اصفهان|کارگاه‌های آموزشی سبک زندگی قرآنی برای عموم مردم برگزار شود

اصفهان|کارگاه‌های آموزشی سبک زندگی قرآنی برای عموم مردم برگزار شود

کارشناس قرآن و حدیث مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی گفت:  لازم است همانند دیگر حرفه‌ها، کارگاه‌های آموزشی سبک زندگی قرآن کریم برای عموم مردم توسط نهادهای مختلف برگزار شود.

حجت الاسلام احمد صفاری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به دغدغه رهبر معظم انقلاب در این ارتباط که سبک زندگی ما بر اساس نسخه‌های غربی شکل دهی نشود، اظهار داشت: تاکنون فعالیت‌های خوبی در این ارتباط انجام شده اما در زمینه سبک زندگی قرآنی هنوز فعالیت‌های شاخصی صورت نگرفته است.

وی افزود: باید دقت کنیم که پرداختن به سبک زندگی در حد نظریه‌پردازی نباشد و دارای بازخورد اجتماعی باشد و مشکلاتی که اکنون در نظام خانواده، اجتماعی سیاسی و دیگر عرصه‌ها داریم  را می‌توان با تمسک به آموزه‌های قرآن کریم به عنوان نسخه‌ شفابخش رفع کرد.

کارشناس قرآن و حدیث مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با بیان اینکه توجه به قرآن کریم موجب گسترش رحمت الهی در جامعه می‌شود، گفت: همان گونه که بحث قرائت قرآن کریم اهمیت دارد توجه به مفاهیم نیز از اهمیت خاصی برخوردار است و باید متناسب با هر قشر و سنی به این آیات در قالب روش‌های هنری و فرهنگی تجسم ببخشیم و آنها را در جامعه پیاده سازی کنیم.

وی تصریح کرد:  لازم است همانند دیگر حرفه‌ها، کارگاه‌های آموزشی سبک زندگی قرآن کریم و دوره‌های آموزشی برای عموم مردم توسط نهادهای مختلف برگزار شود و نهادهای فرهنگی از جمله دارالقرآن‌ها، متولیان فرهنگی در مناسبت‌هایی مانند ماه مبارک رمضان که فضای قرآنی در جامعه شکل می‌گیرد جلسات تفسیری برگزار کنند اما به واقع از برگزاری کارگاه‌های آموزشی غفلت شده است.

صفاری ادامه داد: رسیدن به این امر نیازمند سازماندهی خاصی است؛ لازم است افرادی که در زمینه نشر فرهنگ قرآنی فعال هستند با برنامه‌ریزی صحیح کارگاه‌های آموزشی قرآنی با موضوع رفع مشکلات اخلاقی و نحوه برخورد با دیگران برای جوانان و نوجوانان، تربیت فرزندان برای والدین و مهارت‌های ارتباطی برای  زن و شوهر و ... را  توسط کارشناسان توانمند و برجسته برگزار کنند تا فرهنگ قرآنی در سطح جامعه گسترش پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه برای نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در جامعه انس با قرآن از طریق قرائت لازم است، اظهار داشت: بنابر روایات بهترین شما کسی است که قرآن را فرا بگیرد و به دیگران یاد دهد.

کارشناس قرآن و حدیث مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی خاطرنشان کرد: برگزاری کلاس‌های قرائت قرآن کریم در سطح مساجد، مدارس و در همه سطوح بسیار مؤثر است، در قرآن کریم از این کتاب آسمانی به عنوان نوری تعبیر شده که هم ظلمت‌ها و تاریکی‌ها را از انسان دور می‌کند و هم روشنی بخش است.

وی افزود: قرائت و تلاوت مقدمه‌ای برای آشنایی با مفاهیم و تفسیر قرآن و آن هم مقدمه‌ای برای به کار بستن قرآن و عینیت بخشیدن آن در زندگی است و ضروری است در زندگی خود مسائل کلان اجتماعی قرآن را به عنوان خط مشی بدانیم، قرآن نباید به عنوان حاشیه برای زندگی ما قرار گیرد بلکه باید زینتی باشد که در زندگی ما تجلی پیدا کند.

صفاری با بیان اینکه فرهنگ قرآنی باید از همان دوران کودکی در وجود افراد نهادینه شود، گفت:  اگر ذهن کودک از همان دوران خردسالی با قران انس پیدا کند قرآن با گوشت و پوست فرد آمیخته می‌شود و به واسطه مصون ماندن و واکسینه شدن توسط کلام از انحرافات مصون خواهد بود.

وی تصریح کرد: انس با قرآن، قرائت قرآن، شنیدن، نگاه کردن به قرآن و خواندن آن همه دارای فضیلت اجر و ثواب است و بر این اساس برگزاری مسابقات قرآن  بهانه‌ای است تا افراد بیشتر با فضای قرآنی انس یابند و فضای شهر نیز قرآنی شود.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon