ماجراهای خدمت‌رسانی قرارگاه ۱۴ نفره سپاه همدان به مردم مناطق محروم

ماجراهای خدمت‌رسانی قرارگاه 14 نفره سپاه همدان به مردم مناطق محروم

امروز مردم محروم‌ترین روستاهای استان همدان به همت قرارگاهی ۱۴ نفره طعم پیشرفت و آبادانی را چشیدند، قرارگاهی که در کمترین زمان ممکن، با کمترین هزینه توانسته باری بزرگ را از روی دوش مردم بر دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، تقریباً دو سال پیش بود که قرارگاه پیشرفت و آبادانی در همدان اعلام موجودیت کرد و گفت قرار است با همکاری مردم، بخش دولتی و سپاه کم توسعه‌یافته‌ترین نقاط استان را انتخاب کرده و اقدام به محرومیت‌زدایی کنند. قرارگاهی  14 نفره که کارشان از 8 صبح شروع می‌شود و تا هر وقت که لازم باشد ادامه می‌یابد. آدم‌هایی که از ساعت 14 به بعد دیگر نه اضافه‌کاری برایشان لحاظ می‌شود و نه حقوق و مزایای خاص، فقط آنها می‌مانند و معامله باخدا.

امروز  این قرارگاه 14 نفره دست اصحاب رسانه را گرفتند تا آنها را با خود به محروم‌ترین روستاهای استان همدان ببرند جایی در نزدیکی مرز استان زنجان آنجا که مردمانش به خاطر نبود آب آشامیدنی یا آب برای کشاورزی به استان‌های اطراف مانند قم کوچ کرده بودند اما حالا با اقدامات انجام‌شده از سوی این قرارگاه امیدشان بازگشته و باز دیگر به زادگاه خود بازگشته‌اند.

 

آنچه می‌خوانید گزارشی کوتاه و مختصر از برخی اقدامات قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان در یک سال گذشته بوده، که امروز به نتیجه رسیده است.

علی نادری مسئول بخش زیرساخت و عمرانی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه همدان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تعداد 63 پروژه محرومیت‌زدایی توسط قرارگاه در سطح استان همدان آغازشده که از این تعداد 45 پروژه به پایان رسیده و 18 پروژه نیز در ماه‌های آینده به پایان می‌رسد.

وی افزود: این پروژه‌ها در سه دهستان محروم پیشخور شهرستان فامنین، مهربان علیا کبودراهنگ و بخش خزل شرقی شهرستان نهاوند اجرایی می‌شود.

مسئول بخش زیرساخت و عمرانی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه همدان بابیان اینکه از این 63 پروژه، 27 پروژه رد شهرستان فامنین، 28 پروژه در شهرستان  کبودراهنگ و 8 پروژه در  شهرستان نهاوند اجرا می‌شود، گفت: 47 میلیارد و 170 میلیون ریال اعتبار برای این پروژه‌ها در نظر گرفته‌شده است که 22 میلیارد  ریال آن توسط قرارگاه پیشرفت و آبادانی، 21 میلیارد ریال توسط بخش دولتی و 3 میلیارد و 270 میلیون ریال نیز توسط بخش مردمی تأمین می‌شود.

وی ابراز  کرد: پروژه‌هایی که با مشارکت مردم ساخته‌شده و اجرایی می‌شود نتایج بیشتری داشته و کار نیز با سرعت و کیفیت بیشتری پیش رفته است و حتی سبب شده در برخی مناطق مهاجرت معکوس اتفاق بیفتد.

پروژه اول: آب‌رسانی به روستای گل خندان

این پروژه که در منطقه‌ای صعب‌العبور به طول 4 هزار متر با 100 میلیون تومان اعتبار و کار شبانه‌روزی یک‌ماهه به نتیجه رسیده است، جمعیت 800 نفری سه روستای گل خندان، بازران و گوی بلاغ را پوشش می‌دهد.

این پروژه توانسته مشکل تأمین آب شرب و کشاورزی مردم این سه روستا را برطرف کرده و سبب  بازگشت روستانشینان به زادگاهشان شود.

