۳۸ پروژه آسفالت راه‌های روستایی در اردبیل اجرا می‌شود

38 پروژه آسفالت راه‌های روستایی در اردبیل اجرا می‌شود

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: ۲.۵ درصد راه‌های آسفالته روستایی کشور در استان اردبیل واقع شده و در حال حاضر ۳۸ پروژه نیز اجرا می‌شود.

علی یوسف زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل با بیان اینکه 1859 روستا داریم که راه روستایی موجود 4745 کیلومتر است، اظهار داشت: از این میزان 2711 راه آسفالته، 1075 کیلومتر راه شوسه و 955 کیلومتر جاده خاکی است.

به گفته یوسف زاده 2.8 درصد راه‌های روستایی کشور در استان اردبیل واقع شده که در بخش راه‌های آسفالته حدود 3 دهم درصد از میانگین پایین‌تر هستیم اما در مقابل در راه شوسه وضعیت بهتری داریم.

معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان با بیان اینکه احداث راه‌ها در حوزه وظایف راه و شهرسازی و نگه‌داری بر عهده راهداری و حمل و نقل جاده ای است، افزود: در تغییرات جدید پروژه‌های راه‌های روستایی و فرعی مجددا به راهداری و حمل و نقل جاده‌ای واگذار شد.

وی با بیان اینکه پروژه‌های ملی و شریانی بر عهده راه و شهرسازی است، گفت: تمامی اعتبارات راه‌های فرعی و روستایی از محل اعتبارات استانی تامین می‌شود و مقرر شده قراردادهایی که در راه و شهرسازی باز است از طریق این اداره کل تداوم یابد و قراردادهای  جدید به اداره کل راهداری واگذار شود.

معاون مهندسی  و ساخت  اداره کل راه و شهرسازی استان گفت: در حال حاضر 38 پروژه راه روستایی داریم و 28 پروژه جدید به راهداری و حمل و نقل جاده‌ای منتقل شده است.

به گفته یوسف زاده برای 38 پروژه ذکر شده در سال 97، اعتبار تعریف شد که شامل 148 کیلومتر راه است و اکثر پروژه ها با توجه به اولویت‌ها جهت برخورداری روستاهای بالای 50 خانوار است.

وی با بیان اینکه اجرای 149 کیلومتر راه روستایی آسفالته در روستاهای بالای 50 خانوار باقی مانده است، افزود: برخی شهرستان‌ها مانند مشگین شهر، نمین، نیر و سرعین تمامی روستاهای بالای 50 خانوار 100 درصد آسفالت هستند و کمترین برخورداری مربوط به خلخال است.

جمعیت روستا شاخصه اولویت آسفالت‌ریزی

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان با بیان اینکه راه‌های آسفالته بعد از ساخت نیازمند نگه‌داری است، افزود: اولویت وزارت راه و شهرسازی جمعیت خانوارها است و روستاهایی که اعتبار ابلاغ می‌شود جزو وظایف ما است و برنامه اصلی اتمام آسفالت راه روستاهای بالای 50 خانوار و در ادامه 20 خانوار است.

یوسف زاده با اشاره به افزایش پروژه‌ها در دو سال گذشته گفت: امید می‌رود با انتقال پروژه‌های راه روستایی به راهداری این موضوع تسریع شود.

وی با اشاره به اینکه در سال 97، تخصیص پیوست بودجه راه‌های روستایی در مجموع 50 میلیارد تومان از بابت مساعدت به پروژه‌ها بود گفت: مساعدت اصلی تخصیص قیر رایگان است و اعتبار راه های روستایی و فرعی از محل اعتبارات استانی تامین می‌شود‌

وی با بیان اینکه 149 کیلومتر از راه‌های روستاهای بالای 50 خانوار و 1122 کیلومتر از راه‌های روستاهای بالای 20 خانوار باقی مانده است، گفت: بیشترین تاثیرگذاری در احداث راه روستایی، کمیته شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران است و انتظار می‌رود فرمانداران به نیاز شهرستان‌ها توجه داشته باشند.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان گفت: با توجه به افزایش روستاهای بیله سوار و پارس آباد و تبدیل قشلاق به روستاها ضروری است این دو شهرستان به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرند.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon