فرآوری و بستهبندی محصولات استراتژیک خراسان جنوبی علمی و اصولی انجام شود
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: فرآوری و بستهبندی محصولات استراتژیک استان باید علمی و اصولی انجام شود و در این راستا مسئولین جهاد کشاورزی باید نهایت تلاش را انجام دهند.
نظر افضلی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند، با اشاره به سفر دکتر نوبخت در اسفند 97 و تصویب طرح ساخت 10 هزار واحد مسکن مقاوم در روستاهای استان اظهار داشت: در حال حاضر سهمیه خوبی به حوزه انتخابیه بنده ( حدود 1500 واحد در شهرستان نهبندان) اختصاص یافته است.
وی افزود: 40 میلیون تومان وام کم بهره با بازپرداخت طولانی مدت و 25 میلیون تومان بلاعوض از مزایای این طرح است که توصیه میشود مردم مستقر در روستاها برای بهرهمندی از این طرح به بنیاد مسکن شهرستان مراجعه کنند.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی درباره راههای روستایی و نامناسب بودن وضعیت آنها بیان کرد: این مشکل بزرگی در شهرستانهای نهبندان و سربیشه است که پیگیریهای زیادی برای رفع آن انجام شده است.
افضلی افزود: در نهبندان بالغ بر 200 کیلومتر راه روستایی داریم که نیاز به روکش آسفالت دارند اما نیاز این راهها تخصیص قیر میباشد که دولت در سال 98 هنوز هیچ تخصیصی انجام نداده است.
وی عنوان کرد: در سالهای گذشته نیز تخصیصها مطابق قانون مصوب نبوده و همواره کمتر بوده است. وزارت نفت باید قیر را در اختیار وزارت راه قرار دهد تا در امور جادهای مصرف شود اما در سال جاری چنین موضوعی را شاهد نبودهایم تا جایی که در چند هفته قبل طرح دو فوریتی از طرف نمایندگان برای بررسی چرایی این موضوع انجام شد.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی در زمینه طرح هادی در روستاها اظهار داشت: در بودجه سال 98 علاوه بر بودجه مصوب اولیه بودجه دیگری نیز خاص اجرای طرح در روستاهای حوزه انتخابیه در نظر گرفتهایم و بنیاد مسکن هم قول مساعد داده بودجه مضاعفی را تامین کند تا اجرای این طرحها در روستاها تسریع یافته و در روستاهای دیگر نیز آغاز شود.
افضلی ادامه داد: از 102 روستای دارای طرح هادی اقدامات در 50 روستا باید انجام شود.
وی با اشاره به محصولات کشاورزی و محصولات استراتژیک حوزه انتخابیه اظهار داشت: در زمینه زعفران در سالهای گذشته اقدامات خوبی انجام شده و حتی در بورس کالای ایران نیز این محصولات قابلیت خرید و فروش پیدا کرده و قراردادهای آتی نیز بسته میشود که در مورد عناب و زرشک نیز باید اقدامات به مرور انجام شود.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مشکل اصلی در این دو محصول در حال حاضر فرآوری و بستهبندی آنها است که باید علمی و اصولی انجام شود و در این راستا مسئولین جهاد کشاورزی استان و شهرستانها باید نهایت تلاش خود را انجام دهند.
انتهای پیام/ن