نشست «برگی از دلاوریهای زنان ایرانی در دفاع مقدس» در رشت برگزار شد
نشست «برگی از دلاوریهای زنان ایرانی در دفاع مقدس» با موضوع تبیین نقش و رشادتهای زنان در جنگ تحمیلی در رشت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، نشست «برگی از دلاوریهای زنان ایرانی در دفاع مقدس» پیش از ظهر امروز با حضور فعالان فرهنگی استان گیلان و دانشآموزان مدرسه متوسطه شاهد در رشت برگزار شد.
نویسنده کتاب «عشق تا بینهایت» در این مراسم با اشاره به پیشینه حضور مؤثر بانوان در عرصههای مختلف اظهار داشت: بانوان ایرانی در همه عرصهها، نهضتها، جنبشها بسیار نقشآفرینی کردند.
اکرم رحمانی با اشاره به تلاشها و زحمات بانوان ایرانی در طول هشت سال دفاع مقدس گفت: در آن زمان، بانوان دلاور ایرانی در نقش همسر، فرزندان شهدا، خواهران و مادران شهدا بهخوبی حماسه آفریدند و موجب تقویت روحیه رزمندگان شدند.
وی با اشاره به کتابهایی که در زمینه حماسهسازی بانوان ایثارگر در کشور به چاپ رسیده است ابراز داشت: کتابهایی نظیر کتاب «دختر شینا» و کتاب «من زندهام» و کتابهای متعدد دیگر در حوزه بانوان دلاور ایرانی به چاپ رسیده است.
رحمانی به محتوای کتاب «دختر شینا» که روایت زندگی بانوی مجاهدی به نام قدمخیر محمدیکنعان، همسر شهید حاج ستار ابراهیم است اشاره کرد و افزود: محتوای کتاب «دختر شینا» روایت زندگی بانوی 22 سالهای است که دارای پنج فرزند بوده و همسرش شهید میشود و بار زندگی را به تنهایی بر دوش میکشد.
نویسنده کتاب «عشق تا بینهایت» با اشاره به محتوای کتاب «من زندهام» که روایت زندگی یکی از بانوان اسیر شده ایرانی در جنگ تحمیلی است تصریح کرد: کتاب «من زندهام» نیز روایت زندگی دختری کم سن و سال است که با وجود سن کم به مدت 4 سال در زندانهای رژیم بعث اسیر بود.
وی به مجموع مصاحبههایی که به منظور جمعبندی محتوای کتاب «عشق تا بینهایت» انجام شده اشاره کرد و افزود: در راستای جمعبندی محتوای کتاب «عشق تا بینهایت» مصاحبههای بسیاری با مادران، همسران و خواهران شهدا و ایثارگران انجام دادیم و بسیاری از بانوان دارای صبر و استقامت بینظیری بودند.
رحمانی با بیان اینکه افزایش اعتماد به نفس بانوان مجاهد و خودباوری در آنان در حقیقت از برکات انقلاب اسلامی است عنوان داشت: در طول این سالها بسیاری از بانوان دلاور ایرانی همواره در عرصههای مختلف کشور موفقیتهای بزرگی کسب کردند و بهخوبی درخشیدند.
وی افزود: رزمندگان و ایثارگران ایرانی همواره در جهت حفظ آرمانها و اعتقاد خودشان به جبهه رفتند و در این مسیر دستها و پاها تقدیم کردند و امروز درد جسمی خود را یک درد شیرین میدانند اما نگاه نسنجیده برخی اشخاص نسبت به این رزمندگان و جانباران رنجآور است.
انتهای پیام/ ت