تمامی نقاط استان کرمان درگیر ترانزیت مواد مخدر است
فرمانده نیروی انتظامی استان کرمان با بیان اینکه از شمال تا جنوب استان کرمان درگیر ترانزیت مواد مخدر است گفت: راهاندازی بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ کارگاه تولید شیشه در کشورهای همسایه زنگ خطری برای کرمان است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سردار عبدالرضا ناظری عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان که با حضور سردار مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور برگزار شد با اشاره به اینکه اولویت در امر مبارزه با مواد مخدر پیشگیری است اظهار داشت: در کوتاهمدت جمعآوری و درمان معتادان متجاهر برای مقابله با معتادان در برنامه است.
وی با اشاره 13 هزار شهید در کشور برای مبارزه با مواد مخدر جان خود را نثار کردند گفت: در استان کرمان در حال حاضر چهار ایست بازرسی مصوب داریم که ایست بازرسی مرصاد فعالیت بیشتری نسبت به بقیه دارد.
فرمانده نیروی انتظامی استان کرمان با بیان اینکه از شمال تا جنوب استان کرمان درگیر تردد کاروانهای قاچاق مواد مخدر است افزود: راهاندازی بیش از 3 هزار و 600 کارگاه تولید شیشه در کشورهای همسایه زنگ خطری برای ماست.
وی افزود: نیازمند بسیج همه مسئولان و نهادها هستیم تا اجازه ندهیم رشد کشفیات و رشد ترانزیت در استان کرمان با رشد تعداد معتادان به مواد مخدر صنعتی همراه نباشد که در غیر این صورت با آسیبهای زیادی مواجه میشویم.
ناظری با بیان اینکه هر چند تعداد کشف سلاح و درگیری مسلحانه در استان کرمان کم شده است گفت: اما استان کرمان رتبه دوم کشف مواد مخدر در کشور را دارد و امسال 33 باند فعال در قاچاق مواد مخدر و حدف دو نفر از اشرار را داشتیم.
وی با اشاره به اینکه وابستگی بین طوایف استان ما با استان سیستان و بلوچستان امر مقابله را با مشکل روبرو کرده عنوان کرد: حضور بیش از 350 هزار نفر اتباع بیگانه، سکونت خردهفروشان در حاشیه شهرها، گرایش بانوان به مصرف مواد مخدر و افزایش جرائم امنیتی متاثر از قاچاق مواد مخدر مسائلی است که استان کرمان را تهدید میکند.
فرمانده نیروی انتظامی استان کرمان با بیان اینکه تجدید نظر در قوانین مبارزه با مواد مخدر و تشکیل پایگاه عملیاتی مشترک بین کرمان سیستان و بلوچستان و هرمزگان پیشنهاد میشود افزود: تشکیل پایگاه اطلاعاتی و عملیاتی مشترک بین کرمان، خراسان جنوبی و یزد و امکان بهرهبرداری از تیم آتش هوانیروز در این حوزه اهمیت دارد.
وی راهاندزی سایت پهباد شناسایی مهاجم و واگذاری تجهیزات فنی به استان را ضروری دانست و گفت: واگذاری خودروهای شاسی بلند جهت بکارگیری در کویر و واگذاری خودروهای تیزرو جهت استفاده در امر مقابله به استان کمک زیادی در این حوزه میکند.
بیشتر بار درمان معتادان استان کرمان به عهده بخش خصوصی است
در این جلسه اسماعیلی رئیس کمیته درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر استان کرمان با اشاره به اینکه 453 مرکز درمان اعتیاد در استان کرمان وجود دارد اظهار داشت: از این تعداد 52 مرکز دولتی و 401 مرکز خصوصی هستند.
وی با بیان اینکه بیشتر بار درمان معتادان ما به عهده بخش خصوصی است گفت: 73 هزار نفر از معتادان استان در کمپهای ترک اعتیاد تحت درمان هستند که 97.5 درصد مانایی درمان اعتیاد با استفاده از دارو برای معتادان استان کرمان که اعتیاد خود را ترک کردند وجود دارد.
انتهای پیام/ ت