اجرای ۴۰ هزار پروژه محرومیتزدایی بسیج در کشور / ورود گروههای جهادی برای رفع تنگناهای مردم در روستاها
رئیس سازمان بسیج مستضعفین از ۴۰ هزار پروژه محرومیتزدایی در کشور خبر داد و گفت: بسیج برای رفع تنگناهای مردم در روستاها ورود میکند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سردار غلامرضا سلیمانی ظهر امروز در آیین افتتاحیه قنات روستای نیستان بخش القورات بیرجند اظهار داشت: توجه و تمرکز ما به مناطق کم برخوردار و رفع محرومیتها در روستاهاست.
وی گفت: در خراسان جنوبی محرومیت به دلیل کم آبی جلوههای دیگری را از خود نشان میدهد و یکی از اهداف پروژههای زودبازده توجه بر رفع مشکلات مناطق کم برخوردار و محروم است.
وی با بیان اینکه احیای قنوات در خراسان جنوبی باید در اولویت محور توسعه استان باشد ادامه داد: انجام این پروژهها کار جمعی بوده و در کشور جبههای با حضور خیران، دستگاههای دولتی، نهادها و بسیج برای غلبه بر مشکلات و محرومیتها تشکیل شده است.
وی اظهار داشت: یکی از برنامههای بسیج و سپاه در سال گذشته اجرای 40 هزار پروژه محرومیت زدایی در کشور بوده که در هر فصلی تعدادی از این پروژهها به بهرهبرداری میرسد.
سلیمانی بیان کرد: در آخرین روز از هفته دفاع مقدس نیز 6 هزار و 250 پروژه محرومیتزدایی همزمان با سراسر کشور در بیرجند افتتاح شد که 10 درصد از این پروژهها در استان خراسان جنوبی است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: یکی از تدابیر مقام معظم رهبری نیز افزایش گروههای جهادی و فراهم کردن بستر نقشآفرینی برای گروههای جهادی است و امسال هم در سیلاب کشور این گروههای جهادی نقشآفرینی خوبی داشتند.
وی افزود: علاوه بر آن نیز گروههای جهادی در محرومیتزدایی نقش به سزایی دارند و بنا داریم گروههای جهادی بیشتری در کشور تشکیل شود و مناطق مستعد خدمتگزاری شناسایی و رصد شوند و گروههای جهادی در این روستاها ورود کنند.
12 میلیارد تومان برای اجرای پروژههای محرومیتزدایی خراسان جنوبی هزینه شد
مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی نیز از هزینه کرد 12 میلیارد تومانی برای اجرای پروژههای محرومیتزدایی در استان خبر داد و گفت:اجرای 40 هزار طرح محرومیت زدایی در کشور تعریف شده است.
مهدی هنری گفت: از این تعداد 750 پروژه در خراسان جنوبی است که 526 پروژه عمرانی و محرومیت زدایی امروز به بهرهبرداری رسید.
مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی افزود: برای اجرای این پروژههای محرومیت زدایی مبلغ 12 میلیارد و 700 میلیون تومان هزینه شده است.
هنری تصریح کرد: از این مبلغ هزینه شده 5 میلیارد تومان توسط دستگاههای اجرایی و 2 میلیارد و 200 میلیون تومان از محل قرارگاههای محرومیت زدایی کمک شده است.
وی ادامه داد: خراسان جنوبی با خشکسالیهای متوالی روبرو بوده و به دنبال کاهش نزولات آسمانی احیای قنوات در دستور کار قرار دارد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 8 هزار رشته قنات در استان وجود دارد که تاکنون 30 درصد قنوات مرمت و 600 رشته قنات نیز احیا شده است.
انتهای پیام/ش