بازداشت ۱۱۹ هزار فلسطینی از ابتدای انتفاضه/یورش ده‌ها شهرک‌نشین به مسجدالاقصی

بازداشت 119 هزار فلسطینی از ابتدای انتفاضه/یورش ده‌ها شهرک‌نشین به مسجدالاقصی

منابع فلسطینی از یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالاقصی و هتک حرمت مجدد این مکان مقدس و بازداشت ۱۱۹ هزار فلسطینی از ابتدای انتفاضه تا کنون خبر دادند.

به گزارش گروه بین  الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از فلسطین الیوم، یک گزارش صادره از سوی مرکز مطالعات  اسیران فلسطین، تعداد فلسطینیان بازداشت شده در حملات نظامیان صهیونیست از ابتدیا انتفاضه 2000 تا کنون را اعلام کرده است.

ریاض الاشقر سخنگوی رسانه ای مرکز مطالعات اسیران فلسطین در گزارش این مرکز  اعلام کرد از زمان شعله ور شدن شراره انتفاضه مسجدالاقصی در سال 2000 تا کنون، 119 هزار فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست بازداشت شده‌اند.

در این گزارش آمده است که در میان این تعداد،‌دو هزار و 70 زن، 16 هزار و 490 کودک و 68 نماینده مجلس قانونگذاری به چشم می‌خورد و دادگاه‌های رژیم صهیونیستی هم بیش از 29 هزار و 820 حکم بازداشت اداری علیه فلسطینیان صادر کرده‌اند.

الاشقر تصریح کرد زمانی که انتفاضه  الاقصی آغاز شده بود، در زندان‌های  اشغالگران تنها 700 اسیر زندانی بودند، اما درنتیجه سیاست بازداشت بی هدف که اشغالگران علیه فلسطینیان و به ویژه ساکنان کرانه باختری در پیش گرفتند، تعداد اسیران افزایش یافت به طوری که در بالاترین میانگین در سال 2004 به 12 اسیر زن و مرد افزایش یافت که در ادامه این تعداد به تدریج کاهش یافت و تعدادشان در حال حاضر به 5700 اسیر رسیده که 40 نفر آنها زن، 220 کودک و هفت نفر هم نماینده مجلس قانونگذاری فلسطین هستند.

وی خاطرنشان کرد اشغالگران، از زمان آغاز انتفاضه الاقصی، زنان را هم از دایره حملات خود برای بازداشت مستثنی نکردند، در حالی که طی چهار سال اخیر، موج حملات به زنان و قتل و بازداشت و احضار آنها را تشدید کرده بودند، مرکز اسیران، دو هزار و 70 مورد بازداشت زنان و دختران فلسطینی را از سپتامبر 2000 تا کنون ثبت کرده است که در میان آنها،‌ده‌ها دختر کم سن و سال،‌مجروح، بیمار و دانشجو و همچنین همسران شهدا و اسیران به چشم می‌خورند.

در گزارش مرکز اسیران آمده است اشغالگران همچنان، 40 زن اسیر را در زندان‌های خود در شرایط سخت و فاجعه بار بازداشت کرده‌اند که از تمام حقوق مشروعشان محروم هستند و در معرض تمام اشکال اهانت و شکنجه قرار دارند و عرصه بر آنها تنگ شده است و حتی دوربین‌هایی در سالن‌ها و گذرگاه‌های زندان نصب کرده‌اند که حقوق شخصی زنان را نقض می‌کند و آزادی آنها را در داخل زندان محدود کرده است.

در این گزارش آمده است : در خلال  انتفاضه الاقصی، چهار اسیر زن فلسطینی که باردار بودند در داخل زندان وضع کردند، این زنان در حالی که باردار بودند، ربوده شده و در شرایط غیرانسانی زندانی شدند در حالی که محدودیت برای آنها ایجاد شده و اشغالگران به هیچ کدام از اعضای خانواده‌هایشان اجازه ندادند هنگام زایمان در کنارشان باشند، اسیران زن همچنان از سیاست کوتاهی و سهل انگاری پزشکی عامدانه اشغالگران رنج می‌برند،‌اشغالگران همچنین به تحقیر زنان اسیر و افزایش رنج آنها از طریق جابجایی آنها با خودروهای ناایمن دست زده‌اند، اشغالگران همچنین تعداد زیادی احکام ظالمانه و بازدارنده علیه اسیران زن تحمیل کرده که برخی از آنها تا شانزده سال حبس هم رسیده است.

الاشقر در ادامه این گزارش اظهار داشت : طی سال‌های  انتفاضه، اشغالگران بیش از 16 هزار و 490 کودک را که سن آنها زیر 12 سال بوده،‌ربودند که ده‌ها نفر از آنها هدف گلوله قرار گرفته و پیش از بازداشت زخمی شدند و با همان مجروحیت به مراکز بازجویی و از آنجا به زندان منتقل شده و در شرایط سختی قرار گرفتند و پیش از آنکه مورد مداوا قرار گیرند، بازجویی شدند.

در این گزارش آمده است : هنگامی که شراره‌های انتفاضه الاقصی روشن شد، هیچ کودکی در زندان‌های اشغالگران نبود، در حالی که تعداد اسیران کودک در حال حاضر به 220 نفر رسیده که در زندان‌های عوفر و مجدو و مراکز بازجویی مختلف زندانی هستند، این در حالی است که سن آنها از 14 سال فراتر نمی‌رود و اشغالگران وحشیانه‌ترین شیوه‌های ضرب و شتم و شکنجه را علیه کودکان اعمال می‌کنند و از تمام حقوق مشروعشان محروم هستند و حتی برای فعالیت و کار برای سازمان اطلاعات  اسرائیل تحت فشار قرار می‌گیرند.

اشغالگران همچنین طی سال‌های اخیر صدور احکام انتقام جویانه علیه کودکان را تشدید کرده که برخی تا حد حبس ابد رسیده بدون اینکه سن آنها را در نظر بگیرند، همچنین ده‌ها نفر از کودکان تنها به بهانه  اینکه از نظر اشغالگران قصد انجام عملیات چاقو زدن علیه نظامیان یا شهرک نشینان را داشتند، هدف گلوله قرار گرفتند و مجروح شدند و با همین حال روانه بازداشتگاه‌ها شدند.

الاشقر در ادامه گزارش آورده است دوره انتفاضه الاقصی ویژگی دیگری هم داشته و آن ربوده شدن شمار زیادی از نمایندگان مجلس قانونگذاری فلسطین است که با وجود داشتن مصونیت پارلمانی بازداشت شدند، از  ابتدای انتفاضه تعداد نمایندگان بازداشت شده به 69 نفر رسید که رئیس مجلس قانونگذاری در جمله بازداشت شدگان است،‌همچنین شماری از وزیران فلسطینی هم بازداشت شدند، اشغالگران بیشتر نمایندگان را پس از سپری کردن دوران محکومیت خود از زندان آزاد کردند که مدت حبس آنها بین 30 تا 50 ماه بوده است، البته اشغالگران برخی از این نمایندگان را پس از آزادی بارها بازداشت کردند و آنها را تحت بازداشت اداری قرار دادند، همچنان هفت نماینده در اسارت به سر می‌برند که احکام بسیار سختی علیه دو نفر از آنها صادر شده است.

در گزارش مرکز مطالعات  اسیران فلسطین به شهادت 98 نفر از جنبش اسیران در خلال انتفاضه الاقصی اشاره شده به طوری که آمار شهدای جنبش اسیران به 221 نفر در نتیجه سهل انگاری پزشکی یا شکنجه شدید یا قتل عمدی و حذف فیزیکی پس از بازداشت رسیده است که آخرین مورد، شهید بسام امین السایح از نابلس بود که چهار سال پس از بازداشت در نتیجه کوتاهی و سهل انگاری عمدی پزشکی در زندان‌های اشغالگران در حالی که از بیماری سرطان رنج می‌برد، به شهادت رسید و پیش از وی، نصار ماجد طقاطقه 31 ساله از بیت لحم در نتیجه شکنجه و سهل انگاری پزشکی در مراکز بازجویی و بازداشت و زندان الرمله به شهادت رسید، فارس بارود از نوار غزه هم درنتیجه سهل انگاری پزشکی پس از سپری کردن 28 سال در زندان‌های اشغالگران به شهادت رسید.

