طیبی: پس از تحریم درهای کشور روی محصولات خارجی باز نشود


طیبی: پس از تحریم درهای کشور روی محصولات خارجی باز نشود

رئیس جهاددانشگاهی گفت: مسأله‌ نگران‌کننده در توسعه فناوری این است که حمایت‌ها فقط منحصر به دوران تحریم باشد و با برداشتن تحریم‌ها بار دیگر درهای کشور روی محصولات خارجی باز شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، مراسم امضای قرارداد و تفاهم نامه همکاری میان پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی برگزار شد.

وزیر ارشاد: طرح اولیه شهرک کسب‌وکارهای فرهنگی آماده شد

عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: فرهنگ‌و هنر ایران ثروت معنوی ایران بوده و هست اما گاهی بُعد دیگری از این ثروت ملی که بعد مادی است کمتر مورد توجه قرار می گیرد. به مرور زمان بخش خلق ثروت در حوزه ثروت مادی مورد کم توجهی قرار گرفته در حالی که به نظر می‌رسد با هر نظریه پردازی اقتصادی این که فرهنگ و هنر ایران پایه‌ای برای ثروت مادی است مطرح‌ می شود.

وی با اشاره به افتتاح گذر فرهنگ و هنر نجف‌آباد گفت: باید فرصت عرضه اقتصادی فرهنگ و هنر را فراهم کنیم و شهرهای کمتر شناخته شده، با شناسنامه هویت‌دار شوند.

وزیر ارشاد افزود: پارک ملی نقطه تلاقی بین رویکرد جهاد و وزارت ارشاد است. امروز فرصتی برای شروع تازه فراهم شده است.

وی با بیان این که در همه حوزه‌ها مشکل بسته بندی وجود دارد گفت: حوزه بسته‌بندی در بخش فرهنگ و هنر نیاز به تکامل و خلاقیت بیشتری دارد، علاوه بر آن، حوزه مشاوره و کارآفرینی هم می‌تواند ایده‌های بسیار متنوعی داشته باشد.

صالحی با بیان این که آموزش طرح‌ها و پروپوزال‌های فرهنگی برای افزایش سرمایه در این پارک ها اهمیت پیدا می‌کند، گفت: طرح اولیه شهرک کسب‌وکارهای فرهنگی آماده شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: وجود فن‌بازارهای فرهنگی و هنری بین ایده و سرمایه‌گذار چرخه سریع‌تری ایجاد می‌کند و ایده‌ها سریعتر به محصول تبدیل می‌شوند. کارهای متعددی در این مسیر دیده شده و ما این رویداد را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم اتفاقات خوب و مبارکی برای فرهنگ و هنر ما بیفتد.

رئیس جهاد دانشگاهی: با برداشتن تحریم‌ها درهای کشور روی محصولات خارجی باز نشود

حمیدرضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی در این مراسم، گفت: با وجود این که بخش عمده فعالیت های جهاد دانشگاهی، توسعه علمی و فناوری است، شاید طبیعی باشد که علاقه ما به پارک‌های مرتبط با توسعه علم و فناوری بیشتر باشد امابسیار علاقمند بودیم که مسئولیت این پارک به ما سپرده شود.

وی ادامه داد: با توجه به ارتباط ما با موازین دینی این مجوز تاسیس این پارک به ما داده شد البته تاکید ما این بود که فردی از خانواده علما و آشنا به ویژگی‌های فرهنگ و هنر این مسئولیت را بر عهده بگیرد.

رئیس جهاد دانشگاهی در ادامه با تاکید بر لزوم برداشته شدن تحریم‌ها، گفت: مساله‌ نگران‌کننده ای که در زمینه توسعه فناوری وجود دارد اما در حوزه پارک فناوری‌های نرم کمتر نگران کننده است این است که نباید حمایت‌ها فقط منحصر به دوران تحریم باشد و با برداشتن تحریم‌ها درهای کشور به روی محصولات خارجی باز شود.

سعید هاشمی، رییس دانشگاه علم و فرهنگ با بیان این که این دانشگاه رتبه 48 را در میان دانشگاه های جامع کشور دارد گفت: دانشگاه علم و فرهنگ از ظرفیت ها و پتانسیل های جهاد در قالب مجموعه های پژوهشی استفاده می‌کند و به نوعی اتصال پژوهش و آموزش در دانشگاه علم و فرهنگ شکل گرفته است.

هاشمی ادامه داد: دانشگاه علم و فرهنگ یک دانشگاه کارآفرین است و در تلاش است که دانشجویان در کسب‌وکار های رشته‌های تخصصی خود مشغول به کار شوند.

وی با بیان این که در دانشگاه علم و فرهنگ 86 کدرشته وجود دارد، گفت: دانشگاه علم و فرهنگ 135 عضو هیئت‌علمی تمام وقت دارد و این دانشگاه از ظرفیت و توانایی‌های اعضای جهاد دانشگاهی نیز در هیئت‌علمی بهره می‌برد.

جایگاه پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی رفیع‌تر می‌شود

محمد حسین ایمانی خوشخو سرپرست پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: نزدیک یک سال و پنج ماه از تاسیس این پارک می‌گذرد. اگر این پارک در دستگاه‌های دیگر قرار داشت احتمالا یک و سال پنج ماه زمان زیادی برای برداشتن گام‌های جدی نبود اما خاصیت جهاد این است که در مدت زمانی کوتاه قدم‌های مهم و بزرگ بر می‌دارد.

وی گفت: نزدیک 20 یا 30 طرح "های‌تک" کلان کشور به جهاد دانشگاهی سپرده شده است. مقام معظم رهبری بی‌حکمت اسم جهاد را نمی‌برند. به محض اعلام موجودیت پارک علم و فناوری علاقمندان از آن استقبال کردند.

سرپرست پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی  افزود: در جهاد دانشگاهی کارهای بزرگ همیشه از جاهای کوچک آغاز می‌شوند. مانند آن چه در پژوهشگاه رویان رخ داد. در سال های آینده خواهید دید که جایگاه این پارک رفیع‌تر خواهد شد. امیدوارم به گونه‌ای پیش برویم که جایگاه ایده در کشور بالا رود و ایران هم مانند کشورهای دیگر بتواند از فضای فرهنگی خود کسب درآمد کند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
مدیران
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon