کرمانشاه| بسیج سازندگی ۲ مدرسه در روستاهای زلزله‌زده ثلاث‌باباجانی را افتتاح کرد

کرمانشاه| بسیج سازندگی 2 مدرسه در روستاهای زلزله‌زده ثلاث‌باباجانی را افتتاح کرد

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: دو مدرسه در روستاهای زلزله‌زده شهرستان ثلاث‌باباجانی با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان به مناسبت هفته دفاع مقدس به همت بسیج سازندگی افتتاح شد و هزینه احداث این دو مدرسه ۵۰۰ میلیون تومان است.

سرهنگ حسین قبادی‌بصیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: روزانه 50 هزار پرس غذای گرم توسط این موکب‌ها در بین زائران اربعین حسینی توزیع خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه یک موکب در قصرشیرین علاوه بر پخت غذا روزانه ظرفیت پذیرش 5000 زائر برای اسکان را دارد عنوان کرد: علاوه بر آن اقدامات فرهنگی در موکب‌ها انجام خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود نزدیک به 2000 نفر روز توسط گروه‌های جهادی داخل این موکب‌ها خدمت‌رسانی شود.

قبادی‌بصیر با بیان اینکه در حوزه خدمات سلامت پزشکی بسیج سازندگی به زائران اربعین حسینی خدمات مناسبی ارائه خواهد داد گفت: یک بیمارستان صحرایی در شهرستان قصرشیرین راه‌اندازی تا خدمات پزشکی متمرکز به زائران ارائه و در مسیر پیاده‌روی نیز جهادگران پزشکی به زائران پیاده خدمت‌رسانی خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه در هفته دفاع مقدس دو برنامه به منظور بزرگداشت این هفته در استان از سوی جهادگران در حال برگزاری است بیان کرد: دو مدرسه در روستاهای زلزله‌زده شهرستان ثلاث‌باباجانی با اعتبار 500 میلیون تومان به مناسبت هفته دفاع مقدس به همت بسیج سازندگی افتتاح شد و هزینه احداث این دو مدرسه 500 میلیون تومان است.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه با بیان اینکه تمامی گروه‌های جهادی استان به تعداد 330 گروه به مناطق جغرافیایی هدف برای خدمت‌رسانی به اقشار محروم اعزام شدند گفت: در حال حاضر 330 گروه جهادی ثبت شده و شناسنامه‌دار در استان کرمانشاه وجود دارد که اکثر آن‌ها فعال هستند.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در این سازمان رویکرد گروه‌های جهادی در یکی دو سال گذشته تغییر کرده است گفت: در شرایط کنونی گروه‌های جهادی ساماندهی و بهینه‌سازی مجدد شده و شوراهای جهادی در سطح شهرستان‌ها شکل گرفته و در سطح استان هم مقدمات کار آن انجام شده و به‌زودی مجمع جهادی استان را برگزار خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در شورای بسیج سازندگی مصوب شده که هر پایگاه محلات یک گروه جهادی برای فعالیت در حوزه استحفاظی خود را تشکیل دهد بیان کرد: برای گروه‌های جهادی استان جغرافیای خاصی طراحی شده و فعالیت خود را در این حوزه تعریف می‌کنند.

قبادی‌بصیر با اشاره به اینکه گروه‌ها باید از حداقل امکانات و تجهیزات برخوردار باشند تا بتوانند بدون فوت وقت خدمات‌رسانی در مناطق محروم را شروع کنند عنوان کرد: در شرایط کنونی بیشتر وقت گروه‌های جهادی در پی یافتن تجهیزات جهت کار و رفتن از این اداره به آن اداره تلف می‌شود.

وی با بیان اینکه لزوم تخصصی‌شدن فعالیت گروه‌های جهادی ضرورت دارد افزود: این روند به خصوص در حوزه عمران باید پیگیری شود تا دستگاه‌های دولتی نگویند هزینه گروه‌های جهادی از بهره‌وری آنها بیشتر است.

قبادی‌بصیر اظهار کرد: در زمینه توجه گروه‌های جهادی به مسائل فرهنگی ضعف بسیاری داریم و باید بر روی فعالیت‌های فرهنگی تمرکز ویژه‌ای انجام شود.

وی با اشاره به لزوم سوق دادن اعتبارات قرارگاه محرومیت‌زدایی به سمت گروه‌های جهادی گفت: در شرایط کنونی گروه‌های جهادی استان کرمانشاه حداقل سهم را در این زمینه دارند که باید افزایش یابد.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: گروه‌های جهادی باید بتوانند به شکل هنرمندانه فعالیت‌های خود را رسانه‌ای کنند زیرا کار یک گروه جهادی در برخی اوقات با کار یک سال یک دستگاه برابری می‌کند، اما متاسفانه بازتاب رسانه‌ای خوبی از فعالیت های آنها صورت نمی‌گیرد که در این راستا باید تلاش کرده و این فعالیت‌ها را در جامعه انعکاس داد.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon