروع شده و به بحث پزشک پاسخگو و جامعه‌نگر در برنامه جدید نظام سلامت به آن توجه شده است.

وی در راستای وضعیت دانشکده تخریب‌شده سیل‌زده پلدختر گفت: مکاتبات لازم انجام شده و تعمیرات دانشکده پرستاری پلدختر آغاز شده و یک ساختمان استیجاری برای مباحث آموزشی در خدمت دانشجویان قرار می‌گیرد و مشکلی برای دانشجویان جدید که نزدیک به 100 نفر هستند نخواهیم داشت.

انتهای پیام/ ت

اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon