موکب‌داران کرمانشاهی برای ثبت‌نام و دریافت پروانه تا ۱۵ شهریورماه مهلت دارند


موکب‌داران کرمانشاهی برای ثبت‌نام و دریافت پروانه تا 15 شهریورماه مهلت دارند

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه گفت: موکب‌داران اربعین حسینی در کرمانشاه برای ثبت‌نام و دریافت پروانه تا ۱۵ شهریورماه مهلت دارند.

بهمن صحرایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه با بیان اینکه مردم، خیران و هیت‌های مذهبی با همت بیشتری نسبت به سال‌های گذشته از موکب‌های ایرانی حمایت مالی و پشتیبانی کنند اظهار داشت: موکب‌داران اربعین حسینی کرمانشاه برای ثبت‌نام و دریافت پروانه تا 15 شهریورماه مهلت دارند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه عنوان کرد: اربعین حسینی حرکتی کاملاً مردمی است و تمامی هزینه‌های انجام شده در برگزاری آن از سوی مردم تامین می‌شود.

رئیس کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغذیه ستاد اربعین حسینی استان کرمانشاه افزود: هموطنانی که تمایل دارند در این فیض مشارکت کنند می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به ستاد عتبات عالیات اهداء کنند.

وی با اشاره با راه‌اندازی سامانه ویژه ثبت‌نام و صدور پروانه موکب‌داری گفت: با توجه به شرایط ویژه پیش رو، از هموطنان عزیز و هیئت‌های مذهبی که توان اجرایی مشارکت در فیض میزبانی از زائران اربعین را دارند، درخواست می‌کنیم تا هرچه زودتر به سامانه www.mokeb.org مراجعه و اقدام به ثبت‌نام کنند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات استان کرمانشاه با تأکید براینکه ساماندهی و صدور مجوز موکب‌ها با ستاد عتبات عالیات استان است گفت: هر فردی که در استان کرمانشاه بخواهد موکب پذیرایی یا اسکان برپا کند باید از ستاد عتبات مجوز بگیرد.

وی گفت: بازگشایی مرز به طور قطع موجب افزایش تردد زوار از استان خواهد شد و در سال‌های گذشته در ایام اربعین شاهد تردد 3 میلیون زائر در مسیرهای رفت و برگشت خود از استان کرمانشاه به عتبات عالیات بودیم.

صحرایی با بیان اینکه هیچ یک از دستگاه‌های دولتی حق برپایی موکب اربعین حسینی را ندارند گفت: تمامی نهادها و مجموع‌ها باید برای برپایی موکب‌های مردمی تلاش کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های اساسی ما در ایام اربعین این است که زمینه وحدت هرچه بیشتر کشور عراق و ایران را خدمت‌رسانی به زائران فراهم کنیم عنوان کرد: موکب‌های ایرانی باید در کنار موکب‌های عراقی قرار بگیرد تا زمینه دوستی و برادری بیشتر از گذشته فراهم شود.

استقرار موکب‌‌های دائمی اربعین

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه با بیان اینکه سفر اخیری که به کشور عراق داشتیم به منظور هماهنگی با موکبهای عراقی و یک کار مشترک در زمینه خدمت‌رسانی به زائران بین دو کشور انجام شد گفت: موکب‌هایی که در استان دیاله عراق هستند ما فراخوان کردیم تا در آن سوی مرز ما یک موکب مناسب در عراق برای ارائه خدمت بهتر به زائران اربعین راه‌اندازی کنیم اما اولویت اساسی ما با توجه به بازگشایی مرز خسروی استقرار موکب‌ها در مرز خسروی و شهرستان قصرشیرین است.

وی با بیان اینکه موکب‌داران کرمانشاهی باید به سمت استقرار موکب به صورت دائمی در کشور عراق و مسیرهای تردد زائران بروند بیان کرد: ستاد عتبات عالیات استان به موکب‌های که به صورت دائمی در کشور عراق برای ایام اربعین راه‌اندازی می‌شوند در خرید زمین و تأمین مصالح مورد نیاز کمک خواهد کرد.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه افزود: برنامه‌ریزی شده 10 موکب عراقی در داخل کربلا و پنج موکب از استان کرمانشاه در مرز خسروی و مسیر راه تردد زائران مستقر شود.

وی با بیان اینکه همایش اربعین یک ظرفیت خوبی برای نشان دادن وحدت اسلام است اظهار کرد: اربعین حسینی تجلی وحدت و انسجام مسلمانان در مسیر دین حق است و باید این وحدت همچنان محکم‌تر شود و موکب‌داران در ایام اربعین ضمن خدمت‌رسانی به زائران زمینه‌های وحدت بیشتر کشور ایران و عراق را با وجود اختلاف‌افکنی‌های دشمنان جهان اسلام فراهم کنند.

صحرایی گفت: پیاده روی اربعین در حقیقت یک قدرت‌نمایی از جهان اسلام علیه استکبار جهانی است و دشمن از جهانی شدن این حرکت و رویداد عظیم فرهنگ هراسان است و همه باید زمینه‌های وحدت جهان اسلام را در این رویداد فراهم کنند.

طرح توسعه حرم مطهر امام حسین(ع)

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه با بیان اینکه بازسازی حرم‌های مطهر ائمه اطهار(ع) از محل کمک‌های مردمی انجام می‌شود گفت: بنابر فتوای مراجع حتی یک ریال از بودجه دولتی برای بازسازی عتبات استفاده نمی‌شود.

وی گفت: ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه در سالهای گذشته جزو ستادهای پیشرو در کشور است و از جمله فعالیت‌های این ستاد، مشارکت در ساخت صحن و شبستان حضرت زهرا(س) در نجف اشرف و توسعه صحن حضرت زینب(س) است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه بیان کرد: طرح توسعه حرم مطهر امام حسین(ع) در کربلای معلی به نام صحن و شبستان حضرت زینب(س) از خیمه‌گاه تا تل زینبیه جهت رفاه و اسکان زائران در 4 طبقه در زمینی به مساحت 160 هزار متر مربع در حال ساخت است.

صحرایی افزود: 500 مترمربع از فاز اول ساخت صحن عقیله بنی هاشم(س) توسط استان کرمانشاه تأمین مالی می‌شود که اکنون نیمی از تعهدات این فاز محقق شده است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه بیان کرد: با بهره‌برداری از این صحن فضای حرم امام حسین(ع) 14 برابر توسعه پیدا خواهد کرد و پیش‌بینی می‌شود با این شرایط 200 تا 250 هزار زائر در صحن حضرت زینب(س) در ایام اربعین اسکان داده شوند.

وی افزود: همچنین افرادی که می‌خواهند نذر کنند و ساخت متراژی از این صحن را برعهده بگیرند می‌توانند به ستاد عتبات عالیات به آدرس سه راه 22 بهمن، پایین‌تر از مسکن و شهرسازی مراجعه کرده و اعلام آمادگی کنند.

صحرایی گفت: با توجه به اینکه هزینه ساخت هر مترمربع حدود چهار میلیون تومان است و امکان دارد کسی نتواند مبلغ را یک جا پرداخت کند این امکان هم در بانک رسالت فراهم شده که افراد مبالغ کمک را بصورت اقساط پرداخت کنند.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon