پیشبینی کمک ۱۰ میلیارد تومانی مردم آذربایجان شرقی به جشن عاطفهها
مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی با بیان این که طبق پیش بینیهای انجام یافته امسال حدود ۱۰ میلیارد تومان کمکهای مردمی جمع آوری خواهد شد، گفت: در حالی که سال قبل ۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان کمکهای مردمی جمع آوری شده بود.
محمد کلامی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، از برگزاری جشن عاطفهها در تمامی شهرهای استان خبر داد و اظهارداشت: مرحله ابتدائی و مهم این جشن، قبل از شروع مدارس در روزهای 7 و 8 شهریور خواهد بود، مرحله دوم نیز 10 مهرماه است.
وی با ابراز امیدواری از برگزاری هر چه باشکوهتر جشن عاطفهها در استان، عنوان کرد: آذربایجان شرقی از جمله استانهای پیشتاز در این امر است، چنانکه در سالهای قبل رتبه یک و یا دو کشوری در جمع آوری کمکهای مردمی، ازآن این استان میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان، با تاکید بر این که همه محصلین تحت پوشش کمیته امداد استان حامی دارند، گفت: متوسط سرانه پرداختی به محسنین و ایتام 320 هزار تومان است که با کمکهای مردمی تأمین میشود، البته کمکهای دیگری نیز از سوی کمیته امداد وجود دارد و منحصر به بحث مالی نشده است.
وی با بیان این که طبق پیش بینیهای انجام یافته امسال حدود 10 میلیارد تومان کمکهای مردمی جمع آوری خواهد شد، ادامه داد: در حالی که سال قبل 6 میلیارد و 900 میلیون تومان کمکهای مردمی جمع آوری شده بود.
کلامی، با تاکید بر این که کمیته امداد صندوق صدقات بزرگ نیست، تصریح کرد: کمیته امداد، یک نهاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است که در نشاط جامعه تأثیر بسزائی دارد چنانچه خاطر آسوده دانش آموزان نیازمند یک نشاط اجتماعی را فراهم میسازد.
وی از تهیه بسته کامل تحصیلی برای دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد استان خبر داد و گفت: به حساب دانش آموزان نیز مبلغی جهت هزینههای تحصیلی واریز میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان، با بیان این که، مبلغ 7 میلیارد تومان برای تأمین بستههای تحصیلی، هزینه ثبت نام و لباس مدرسه دانش آموزان پیش بینی شده است، ابرازداشت: 14 هزار و 500 دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد استان وجود دارد که با احتساب 500 هزار تومان برای هر دانش آموز، مبلغی حدود 7 میلیارد تومان بدست میآید که در صدد تأمین آن هستیم.
وی فرزندان امداد را فرزندانی پرافتخار دانست و اذعان داشت: قصد داریم، مراسمی با حضور نخبگان امداد برگزار کنیم و نشان دهیم که کمکهای مادی و معنوی مردم، چگونه منجر به ساخت آیندهای موفق و مفتخر برای این فرزندان میشود.
کلامی، از کاهش پایگاههای جمع آوری کمکهای مردمی به دو پایگاه در سطح شهر تبریز و یک پایگاه در هر کدام از شهرستانهای استان خبر داد و گفت: کمکهای مردمی امسال، تنها در دو نقطه میدان ساعت و میدان نصف راه جمع آوری میشود، چراکه سعی داریم کمکها را به سمت الکترونیکی شدن سوق دهیم.
وی به نحوه پرداخت کمکهای الکترونیکی اشاره کرد و گفت: خیرین میتوانند با شماره گیری #3*5*041*8877* (ستاره هشتاد و هشت هفتاد و هفت ستاره صفر چهل و یک ستاره پنج ستاره سه مربع) کمکهای نقدی خود را واریز کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان، در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم در خصوص فعالیت مراکز نیکوکاری در جمع آوری کمکهای مردمی، ابراز داشت: مراکز نیکوکاری بالهای کمیته امداد هستند و نقش محوری در پیش برد اهداف این اداره دارند، امسال نیز مراکز نیکوکاری آماده پذیرش کمکهای مردمی هستند.
وی کاهش پرسنل کمیته امداد را از جمله چشم اندازهای این نهاد عنوان کرد و افزود: کمیته امداد باید راهبری مبارزه با فقر را داشته باشد، نه امورات اجرائی که در همین راستا از ابتدای مدیریت تا به امروز 150 نفر از پرسنل بازنشست شدهاند تا شاهد کمیته امدادی چابکتر و پویاتر باشیم.
کلامی، کمیته امداد استان را جزو 5 کمیته امداد برتر کشور در درآمدزائی دانست و خاطرنشان ساخت: همچنین از جمله استانهایی هستیم که نسبت به سرانه جمعیتی، مددجو کمتری داریم و جزو استانهای برخوردار محسوب میشویم.
انتهای پیام/