برداشت از منابع آب زیرزمینی در استان سمنان بالاتر از میانگین کشوری است
استاندار سمنان برداشت از منابع آب زیرزمینی در استان سمنان را بالاتر از نرم کشوری دانست و گفت: اجرای طرحهای آبخیزداری چالش کمآبی استان سمنان را رفع میکند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علیرضا آشناگر در نشست شورای حفاظت از منابع آب و سازگاری با کمآبی استان سمنان در سالن غدیر استانداری سمنان اظهار داشت: چالش کمآبی مسئلهای مهم و اساسی استان سمنان که باید در رفع این مشکل راهکارهای مناسب و قابلاجرا اندیشیده شود.
وی یکی از راهکارهای مناسب برای رفع چالش کمآبی در استان سمنان را اجرای طرحهای آبخیزداری عنوان کرد.
استاندار سمنان تصریح کرد: برداشت بیرویه آب از منابع زیرزمینی در استان سمنان بسیار نگرانکننده است.
آشناگر متوسط برداشت آب از منابع زیرزمینی در استان را از متوسط کشوری بالاتر عنوان کرد و گفت: توسعه استان سمنان منوط به تأمین آب و حفظ منابع آبی موجود است.
وی با تأکید بر استمرار اجرای طرحهای آبخیزداری در استان سمنان افزود: برای اجرای این طرحها نیاز به اعتبارات قابلتوجهی است.
اجرای طرح تغذیه مصنوعی باید در استان سمنان موردتوجه قرار گیرد
استاندار سمنان با بیان اینکه تاکنون با اجرای طرحهای آبخیزداری در استان سمنان 20 میلیون مترمکعب آب ذخیرهسازی شده است تأکید کرد: اجرای طرح تغذیه مصنوعی باید در استان سمنان موردتوجه قرار گیرد.
آشناگر تأکید کرد: فرهنگ مصرف صحیح آب در استان سمنان باید همگانی شود و مردم نیز باید در اجرای طرحهای مختلف در این حوزه مشارکت خوبی داشته باشند تا کمآبی در استان سمنان مهار شود.
وی ساماندهی منابع آبی موجود، استفاده بهینه از آب و تأمین کسری آب استان سمنان را در مهار کمآبی مهم و ضروری دانست.
به گزارش تسنیم، در استان سمنان 757 قنات و سه هزار و 393 چاه آب وجود دارد.
انتهای پیام/ ت