زیرساختهایی برای آینده ورزش خراسان رضوی؛ ورزشکاران المپیادی نیاز به حمایت دارند
ورزشکاران المپیادی خراسان رضوی نیازمند حمایت هستند و در این مسیر قطعا همافزاییها است که میتواند اثرگذار باشد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، المپیاد استعدادهای برتر برگزار شده و خراسانیها در رشتههای ورزشی مختلفی نظیر فوتبال، والیبال، بسکتبال و مانند این ورزشها به مسابقات راه یافته و در بسیاری از آنها مقامهای درخوری کسب کردند، ورزشکاران استان در دو بخش آقایان و بانوان فعالیت بسیاری دارند.
فهیمه سروری؛ مسئول گروه هماهنگی امور ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در ارتباط با المپیاد استعدادهای برتر اظهار داشت: المپیاد استعدادهای برتر کشور با برنامهریزی چهار ساله برگزار شده و مورد استقبال تمامی ورزشکاران قرار گرفت.
وی تصریح کرد: وزارت ورزش و جوانان در ارتباط با حضور ردههای سنی مختلف در رقابتها تأکید بسیاری دارد، این امر یکی از اهداف برنامهریزی شده در ارتباط با ورزش کشور است، ماحصل این برنامهریزی، فعالیت قویتر ورزشکاران کشور در رقابتهای مختلف نظیر بینالمللی و المپیک است.
سروری گفت: باید زیرساخت لازم برای ورزشکاران در دو بخش بانوان و آقایان فراهم شود تا ورزشکاران نیز بتوانند نتایج خوبی را کسب کنند، باید تمامی ارگانها دست به دست هم دهند تا ورزشکاران برای استان و کشور خود افتخارآفرینی کنند، مسئولان اداره کل ورزش و جوانان نیز بر عهد خود در ارتباط با حمایت از ورزشکاران پایبند هستند.
هیئتهای ورزشی مختلف نیز باید به حوزه بانوان توجه داشته باشند و امور خود را با آنها هماهنگ کنند، ورزشکاران در 45 رشته ورزشی برای حضور در المپیاد استعدادهای برتر حاضر بودند و در نهایت با کارنامه درخشان به خراسان رضوی بازگشتند، در آینده نیز این امر با قدرت بیشتری انجام میشود.
امیر زارعی؛ معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی نیز در ارتباط با موضوعات مذکور اظهار داشت: پس از برنامه ریزی مداوم در چهار سال اخیر بالاخره دومین دوره المپیاد استعدادهای برتر در سطح کشور برگزار شده و استقبال کنندگان بسیاری را دارا بود، این رقابتها از سال 97 آغاز شده و اخیراً به پایان رسیده است.
وی بیان کرد: بانوان خراسانی در این رقباتها صاحب مقامهای درخوری شدند، با توجه به توجه و تمرکز بخشهای مختلف در ارتباط با فعالیت بانوان، شاهد اخذ نتایج مطلوب در این زمینه بودهایم، وزارت ورزش و جوانان قصد حضور ورزشکاران برتر در مسابقات سنگال را دارد، به همین دلیل طرح چهار ساله المپیاد استعدادهای برتر شکل گرفت.
زارعی ادامه داد: ورزشکاران برتر در رشتههای ورزشی مختلف انتخاب میشوند و ورزشکاران فعال در هر رشته دارای المپیک 2022 به این رقابتها اعزام میشوند، در نهایت ورزشکارانی با سطوح بالا در مسابقات 2022 حضور یافته و رقابت آنها نتایج مطلوبی خواهد داشت.
معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه داد: ورزشکاران خراسانی در 45 رشته مختلف در المپیاد استعدادهای برتر حضور داشتند که بسیاری از آنها در بخش بانوان صاحب مدال شدند، مراسم تجلیلی برای این افراد برگزار شده و از آنها تقدیر شد.
وی خاطرنشان کرد: ورزش بانوان در خراسان رضوی و به طور کلی در کشور کمرنگ دیده میشود که به همین دلیل در صدد فعالیت بسیار در این زمینه هستیم، باید از فعالیت بانوان استقبال شود و کشور با حضور آنها در ورزش بتواند افتخارات بیشتری را کسب کند.
انتهای پیام/ش