پروژه دوم: کانال آب‌رسانی روستای صادق لو

 این پروژه نیز در روستای صادق لو با جمعیت 450 نفری، امتداد پروژه کانال آب‌رسانی جهاد کشاورزی  به طول 400 متر اجرایی شده است. تاکنون 260 متر از این مسیر جدول کاری شده و 140 متر نیز باقی‌مانده تا این پروژه با متصل شدن به پروژه آب‌رسانی جهاد کشاورزی مشکل مردم منطقه را کاملاً برطرف کند.

کانال آب‌رسانی روستای صادق لو هم‌اکنون60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با 50 میلیون تومان اعتبار که توسط مردم و قرارگاه پیشرفت و آبدانی تأمین‌شده، در حال ساخت است.

 پروژه سوم: بند خاکی روستای زاغ لیچه

این پروژه که همین 4 ماه پیش به بهره‌برداری رسیده است با 5 هزار مترمربع سطح خاک‌ریزی  و ظرفیت 10 هزار مترمکعبی توانسته علاوه بر رفع مشکلات تأمین آب برای اراضی کشاورزی  مردم روستا، به فضایی برای پرورش ماهی تبدیل شود.

این پروژه جز معدود پروژه‌هایی است که مخزن رسی داشته و با 60 میلیون تومان اعتبار ساخته‌شده است، پروژه‌ای که بخش خصوصی برای اجرای آن به 400 میلیون تومان اعتبار و مدت‌زمانی بیش از یک ماه احتیاج داشت.

 پروژه چهارم: کانال انتقال آب شرب با لوله‌های پلی‌اتیلن

این پروژه نیز با 48 میلیون تومان اعتبار به همراه پروژه کانال انتقال آب کشاورزی بااعتبار 50 میلیون تومان، از دیگر اقدامات قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه همدان در روستای محروم زاغ لیچه است.

 پروژه پنجم: احداث مخزن آب در روستای ینگجه

این پروژه با مشارکت مردم، شرکت آبفار شهرستان فامنین و قرارگاه پیشرفت و آبادانی  بااعتبار 200 میلیون تومان و با ظرفیت 200 مترمکعب به‌صورت بتن مسلح ساخته‌شده است.  این پروژه به  جز روستای ینگجه روستای آجرلو را هم پشتیبانی می‌کند.

لایروبی مجدد قنات  این روستا به طول 500 متر و با 8 میلیون تومان اعتبار توانسته تحول بزرگی در بخش کشاورزی  مردم این منطقه ایجاد کند.

پروژه ششم: اجرای دیوار ساحلی  در روستای اکنلو

این پروژه نیز برای هدایت آب‌های سطحی ناشی از بارندگی و برای  جلوگیری از وقوع سیل  به طول 216 متر بااعتبار 33 میلیون تومان احداث‌شده است.

علاوه بر مرمت درمانگاه روستا بااعتبار 20 میلیون تومانی، لایروبی قنات روستا به طول 70 متر نیز سبب افزایش میزان آب موجود در روستا شده و محصولات انگور را نیز دو برابر کرده است.

پروژه هفتم: افزایش کلاس درس در مدرسه حضرت ام‌البنین(س) روستای اوزون دره

این پروژه در  مساحت 105 مترمربع  و با مشارکت سازمان نوسازی مدارس بااعتباری 50 میلیون تومانی در حال ساخت است، پروژه‌ای که به‌زودی به پایان رسیده و به‌شرط تجهیز کلاس از اواسط مهرماه امسال در اختیار دانش آموزان این روستا قرار می‌گیرد.

پروژه هشتم: انتقال آب به روستای مشکین آب

این روستا از توابع بخش مهربان علیا شهرستان کبودراهنگ بوده و 2هزار و 500 نفر جمعیت دارد. پروژه انتقال آب شرب به طول 800 متر ، احداث پل سواره‌رو  با 40 مترمربع مساحت و اجرای دیوار ساحلی  به طول 180 متر  ازجمله پروژه‌های محرومیت‌زدایی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه همدان در این روستا است.

به گزارش تسنیم، عموم پروژه‌هایی که توسط قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه همدان در مناطق محروم اجرایی می‌شود پروژه‌هایی هستند که اگر قرار بود بخش خصوصی و یا دولتی آنها را اجرا کند به اعتبارمالی و مدت زمانی بیش از آنچه که برای هر پروژه بیان شد، نیاز داشتند.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon