آغاز طرح ثبت خاطرات کهن سربازان دفاع مقدس

آغاز طرح ثبت خاطرات کهن سربازان دفاع مقدس

دبیرهمایش تجلیل از مقام شامخ سربازان دوران دفاع مقدس از آغاز طرحی برای مستند سازی خاطرات دوران جنگ ، سربازان جنگ تحمیلی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز ارتباطات و روابط عمومی خانه سرباز صلح ایران ، قاسم رحیمی ، دبیرهمایش تجلیل از مقام شامخ سربازان دوران دفاع مقدس که صبح امروز در محل سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد گفت : ما در خانه صلح ایران به عنوان یک نهاد مردمی طرفدار صلح براین باوریم که آنگونه که باید و شاید از جانفشانی ها و تلاش های بیش از دو میلیون و 600 هزار سربازان وظیفه ای که در طول 8 سال نبرد نابرابر، همپای دیگر رزمندگان از آب و خاک وطنمان دفاع کردند ؛ قدردانی نکرده ایم و تلاش چندانی نیز نداشته‌ایم تا خاطرات این نسل پاک و رشید را برای نسل های آینده کشورمان به یادگاربگذاریم.

وی گفت: برای همین از چند سال قبل تلاش کردیم تا با مشارکت ارتش جمهوری اسلامی ایران و به بهانه تجلیل از کهن سربازان وطن که امروز هر کدام در گوشه ای از این آب و خاک، زندگی جدیدی را شروع کرده اند، یاد و خاطره آن روزها را زنده نگاه داریم و در حد توان قدردان رشادت‌هایشان باشیم.

دبیرهمایش تجلیل از مقام شامخ سربازان دوران دفاع مقدس با اعلام اینکه این مراسم قبلا در 11 استان دیگر نیز برگزار شده است گفت : از سویی طرحی را برای مستند سازی خاطرات و زندگی نامه تعدادی از سربازان وظیفه دوران دفاع مقدس آغاز کرده ایم تا این خاطرات و تجربیات برای نسل های آینده به ارمغان و یادگار بماند.

سربازانی که از ارکان ارتش هستند

همچنین معاون اجرایی ارتش نیز در این همایش با بیان اینکه بخش مهمی از وظایف ارتش توسط سربازان عزیز ارتش انجام می‌شود، که از ارکان تعیین‌کننده ارتش جمهوری اسلامی هستندگفت : امروز مسئولیت سنگین بخش اجرایی ماموریت‌های مختلف ارتش در حوزه‌های زمین، فضا، هوا و دریا بر عهده سربازان وظیفه است.

امیر سرتیپ محمد محمودی، با بیان اینکه در روز‌های پرمخاطره دفاع مقدس، سربازان مقاومت جانانه‌ای از خود نشان دادند که نتیجه آن فتوحات بزرگ در بسیاری از عملیات‌ها بود، گفت: دشمن با خیال فتح 3 روزه خوزستان جنگ را آغاز کرد، اما با حضور مقتدرانه نیرو‌های زمینی، هوایی و دریایی ارتش و مقاومت مردم، این خیال صدام باطل شد.

معاون اجرایی ارتش خاطرنشان کرد: در ابتدای پیروزی انقلاب، ارتش با کمبود نیرو مواجه بود و به همین خاطر بار‌ها پیش می‌آمد که یک سرباز مسئولیت جانشین گروهان عملیات یا فرماندهی دسته را بر عهده بگیرد.

امیر سرتیپ محمودی در پایان با بیان اینکه امروز سربازی بی‌گمان به مثابه تبلور ارزش‌های گرانبهای یک ملت است، گفت: در سیل اخیر همه دیدند که سرهنگ ارتشی بدن خود را برای سهولت در بلند شدن یک خانم، حائل قرار داد.

صلح، امنیت و پیشرفت در سایه توان دفاعی

امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش نیز در این همایش به عنوان یکی دیگر از سخنرانان گفت: ارتش از روز نخست آغاز جنگ در میدان نبرد و دفاع از کشور حاضر بوده، مأموریت‌های مختلفی را با موفقیت پشت سر گذاشته و اجازه نفوذ را به دشمن نداده است.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش ادامه داد: در دوران دفاع مقدس، دو میلیون و 640 هزار سرباز حضور داشتند که قریب به 40 هزار نفر از این سربازان به شهادت رسیدند.

سرتیپ دوم فولادی با تأکید بر اهمیت توانمندسازی و اقتدار نیرو‌های مسلح گفت: باید آن‌قدر قدرتمند و توانمند باشیم که دشمن به ما طمع نکند و در سایه توان دفاعی بتوانیم در صلح و امنیت زندگی کنیم و به پیشرفت و تکامل در زمینه‌های مختلف دست یابیم.

در این همایش از ضبط و تدوین کتاب صوتی «پرواز تا بی‌نهایت» که به بیان زندگی‌نامه و خاطرات شهید سرلشکر خلبان عباس بابایی می پردازد و توسط انتشارات سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تالیف شده، آغاز شده رونمایی شد . کتابی که قرار است این کتاب صوتی همزمان با 24 مهرماه سالروز تاسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش رونمایی و منتشر شود. تدوین کتاب صوتی «پرواز تا بی نهایت» توسط جمعی از هنرمندان سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و به سرپرستی و گویندگی و تهیه‌کنندگی "نگین خواجه‌نصیر" صورت گرفته است.

همچنین در پایان این مراسم از تمبر اختصاصی بانام "سربازان دفاع مقدس" و همچنین دو جلد کتاب با عنوان "سرباز تکاور" نوشته حسین یاراحمدی و "ستارگان آسمانی" نوشته مهدی فرخ نژاد نیز رونمایی شد.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
مدیران
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon