حرفهآموزی دانشآموزان با نیازهای ویژه برای ورود به بازار کار کردستان
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: حرفهآموزی و توسعه الگوی آموزشی مهارتآموزی در مدارس با نیازهای ویژه استان از اولویتهای اصلی است.
خلیل رنجبر در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، حرفهآموزی و توسعه الگوی آموزشی مهارتسازی را جزو اولویتهای اصلی دانشآموزان عنوان کرد و اظهار داشت: دانشآموزان با نیازهای ویژه استان با هدف بهرهمندی از توانمندیها، افزایش خودباوری و کسب تجربه در محیطهای واقعی کار، از 15 تیرماه تا 14 شهریورماه جاری از برنامههای آموزشی، مهارتی و حرفهآموزی بهرهمند شدند.
وی افزود: این دوره آموزشی با مشارکت ادارهکل فنیوحرفهای و کارگاههای توانمندسازی بهزیستی برگزار شد و بیش از 350 دانشآموز با نیاز ویژه دختر و پسر در دورههای آموزشی مشبک، معرق، ویترای، مرصعکاری و دوخت لباس شرکت کردند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان تصریح کرد: برگزاری دورههای آموزشی، ارتقای مهارتهای فنی و شایستگیهای شغلی، آموزش کارآفرینی، مهارتهای فنی، کسب و کار و اردوی یک روزه مشاغل زمینه ورود دانشآموزان مستعد با نیازهای ویژه به بازار کار را در آینده فراهم میکند.
وی به نقش مهارتآموزی در بروز خلاقیتهای دانشآموزان اشاره کرد و گفت: در راستای غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان با نیازهای ویژه، برنامهریزی و هماهنگی لازم برای حضور هر دانشآموز بر اساس علاقه و توانایی خود در دورههای مختلف حرفهآموزی فراهم شده است.
رنجبر با بیان اینکه توجه به حرفه آموزی در نظام آموزش و پرورش میتواند برطرفکننده بسیاری از نیازهای آینده کشور باشد، اظهار کرد: همواره تلاش بر این است که بسترهای لازم برای آموزش مهارتهای حرفهای به دانشآموزان با نیازهای ویژه فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: 270 دانشآموز دختر و پسر با نیازهای ویژه متوسطه دوره اول پیش حرفهای و متوسطه حرفهای دوره دوم با شرکت در دورههای حرفهآموزی و 80 دانشآموز پایه پنجم و ششم دوره ابتدایی با شرکت در اردوهای یکروزه فراگیری مهارتهای شغلی، میزان علاقه خود به مشاغل مختلف را سنجیدند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان با اشاره به اهمیت مهارتآموزی در نظامهای آموزشی پیشرفته یادآور شد: «داشتن شناخت» لازمه حرکت در مسیر موفقیت است و با شناخت کافی میتوان در رسیدن به اهداف، کسب دانش و پرورش نسل کار آمد موفق بود.
انتهای پیام/ ت