دیدار مدیران شهری با دستفروشان مترو؛ گلایه از توهینها و درددل تولیدکنندهای که بیکار شد
تعدادی از مدیران شهرداری تهران با حضور در ایستگاه امام خمینی متروی تهران با دستفروشان مترو دیدار و گفتوگو کردند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا جوادی یگانه در دیدار و گفتوگوی مدیران شهری با دستفروشان مترو که ساعتی پیش در ایستگاه متروی امام خمینی(ره) آغاز شد، اظهار کرد: دستفروشی یک موضوع سهجانبه بین مردم، دست فروش و شهرداری است اما قبول کنید که برخی از مردم از فعالیت دستفروشان ناراضی هستند.
وی افزود: ما میتوانستیم پشت درهای بسته و براساس قانون در این خصوص تصمیمگیری کنیم اما به اینجا آمدیم تا با هم تصمیم بگیریم.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران تصریح کرد: میدانم شرایط اقتصادی جامعه سخت است و 20 درصد جامعه متوسط، فقیر شدهاند ولی به هرحال برخی از مردم از فعالیت دستفروشان رضایت ندارند.
به گزارش تسنیم، بعد از اظهارات معاون شهردار تعداد قابل توجهی از دستفروشان به بیان مشکلات و مسائل خود پرداختند.
خانم میانسالی که خود را یکی از دستفروشان مترو معرفی میکند، گفت: بنده از عید تاکنون نتوانستهام یک کیلو گوشت یا مرغ برای فرزندانم تهیه کنم این درحالی است که فرزند مریض و شوهری بیکار دارم. بهزیستی نیز ماهی 53 هزار تومان به فرزندم حقوق میدهد اما این رقم بسیار ناچیز است.
دستفروش دیگری خطاب به مسئولان حاضر در این گفتوگو گفت: فرزندی معلول دارم که خوشبختانه طی چند سالی است سلامت خود را بدست آورده و توانسته تا مقطع فوق لیسانس تحصیل کند اما اکنون بیکار است. اگر در مترو حضور نداشته باشم چگونه میتوانم مایحتاج آن را تأمین کنم.
وی افزود: برخی از مسئولان سکوها به دستفروشان بیاحترامی میکنند؛ یکی از آنها مرا حمال خطاب کرد ولی افتخار میکنم حمال هستم چرا که توانستهام چنین فرزندی تحویل جامعه بدهم.
خانم جوانی که یکی دیگر از دستفروشان مترو است، اظهار کرد: بنده لیسانس رشته عمران هستم و از بیکاری به دستفروشی روی آوردهام پیش از این تولیدی مانتو داشتم اما بیکار شدم. چند روز پیش نیز مأموران مترو بار من که یک میلیون تومان ارزش داشت و گرفت و به چمدان 650 هزار تومانی من با چاقو آسیب رساندند.
وی ادامه داد: بنده نمیترسم از اینکه کسی مرا ببیند چرا که انقدر قوی هستم که اگر لازم باشد کارگری هم میکنم. ولی شرافتم بیاحترامی را قبول نمیکند. کسی حق ندارد به ما توهین کند و معتقدم در کشورمان باید حرمت زن را نگه دارند.
این دستفروش تصریح کرد: حداقل مأموران مترو که جنس دست فروشان را میگیرند باید مسئولیت آن را نیز قبول کنند چرا باید تعداد اندکی از انگشترهایی که از دست فروشان میگیرند به آنها بازگردانند؟!
دست فروش 68 ساله دیگری که در این جمع حضور داشت، اظهار کرد: بنده دو بچه معلول ذهنی دارم که یکی از آنها 48 ساله است.
وی ادامه داد: علاوه بر این مستأجر هستم و بهزیستی ماهانه 100 هزار تومان به فرزندم میپردازد درحالی که فقط ماهی 600 هزار تومان بابت پول پوشک میپردازم. بنده هیچ نان آوری ندارم و میخواهم یک لقمه نان به خانه بیاورم اما نمیگذارند، این درحالی است که ما از خوشی دستفروشی نمیکنیم.
انتهای پیام/