فعالان بخش خصوصی در بخش بومگردی اردبیل حمایت میشوند
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: جذابیتهایی که در بخش بومگردی برای گردشگران وجود دارد لزوم رونق آن را در استان نشان میدهد و در راستای توسعه بومگردی در استان حمایت از بخش خصوصی در این حوزه مد نظر است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جلسه هماندیشی مدیران و روسای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان صبح امروز با محوریت بررسی فعالیتها در حوزه سرمایهگذاری، صنایع دستی و گردشگری در استان اردبیل برگزار و راهکارهای رفع کاستیها و مشکلات در این بخشها ارائه شد.
اجرای 7 طرح مطالعاتی در بخش گردشگری اردبیل
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل در این جلسه اظهار داشت: یکی از محورهای توسعه استان اردبیل توجه به بخش گردشگری به شمار میرود و با توجه به ظرفیتهایی که در این بخش وجود دارد تلاش میکنیم تا زمینهساز رونق و توسعه هر چه بیشتر این بخش در راستای توسعه استان باشیم.
نادر فلاحی از افزایش سفرها به استان اردبیل در سال جاری خبر داد و افزود: در سایه اطلاعرسانی و معرفی و تبلیغ جاذبههای گردشگری استان اردبیل شاهد افزایش مسافران ورودی به استان بودیم و در راستای تداوم این روند افزایشی تلاش میکنیم تا اقدامات فرهنگی و اطلاعرسانی را افزایش دهیم.
فلاحی با تاکید بر تدوین برنامههای گردشگری متناسب با ظرفیتهای هر یک از مناطق استان گفت: در راستای رونق و توسعه گردشگری در استان برنامه جامعی توسط معاونت گردشگری تدوین شده است تا براساس برنامه زمانبندی اجرا شود.
وی با اشاره به ظرفیتهای بومگردی استان تصریح کرد: جذابیتهایی که در بخش بومگردی برای گردشگران وجود دارد لزوم رونق آن را در استان نشان میدهد و در راستای توسعه بومگردی در استان حمایت از بخش خصوصی در این حوزه مد نظر است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل در مورد ظرفیتهای صنایع دستی در استان اظهار کرد: اشتغالزایی در بخش صنایع دستی در کنار گردشگری در دستور کار بوده تا بتوانیم گامی در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال برداریم.
وی افزایش آموزشی و نظارت بر تولید صنایع دستی را ضروری دانست و افزود: در حوزه صنایع دستی در تمامی شهرستانهای استان ظرفیتها و قابلیتهای خوبی برای اشتغالزایی وجود دارد و باید مورد توجه قرار گیرد تا در کوتاهمدت شاهد بازدهی آن باشیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از کسب 15 نشان ملی برای صنایع دستی استان در هفتههای اخیر خبر داد و گفت: با هدف افزایش کیفیت تولیدات در بخش صنایع دستی در استان دورههای آموزشی مختلفی برای فعالان و علاقمندان در این زمینه برگزار میشود.
فلاحی در مورد سرمایهگذاریهای در حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در استان بیان کرد: اجرای هفت طرح مطالعاتی در حوزههای مختلف در شهرستانهای استان از سال گذشته آغاز شده که شامل بولاغلار نیر، طرح جامع گردشگری سرعین، ازناو خلخال، گیلارلو گرمی، فندقلو نمین، بند الماس و ییدی بولوک اردبیل است.
فعال شدن سامانه ثبت اشتغال و صدور کارت فعالان صنایع دستی در اردبیل
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان نیز با تاکید بر مشارکت شهرستانها در ثبت اشتغال حوزه صنایع دستی گفت:
ملکه گلمغانیزاده با اشاره به فعال شدن سامانه ثبت اشتغال و صدور کارت افزود: برخی شهرستانها در اشتغال صنایع دستی عملکرد مطلوبی داشتهاند و انتطار میرود سایر شهرستانها نیز تمامی تلاش خود را تا پایان سال برای تحقق این مهم به کار گیرند.
معاون سرمایهگذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل نیز با اشاره به طرحهای مطالعاتی در این حوزه اظهار کرد: هفت طرح مطالعاتی سرمیهگذاری در حوزههای صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی در استان اردبیل اجرا میشود.
ناصر محمودی تصریح کرد: مقرر شد اقدامات لازم برای جذب حداکثری اعتبارات سال 98 در مورد زیرساختهای گردشگری و پیشبرد آنها در فصل کاری انجام شود.
وی بیان کرد: اقدامات لازم برای آموزش ضوابط و مقررات سرمایهگذاری برای تسهیل این روند نیز در دستور کار قرار گرفته است و در این زمینه نیز اقدامات لازم انجام خواهد شد.
نظارت بر تاسیسات گردشگری استان اردبیل افزایش مییابد
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: باید در راستای کیفیتبخشی بر خدمات ارائه شده در تاسیسات و مکانهای گردشگری استان گزارش ماهانه در زمینه نظارت بر این مراکز ارائه شده و کاستیها و نواقص در این زمینه برطرف شود.
صغری فرشی افزود: براساس برنامهریزیها و هدفگذاریهای انجام شده نظارت بر تاسیسات گردشگری در استان افزایش خواهد یافت که انتظار میرود در این زمینه روسای میراث فرهنگی شهرستانهای همکاری و مشارکت لازم را داشته باشند تا بتوانیم با تشدید نظارتها و بازرسیها زمینه برای ارتقای خدماترسانیها را فراهم آوریم.
وی با تاکید بر تدوین برنامههای گردشگری در مناطق مختلف استان گفت: باید روسای شهرستانی برنامههای خود را در این زمینه تا پایان امسال ارائه دهند تا بتوانیم با بررسی های لازم زمینه برای اجرای آنها را فراهم آوریم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل توسعه بومگردی در استان را از برنامههای مهم دانست و تصریح کرد: باید ادارات میراث فرهنگی شهرستانها در زمینه توسعه بومگردی براساس تعهدات انجام شده در هر شهرستان عمل کنند و زمینه ساز رونق این بخش شوند.
انتهای پیام/ح