رابط ناشنوایان در برخی ادارات پرتردد آذربایجان شرقی مستقر میشود
مدیر کل بهزیستی آذربایجان شرقی گفت: برای حمایت از معلولان و ناشنوایان، سعی در راه اندازی سامانه ارتباطی ویژه ناشنوایان تحت عنوان مترجم ناشنوایان در ادارات دولتی پرتردد، به خصوص شهرداریها و دادگستری هستیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محسن ارشدزاده در نشستی که عصر امروز با تشکلهای مردم نهاد ناشنوایان استان به مناسبت هفته ناشنوایان برگزار شد، اظهار داشت: مناسب سازی برای معلولین مختص معلولین جسمی و حرکتی نیست و ناشنوایان هم نیاز به مناسب سازی ارتباطی دارند که در این راستا تفاهم نامهای را با کانون ناشنوایان استان بستهایم تا سامانه ارتباطی ویژه ناشنوایان را راه اندازی کنیم تا ناشنوایان موقع مراجعه به ادارات، خودشان قادر به بیان مشکلاتشان باشند.
ارشدزاده با بیان اینکه در استان آذربایجان شرقی حدود 27 هزار فرد ناشنوا وجود دارد، گفت: از این تعداد، 15 هزار نفر از خدمات مستمر بهزیستی استفاده میکنند.
وی ادامه داد: 7 مرکز خدمات آموزشی و توانبخشی مختص افراد ناشنوا در استان وجود دارد که آماده ارائه خدمات تخصصی و مشاورهای برای افرادی که اقدام به کاشت حلزون میکنند، است.
ارشدزاده از گران بودن دستگاه حلزون انتقاد کرد و ادامه داد: با توجه به شرایط بد مالی سازمان بهزیستی، از مهر 97 تا امسال، فقط توانستهایم به کاشت حلزون 122 کودک ناشنوا در استان کمک کنیم. همچنین 10 هزار باتری سمعک نیز در بین ناشنوایان توزیع کردهایم.
مدیر کل سازمان بهزیستی آذربایجان شرقی مهمترین مشکل ناشنوایان را بیکاری آنان دانست و افزود: یکی از دغدغههای مهم ما بحث اشتغال ناشنوایان است، چرا که آنان علی رغم دارا بودن توانایی کار از بحث بیکاری رنج میبرند و اولویت کاری ما نیز پیگیری اشتغال ناشنوایان میباشد.
ارشد زاده ادامه داد: در سال گذشته به تعداد 402 نفر از ناشنوایان تحت پوشش سازمان بهزیستی استان، تسهیلات اشتغال به مبلغ 6 میلیارد تومان کمک کردیم که امسال هم ادامه خواهد داشت.
وی از تشکلهای مردم نهاد درخواست کمک کرد و ادامه داد: برای حل مشکلات و مسائل معلولین استان، باید تعامل و همکاری همیشگی بین سازمان بهزیستی و تشکلهای مردم نهاد وجود داشته باشد.
گفتنی است در پایان این نشست، از 120 نفر از فعالان در زمینه حل مشکلات و مسائل مربوط به ناشنوایان، تقدیر و تشکر شد.
انتهای پیام /ش