دولت و مجلس در سال رونق تولید از صنایع نوپا حمایت بیشتری داشته باشند
نماینده محلات در مجلس گفت: دولت و مجلس در سال رونق تولید از صنایع نوپا که ارزش افزوده ایجاد می کنند باید حمایت بیشتری داشته باشند.
حجتالاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه در سال رونق تولید باید دولت و مجلس درباره پیشرفت صنعت تولید محتوای اپراتوری و خدمات ارزشافزوده برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی فعالیت بیشتری داشته باشند، گفت: این صنعت نوپا در کشور علیرغم اینکه مورد هجمههای قرار گرفته باید فعالان این صنعت از سوی مجلس و دولت حمایت شوند.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی وظیفه مجلس و دولت «توسعه اقتصاد دیجیتال و کسب و کارهای فناوریمحور برمبنای صنعت آی.تی» است و دولت باید حامی کارآفرینان باشد و به وظیفه اصلی خود یعنی بسترسازی و تسهیلگری بپردازد و همزمان زیرساختهای واقعی بخش خصوصی را در مقابله با تخلفات تقویت کند.
نماینده محلات در مجلس اضافه کرد: در جهان امروز نمیتوان مردم را از تکنولوژی منع کرد و نسبت به صنایع خدماترسان بر بستر تلفنهای همراه همچون "صنعت خدمات ارزش افزوده اپراتوری" بیتوجه بود بنابراین باید در راستای بومیسازی صنایع و خدمات دیجیتالی تلاش کرد.
سلیمی با یادآوری اینکه زیرساختهای بومی تکنولوژی در کشور به درستی ایجاد نشدهاند، ادامه داد: از آنجا که این زیرساختها در کشورهای غرب وجود دارند، فرهنگ و اقتصاد ایران تحتشعاع قرار گرفته است، بههمیندلیل باید با فرصتدهی به جوانان تحصیلکرده و نخبه، فضا را برای رشد شرکتهای دانشبنیان، انواع استارتاپها، سیستمهای اپراتوری و... در داخل کشور باز کرد.
وی اظهار داشت: ابتدا باید فرهنگ استفاده از سرویسهای اپراتوری و استارتاپها برای مسئولان نهادینه شود چراکه در این صورت در مسیر کاهش تخلفات این حوزه قدمهای محکمتری برداشته و دیگر حرفی از قلع و قمع نخواهند زد.
سلیمی افزود: همانطور که تکنولوژی و ابزارهای نوین سرعت و آسایش بیشتر را برای بشریت به همراه داشته و مرزها را میان کشورها کمرنگ کرده، به همان میزان نیز سرعت برای مقابله با تخلفات اقتصادی و فرهنگی در این عرصه افزایش پیدا کرده بنابراین هرگونه بهانه برای نظارت و مقابله با تخلفات مرتبط با حوزههای زیرمجموعه صنعت دیجیتال بیمعنا است.
عضو فراکسیون ولایی مجلس با بیان اینکه کشورمان در بحث تولید محتوا بسیار ناتوان و کُند عمل میکند و این خلاء فرصت تولید محتوا برای ایران را به غرب داده است، اضافه کرد: متاسفانه غرب توانسته از این غفلت استفاده و سبک زندگی، تفکر و خلق و خو مردم را تغییر دهد چراکه تولید محتوای ایرانی- اسلامی در ایران ساز و کار مشخصی ندارد.
این نماینده مجلس با تاکید براینکه مجلس باید از سازمانهای مربوطه درخصوص وضعیت تولید محتوا در کشور مطالبهگری کند، مطرح کرد: هیچ فردی در مجلس موافق تعطیلی «صنعت تولید محتوا و خدمات ارزشافزوده اپراتوری و دیگر صنایع زیرمجموعه صنعت دیجیتال» نیست بلکه باید ایرادات آن را بر طرف کرد چراکه با تعطیلی آنها عرصه برای جولان دشمنان انقلاب بیش از این باز میشود.
عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اعتقاد به اینکه باید موانع و مشکلات مشاغلی همچون سرویسهای اپراتوری با کاربرد اقتصادی و فرهنگی را از طریق آسیبشناسی رفع کرد، اظهار کرد: مسئولان و مقامات نیز بهتر است به جای فرصتطلبی برای مطرح کردن خودشان و تاکید بر عبارتهایی مانند «تعطیلی»، فکری برای دهها هزار شاغل در این حوزه اندیشیده و حقوق شهروندی را رعایت کنند.
نماینده محلات در مجلس تصریح کرد: رعایت حق شهروندی از طریق عرصه صنعت دیجیتال بدین معنا است که افراد یک خانواده مجبور نباشند برای دریافت خدمات حداقل از خانه بیرون آیند و درگیر شوند و تخلفات نیز با نظارت، اصلاح قانون و اجرای قوانین مستحکم بر طرف کرد.
انتهای پیام/