کردستان|هیچ محدودیتی برای افزایش تعداد بیمهشدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان وجود ندارد
رئیس هیئت مدیره صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: هیچ محدویتی برای افزایش تعداد بیمهشدگان این صندوق در کشور وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، اسداله رازانی، شامگاه چهارشنبه در دومین نشست ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه مهمترین قسم بستههای تأمین اجتماعی، مقوله بازنشستگی است، اظهار داشت: ماهیت خدمت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نیز در واقع بر همین مقوله مؤکد است.
وی با بیان اینکه این صندوق فعالیت خود را از سال 84 به صورت جدی در پیش گرفته است، گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با تمرکز بر قشر کشاورزان و روستانشینان بهعنوان مهمترین رکن مولد و تولید در کشور تلاش کرده تا خلاء فقدان بیمه این عزیزان را جبران کند.
رئیس هیئت مدیره صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور با ذکر اینکه در حال حاضر بالغ بر یک میلیون و 160 هزار نفر در سراسر کشور از مزایای بیمه اجتماعی کشاورزی برخوردار شدهاند، تصریح کرد: از این تعداد نزدیک به یک میلیون و 50 هزار نفر آنها بیمه شده فعال هستند و 106 هزار نفر دیگر نیز بهدلیل بازنشستگی پیش از موعد، یا فوت سرپرست خانوار و یا از کارافتادگی سرپرست خانوار در وضعیت دریافت مستمری بازنشستگی قرار دارند.
وی با تأکید بر اینکه خوشبختانه هیچ محدویتی از سوی دولت برای افزایش تعداد بیمهشدگان صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر وجود ندارد، ادامه داد: تلاش میشود تا گستره جمعیتی این نوع بیمه افزایش یافته و افراد متقاضی در کمترین زمان ممکن به عضویت صندوق در آیند.
رازانی با اذعان به اینکه جامعه هدف این نوع بیمه در صورتی که بخواهیم سرپرست خانوارهای روستایی را بیمه کنیم 2 میلیون خانوار باقی مانده است، خاطرنشان کرد: با احتساب کشاورزان غیرساکن و ساکنان شهرهای زیر 20 هزار خانوار و سرپرستان خانوارهای جدید، در سالهای آینده جامعه هدف این نوع بیمه به هفت میلیون نفر میرسد.
وی با اشاره به اینکه سطح درآمدی فرد ملاک نحوه و میزان پرداخت حق بیمه است، اظهار کرد: خوشبختانه در مقوله بیمه اجتماعی کل کشور 80 درصد بیمهشدگان در سطح هشت که بالاترین سطح است، ثبتنام کردهاند.
رئیس هیئت مدیره صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نوع این صندوق را دولتی دانسته و یادآور شد: دولت دوسوم این نوع بیمه را پرداخت میکند و خود کشاورز و روستانشینان تنها یک سوم حق بیمه را متحمل میشوند.
وی با تأکید بر اینکه محدویتی جهت افزایش تعداد بیمهشدگان تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر نداریم، عنوان کرد: خوشبختانه این رویه نیز در استان بهجد پیگیری شده به گونهای که هماکنون 44 هزار نفر بیمه شده فعال این صندوق در کردستان هستند که 4.3 درصد بیمهشدگان کشور را تشکیل میدهند.
رئیس هیئت مدیره صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با درخواست اینکه تسهیلگریها و آموزشهایی در خصوص اینکه افراد متقاضی در کمترین زمان ممکن به عضویت صندوق درآیند، ارائه شود، گفت: هماکنون دوهزار کردستانی از مزایای بیمه بازنشستگی صندوق بهرهمند شدهاند.
وی با اعلام اینکه صندوق بیمه روستائیان استان طی یکسال سال گذشته با کسب 94 امتیاز از 100 امتیاز، در سه شاخص عملکردی تمدیدیها، بیمه شده جدید و بیمه شده زیر 30 سال، موفق به کسب رتبه نخست در میان 31 استان کشور شده است، خاطرنشان کرد: این افتخاری برای کردستان است که باید با جدیت بیشتری نسبت به تحقق صد درصدی آن همت گماشت.
رازانی در پایان با ذکر اینکه امکان عضویت 180 هزار نفر دیگر به صندوق بیمه اجتماعی روستاییان در استان کردستان وجود دارد، یادآور شد: با توجه به اینکه در پذیرش و برقراری بیمه برای این جمعیت محدودیتی نداریم درخواست میشود تبلیغات و آموزشهای لازم جهت عضویت افراد جدید در سطح کل استان در پیش گرفته شود.
انتهای پیام/