تمامی مطالبات ناجیان غریق مازندران تا هفته آینده پرداخت میشود
رئیس هیئت نجات غریق مازندران با اشاره به کم بودن میزان حقوق ماهانه ناجیان غریق در استان، گفت: تمامی مطالبات ناجیان غریق مازندران تا هفته آینده پرداخت میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، مازندران یکی از گردشگرپذیرترین استانهای ایران بوده که به دلیل برخورداری از مواهب الهی متنوع، سالانه پذیرای مسافران و گردشگرانی از ایران و اقصی نقاط جهان است.
مسافران و گردشگرانی که اغلب برای استفاده دریای خزر و سواحل زیبای آن عازم مازندران میشوند و لازمه این حضور، آمادهسازی زیرساختهای مناسب و امنیت لازم در بخشهای مختلف است.
در کنار تمام سازمانها و نهادها یکی از نهادهای تاثیرگذار در برقراری آرامش و ایجاد امنیت برای مسافران هیئت نجات غریق و غواصی بوده که همه ساله با بکارگیری ناجیان مجرب و جوان سعی بر حراست از جان افرادی را دارند که بی محابا تن به آب می زنند و وارد دریا می شوند.
اگرچه در سالهای اخیر ناملایماتی نظیر عدم واگذاری البسه مناسب به ناجیان غریق و پرداخت به موقع حقوق و مزایای آنها به عنوان یکی از مشکلات اصلی این قشر تلاشگر به شمار می رفت اما در دو سال گذشته، بخش اعظمی از این مشکلات برطرف شده است.
خبرگزاری تسنیم در مازندران برای بررسی نحوه عملکرد ناجیان غریق در این استان و دغدغهها و مشکلات آنها به سراغ نقی کریمیان، رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران رفته که در گفت وگویی با خبرنگار تسنیم در بابلسر اظهار داشت: مازندران با دارا بودن 300 کیلومتر سواحل و حدود 3500 ناجی غریق ساماندهی شده از اول خردادماه فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی افزود: ساعت فعالیت ناجیان غریق از هشت صبح تا 20 شب بوده و آماری که ارائه میدهیم با 25 درصد کاهش مواجه بودیم و براساس این ساعت کاری است. اما آماری که از سوی پزشکی قانونی استان اعلام میشود از ساعت 8 صبح امروز تا 8 صبح فردا است.
رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران گفت: 15 پایگاه نجات غریق در سواحل مازندران فعال شده و از استخرها و دریا برای بروز رسانی منجیان غریق استفاده شده است. یک دست لباس کامل در ابتدای خردادماه به تمام ناجیان غریق استان تحویل داده شد.
وی افزود: با بهرهگیری از وجود سرمایهگذار سکوی دیده بان را در 375 نقطه از مازندران استقرار کردیم و 12 سکو در بابلسر به عنوان پایلوت استقرار یافت.
رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران تصریح کرد: نمیتوانیم از ناجیان با تجربه و فعالیت کاری بالا برای فعالیت در دریا استفاده کنیم زیرا حقوق ماهانه یک میلیون و 500 هزار تومان پاسخگوی مهارت و تجربه آنها نیست و به ناچار باید از نیروهای جوان استفاده کنیم.
کریمیان خاطرنشان کرد: نگاه ما و فدراسیون، استاندار و معاون سیاسی وی بر واگذاری تمام بخشها به بخش خصوصی بوده و اگر این اتفاق رقم بخورد قطعا" حقوقها نیز بر اساس آیین نامه و حداقل سه تا چهار میلیون تومان در ماه بوده که این موضوع قطعا" مشکلات ما را کمتر و اشرافیت ما را بیشتر میکند.
وی افزود: قبل از حضور بنده پرداخت حقوق ناجیان بیش از شش ماه تاخیر داشته اما اکنون حقوق مردادماه کامل پرداخت شده و 20 درصد از خردادماه و 25 درصد از تیرماه باقی مانده و تا ده روز آینده پرداخت میشود.
رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران تصریح کرد: 700 نفر از ناجیان غریق چندشغله را حذف کردیم و همه نهادها باید به ما کمک کنند تا بتوانیم از نیروهای جوان آموزش دیده استفاده کنیم و مشکل غرق شدگی نداشته باشیم.
کریمیان گفت: ما به تنهایی نمیتوانیم مجری و ناظر فعالیتهای منجیان غریق و پرداخت کننده حقوق آنها باشیم و هلال احمر وظیفه این مهم را برعهده گرفته است.
وی افزود: پس از اذان مغرب ساختاری برای حضور ناجیان غریق در سواحل تعریف نشده و احتمال بروز حادثه برای آنها و درگیری با مسافرانی که با توسل به زور قصد شنا در دریا را دارند زیاد است.
رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران ادامه داد: 12 کمیته در ساحل حضور دارند اما هنگام بروز حوادث و سوانح فقط هلال احمر و نجات غریق باید پاسخگو باشد.
کریمیان خاطرنشان کرد: قرارداد جی آی اس و دستبندهای مجهز به جی پی اس در دست اجرا بوده اما نیازمند اقدامات فنی و سیر زمان برای اجرا است. در تلاش هستیم تا پایگاههای دریایی را از طریق هلال احمر راه اندازی کنیم وحضور فعال داشته باشیم.
رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران تاکید کرد: همه باید به صورت واحد این پروژه را اجرایی کنیم و بحث آموزش و فرهنگسازی باید در مبدا و پیش از حرکت مسافر به سمت مازندران صورت گیرد.
مصاحبه از هومن رمضانیان
انتهای پیام/ ع