الاشقر در ادامه این گزارش خاطر نشان کرد در نتیجه سهل انگاری و کوتاهی عمدی پزشکی از سوی اشغالگران، 34 اسیر فلسطینی شهید شدند، در حالی که 6 اسیر به سبب شکنجه سخت به شهادت رسید، یک اسیر هم به ضرب گلوله مستقیم در جریان درگیری با اداره زندان النقب رژیم اشغالگر شهید شد که نام وی محمد الاشقر از ساکنان طولکرم بود، همچنین راسم سلیمان غنیمات از ساکنان رام الله در سال 2005 در پی بروز آتش سوزی در زندان مجدو به شهادت رسید.

الاشقر افزود دادگاه‌‌های فرمایشی اشغالگران طی سال‌های انتفاضه الاقصی بیش از 29 هزار و 820 حکم بازداشت  اداری علیه اسیران فلسطینی صادر کردند بدون اینکه اتهام روشنی علیه آنها وجود داشته باشد، اشغالگران مدعی وجود پرونده سری برای اسیران می‌شوند در حالی که به هیچ کس جز نماینده دادستان نظامی و قاضی صادر کننده احکام اجازه اطلاع از آن را نمی‌دهند، ده‌ها نفر از اسیران سال‌های طولانی را در پشت میله‌های زندان تحت بازداشت اداری برای دفعات متعدد سپری کرده که برخی از آنها به مدت هشت بار بازداشت شدند.

وی خاطر نشان کرد دادگاه‌‌های اشغالگران طی سال‌های انتفاضه الاقصی، بیش از 500 حکم حبس ابد را علیه اسیران صادر کرده‌اند، آنها برخی اسیران را به اتهام انجام عملیات ضد صهیونیستی که منجر به کشته شدن نظامیان یا شهرک نشینان شده متهم کرده‌اند، همچنین ده‌ها نفر به حبس ابد محکوم شدند که در جریان قرارداد وفاداری به آزادگان در سال 2011 آزاد شدند.

یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالاقصی  

منابع فلسطینی از یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالاقصی و هتک حرمت مجدد این مکان مقدس خبر دادند. بر اساس گزارش منابع فلسطینی، 114 شهرک‌نشین صهیونیست امروز یکشنبه با حمایت شدید نظامیان صهیونیست به صحن های مسجدالاقصی وارد شدند و به رفتارهای تحریک آمیز دست زدند.

شهرک‌نشینان صهیونیست همه روزه به تجاوزات خود به مسجدالاقصی و هتک حرمت قبله نخست مسلمانان در سایه حمایت شدید نیروهای ویژه رژیم اشغالگر ادامه می‌دهند.

بازداشت چند عضو جبهه خلق فلسطین در یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری

خبر دیگر اینکه نظامیان رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه به مناطق مختلف کرانه باختری یورش بردند که طی آن شماری از رهبران و اعضای جبهه خلق برای آزادی فلسطین بازداشت شدند.

بر اساس این گزارش، در یورش نظامیان صهیونیست به نابلس، شهرک عورتا، شهرک بیت فوریک و  بیت لحم، 27 فلسطینی بازداشت شدند که در میان آنها ماهر حرب از رهبران جبهه خلق برای آزادی فلسطین به چشم می‌خورد که در یورش اشغالگران به منزلش در شهر نابلس بازداشت شد و حسام الرزه آزاده فلسطینی و از رهبران جبهه خلق در شهر نابلس هم بازداشت شد، همچنین دو نفر از بازداشت شدگان، آزادگانی هستند که سال‌ها در زندان های صهیونیست‌ها اسیر بودند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon