برگزاری "آزمون وکالت" توسط مرکز وکلا باعث تقویت این حرفه است

برگزاری "آزمون وکالت" توسط مرکز وکلا باعث تقویت این حرفه است

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی برگزاری آزمون وکالت توسط مرکز وکلای قوه قضائیه را امری قانونی و کارشناسی شده دانست و گفت: این امر باعث تقویت حرفه وکالت نیز می‌شود.

حسن لطفی در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم درباره برخی ادعاهای مطرح شده از سوی بعضی افراد مبنی بر غیرقانونی بودن برگزاری آزمون وکالت از سوی مرکز وکلای قوه‌ قضائیه اظهار کرد: آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه قانونی است و مرکز وکلای قوه قضائیه باید آن را برگزار کند.

وی تأکید کرد: هرچه این آزمون پربارتر و زیرمجموعه قوه قضائیه باشد قطعاً به نفع خود وکلاست ضمن اینکه برگزاری آزمون وکالت توسط مرکز وکلای قوه قضائیه ضرری به دیگر متولیان برگزاری این آزمون نمی‌رساند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره پیش‌نویس طرح پذیرش و آموزش وکالت گفت: در پیش‌نویس طرح پذیرش و آموزش وکالت که در دست بررسی است، برگزاری آزمون وکالت توسط مرکز وکلای قوه قضائیه به رسمیت شناخته‌ شده است. 

لطفی ضمن تأکید بر قانونی بودن برگزاری آزمون وکالت توسط مرکز وکلای قوه قضائیه تصریح کرد: برگزاری آزمون وکالت توسط مرکز وکلای قوه قضائیه یک کار قانونی و کارشناسی شده است و خلاف قانون نیست؛ برگزاری آزمون توسط این مرکز نه‌تنها خدشه‌ای به استقلال کانون وکلای دادگستری مرکز و حرفه وکالت وارد نمی‌کند بلکه باعث تقویت حرفه وکالت نیز می‌شود.

 این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره ادعاهای مطرح شده مبنی بر مستقل نبودن وکلای عضو مرکز وکلای قوه قضائیه گفت: رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه توسط رئیس قوه قضائیه منصوب می‌شود اما وکلای این مرکز، توسط رئیس قوه قضائیه منصوب نمی‌شوند که بتوان ادعا کرد استقلال آن‌ها در محاکم قضایی زیر سؤال می‌رود؛ به هر حال قوه قضائیه باید به طریقی بر این مرکز نظارت کند و قطعاً لازمه‌ این نظارت، انتصاب رئیس مرکز وکلا توسط رئیس این قوه است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon