وزیر علوم در آمل: طرح جامع کیفی‌سازی دانشگاه‌ها در وزارت علوم اجرا می‌شود


وزیر علوم در آمل: طرح جامع کیفی‌سازی دانشگاه‌ها در وزارت علوم اجرا می‌شود

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: وزارت علوم بدنبال مرغوبیت گروهی در کیفی‌سازی طرح جامع در مراکز آموز عالی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، منصور غلامی  امروز در بازدید از پروژه دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با بیان اینکه مراکز عالی تعدادشان در کشور زیاد است و در مازندران  این تعددانشگاه‌ها مشاهده می‌شود، اظهار داشت طرح ساماندهی آموزش عالی به سمت کیفی‌سازی آموزش عالی در دستور کار بوده چرا که شایسته جوانان است تا با امکانات کافی ارائه سرویس شود.

وی با اشاره روند اجرای پروژه دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل، افزود: این مجموعه نیاز به کمک همه دستگاه‌ها بوده و با توجه به اینکه از ویژگی این مجموعه به تخصصی بودن آن است.

غلامی با تاکید بر اینکه باید از تکثیر دانشگاه جامع جلوگیری کرد، تصریح کرد: بسیاری از رشته‌ها نیاز به بروزرسانی دارد که با تقویت هر یک از این رشته‌ها می توان یک موسسه آموزشی کوچک نام‌آور جهت تربیت دانشجو شود.

وزیر علوم افزود: دانشگاه فناوری‌های نوین آمل نیز با برنامه‌ریزی و حمایت در جهت تقویت و مرغوبیت یک دانشگاه گام بردارد و کمک کند چرا که این ظرفیت را دارد.

وی مرغوبیت گروهی در کیفی‌سازی طرح جامع را از سوی وزارت علوم عنوان و مطرح کرد: کشور به 10 منطقه تقسیم بندی شده است که وزارت ساماندهی را استانی و در چارچوب آموزشی خود پیش می‌برد.

غلامی، گفت: اکنون وزارت علوم ساماندهی زیرنظام سراسری نظیر پیام نور، علمی_کاربردی را دستور کار دارد؛ همچنین فناوری ها نیز در حال بررسی است و با وجود ازدیاد دانشگاه‌های غیر انتفاعی و دانشجوی کم به دنبال نتیجه‌گذاری این مراکز عالی در نظام است.

نیاز 14 میلیاردی برای اتمام پروژه دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل نیز در این بازدید، آمل را شهر علمی و فرهنگی و راه اندازی اولین مرکز نظامیه علمی در 800 سال پیش بیان کرد و گفت: این شهرستان در حوزه علمی تلاش زیادی کرده و در حوزه علمیه از گذشته با وجود بزرگانی چون علامه حسن زاده آملی، میرزا هاشم آملی و آیت الله جوادی آملی مطرح است بنابراین حق این شهر تاسیس یک دانشگاه بزرگ است.

داوود دومیری گنجی با بیان اینکه دانشگاه فناوری نوین از سال 88 زیر نظر دانشگاه مازندران فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون دارای شش دانشکده و 27 گروه آموزشی با چهار دانشیار، 38 استادیار و در مجموع حدود 1300 دانشجو مشغول به کار است، افزود: دستاوردهای پژوهشی این دانشگاه با 9.7 میلیارد تومان قرارداد پژوهشی است با توجه به اینکه در دو سال اخیر کارهای بزرگی انجام شده که نمونه آن برگزاری اولین همایش یوسرن در کشور با حضور دانشمندان برتر جهان بوده است.

دومیری گنجی با تاکید بر اینکه دانشگاه به دنبال اهداف بلند است، گفت: احداث پروژه دامپزشکی آمل در زیربنای دو و نیم هکتار با پنج طبقه و زمین پنج هزار متر با جذب اعتبار تملک دارایی و 50 درصد سایر منابع در حال احداث است.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل ادامه داد: در حال حاضر برای اتمام پروژه دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین بالغ بر 14 میلیارد تومان نیاز است تا طرح جامع این دانشگاه به اتمام برسد.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon