تغییر الگوی کشت در دشت تشنه کوهدشت؛ محصولات پاییزه کاشت می‌شود


تغییر الگوی کشت در دشت تشنه کوهدشت؛ محصولات پاییزه کاشت می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی کوهدشت با بیان اینکه این شهرستان به‌عنوان یکی از شهرستان‌های پایلوت کشت پاییزه چغندرقند در لرستان انتخاب‌‌شده، کفت: امسال محصولات پاییزه در کوهدشت کاشت می‌شود.

فرج‌علی امیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کوهدشت اظهار داشت: 140 هزار هکتار اراضی این شهرستان دیم و 15هزار هکتار نیز آبی بوده و کوهدشت از قطب‌های تولید محصولات زراعی‌‌ست.

وی با تأکید به اینکه در اواخر سال زارعی تنش خشکی در کوهدشت رخ داد، اما حدود 60هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان تولید شد، افزود: از این آمار 10هزار تن گندم بذری‌ست و علاوه بر تأمین نیاز این شهرستان و لرستان، استان‌های همجوار نیز از بذرهای گندم ما استفاده می‌کنند.

مدیر جهاد کشاورزی کوهدشت با بیان اینکه این شهرستان به‌عنوان یکی از شهرستان‌های پایلوت کشت پاییزه چغندرقند در لرستان انتخاب‌شده، عنوان کرد: مقدمات کشت پاییزه در کوهدشت در حال اجراست و در اواخر شهریورماه میزان کاشت این محصولات اعلام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه باتوجه به بحران آب در کوهدشت، کشت پاییزه محصولات در دستور جهاد کشاورزی قرار گرفته و امسال محصولات کلزا و چغندرقند پاییزه در این شهرستان کاشت می‌شود، بیان کرد: در متمرکزترین انارستان کشور در منطقه زیرتنگ سیاب سالانه بین 35 تا 40هزار تن انار تولید می‌شود.

امیری در بخشی دیگر از سخنان با بیان اینکه دامپروری کوهدشت قطب عمده استان لرستان است و  324هزار و 69واحد دامی در این شهرستان وجود دارد، گفت:  تولید گوشت قرمز کوهدشت سالانه هزار و 950تن و تولید شیر 10هزار تن است.

مدیر جهاد کشاورزی کوهدشت خاطرنشان کرد: 79واحد گوشت مرغ به ظرفیت یک‌میلیون و 737هزار قطعه در این شهرستان وجود دارد که علاوه بر تأمین نیاز لرستان به خارج این استان نیز ارسال می‌شود.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon