انتقاد فعالان سیاسی از عملکرد دولتمردان و انتصاب پیاپی فرمانداران بدون سوابق در کردستان
فعالان سیاسی استان از عملکرد دولتمردان و انتصاب پیاپی فرمانداران بدون سوابق در کردستان انتقاد کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نشست هماندیشی فعالین سیاسی استان کردستان با حضور «مصطفی پورمحمدی» مشاور رئیس قوه قضائیه و دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در سالن جلسات کتابخانه امام خامنهای در این شهر برگزار شد.
عباس حسینپناهی، مسئول جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی استان کردستان در این مراسم خطاب به دبیرکل جامعه روحانیت مبارز اظهار داشت: زمانی که مسئولیت وزارت کشور را برعهده داشتید، افرادی را برای فرمانداری معرفی میکردیم اما آنها را بدون رزومه میدانستند در حالیکه امروزه در شهرستان قروه فردی معلم و بدونسابقه را فرماندار میکنند.
وی افزود: با وجود ممنوعیت جابجایی فرمانداران در زمان انتخابات، یک شبه یک فرد عضو حزب منحله مشارکت فتنه عالم سرپرست فرمانداری یک شهرستان کردستان میشود.
مسئول جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی استان کردستان خاطرنشان کرد: در زمان دولتهای قبلی خدمات ارزندهای بهجای گذشته شده که جای تشکر دارد و امروزه فقط خدمات و روند قبلی را تکمیل و ادامه میدهند.
وی با انتقاد از شیوه برخی استخدامهای غیرمجاز در ادارات دولتی استان کردستان گفت: در یک اداره 134 نفر استخدام شدند که از این تعداد تنها یک بسیجی حضور داشته و همین فرد هم حذف شد.
حسینپناهی به شیوه انتصاب مدیران اشاره کرد و ادامه داد: مدیر بومی و غیر بومی تفاوتی نداشته و کارآمد بودن آنها مهم است.
وی با اشاره به در پیش رو بودن انتخابات مجلس اظهار کرد: گاهی اوقات در انتخابات افرادی تایید صلاحیت میشوند که یکی از اعضای خانواده آنها ضد انقلاب بوده و پس از تایید آنها عناصر انقلابی را مسموم میکند، حال سوال اینجاست که چرا شورای نگهبان استان این افراد را تایید میکند؟
مسئول جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی استان کردستان با بیان اینکه پس از اتمام یک انتخابات تا آغاز انتخابات بعدی، جریان اصولگرا بسیار ضعیف عمل میکند، اذعان کرد: گاهی اوقات نیروهای انقلابی حامی ندارند و نیازمند حمایت هستند.
حسینپناهی در پایان سخنان با یادآوری اینکه «انسجام و همبستگی» کارآمدی را بیشتر میکند، تصریح کرد: امیدواریم با وحدت و همدلی بتوانیم فرمایشهای امام رهبری را در استان کردستان عملیاتی کنیم.
جلیل مهدی عراقی، دبیر حزب موتلفه استان کردستان دیگر سخنران این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: مردم استان کردستان در 8 سال دفاع مقدس در دو جبهه ضدانقلاب و رژیم بعث جنگیدند و مفتخریم که در هر دو جبهه موفق شدند.
وی افزود: مردم کردستان هیچ انتظاری ندارند که بگویند انقلاب اسلامی و نظام برای ما چه کاری کرد اما حق دارند از دولتها بپرسند که برای مردم چکار کردند و از همه دولتها بهجز دولت شهید رجایی و باهنر گلهمندند.
دبیر حزب موتلفه استان کردستان با بیان اینکه شرکت در انتخابات پیشرو نیازمند آسیبشناسی است، گفت: مردم کردستان در دولت نهم به پیام مقام معظم رهبری لبیک گفته و 15 درصد بیشتر از حد متوسط کشوری در انتخابات شرکت کردند و در مقابل انتظار حمایت دولت را داشتند.
وی تصریح کرد: در آن زمان انتخاب استاندار بومی و آشنا با استان یکی از خواستههای مردم بود اما باوجود همه گزینههای معرفی شده برای سکان استانداری، فردی که در زمان جنگ تحمیلی تنها چند ماه در مریوان فرماندار بود و 20 سال از کردستان به دور بود، انتخاب شد.
مهدی عراقی یادآور شد: باوجود وضعیت درآمدی مناسب و نبود تحریم در دولت نهم، عملکرد این دولت 25 تا 30 درصد برنامه چهارم را محقق کرد اما با این وضعیت مردم همیشه در صحنه کردستان همواره پشتیبان رهبری و نظام بوده و هستند.
غزاله مرادی، بازنشسته آموزش و پرورش و از فعالان سیاسی استان کردستان نیز در ادامه اظهار کرد: کردستان برای ایران همانند تنگه هرمز بوده و جایگاه ویژهای دارد و اگر خوب به آن میپرداختند یک بازوی توانمند برای کشور بود.
وی افزود: مردم کردستان دوستان آشنایی برای نظامند و باوجود تمام تنگناها همواره همراه نظام بودند، هستند و خواهند بود.
مرادی خاطر نشان کرد: مردم کردستان مرزداران شریفی هستند که بیریا از مرزهای کشور حفاظت میکنند و حق دارند مطالباتی از دولت داشته باشند.
وی تصریح کرد: مدیریت بومی یکی از خواستههای مردم استان کردستان بوده اما سهم ما از مدیر بومی باید واقعی باشد تا این همه چالش ایجاد نشود.
فعال سیاسی استان کردستان گفت: درصد بالای مدیران استان تنها یکی دو ماه دوام آورده و بعد از مدتی تغییر رویه میدهند.
وی با بیان اینکه مدیران نباید تنها به یک نقطه معطوف باشند، اذعان کرد: کردستان بالاترین نرخ تورم در مسائل معیشتی را داشته چراکه مدیران مشغول تجارت هستند در حالیکه احزاب ما جوانان فرهیخته زیادی دارد که با تولید فکر آنها میتوان استان را به خوبی اداره کرد.
مرادی با بیان اینکه به احزاب، جوانان و رسانهها کمتر توجه میشود، تاکید کرد: دولت باید بداند، استان کردستان تنها یک معبر نبوده، بلکه دژی محکم است و باید به نیازها واقعی و استعدادهای مردم این دیار توجه شود.
انتهای پیام/ ت