منابع آب آشامیدنی استان بوشهر از وابستگی به دیگر استانها خارج شود
نماینده مردم دشتستان در مجلس با بیان اینکه بیش از ۸۵ درصد منابع آب آشامیدنی استان بوشهر در دیگر استانها قرار دارد گفت: با کمک در تسریع و تکمیل طرحهای آبرسانی، منابع آب آشامیدنی استان بوشهر از وابستگی به دیگر استانها خارج شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتستان، محمد باقر سعادت ظهر امروز در نشست با معاون وزیر نیرو، استاندار و مسئولان صنعت آب در دشتستان با بیان اینکه این شهرستان در وضعیت نامطلوبی در تامین آب آشامیدنی قرار دارد اظهار داشت:هر چند تلاش و همدلی و هماهنگی مسئولان سبب حل مشکلات کوتاهمدت آب آشامیدنی برازجان شده ولی برای حل مشکلات تاریخی آب برازجان باید کمکهای قویتری انجام شود.
وی با بیان اینکه مشکل آب دشتستان در تابستان سال قبل خاطر نشان کرد: تابستان سال قبل تابستان سختی برای مردم برازجان و دشتستان بود، مردم به سبب نبود آب شرب بیش از 70روز دچار بحران بودند.
وی ضمن بیان اینکه بخش عظیمی از بودجه کشور را استان بوشهر تامین میکند تصریح کرد: همانطور که اکثر شهرستانهای بوشهر، صاحب دریا هستند, باید اعتبارات لازم تخصیص پیدا کند تا از ظرفیت آب شیرین کنها استفاده شود.
نماینده مردم دشتستان در مجلس با قدردانی از توجه وزارت نیرو در حل مشکلات کوتاه مدت آب دشتستان بیان کرد: در مدت اخیر اقدامات خوبی در حوزه آب شهرستان دشتستان با حفاری و تجهیز چاههای جدید با کمک وزارت نیرو و اعتبارات استانی انجام شده است.
وی، با بیان اینکه استان بوشهر در عرصه اقتصاد و درآمد ملی دارای جایگاه بالایی است گفت: استانی بوشهر با جمعیت یک میلیون و 170 هزار نفر، وجود بیش از 700 کیلومتر نوار ساحلی و گرمای 55 درجه و درآمد سرشار و نقش آن در اقتصاد و درآمد ملی و در حوزههای گوناگون، غیر منصفانه است که از منابع آب پایدار و مطلوب بهرهمند نباشند.
سعادت با بیان اینکه بیش از 80 درصد شهرستانهای استان بوشهر دارای ساحل دریا هستند افزود: این مهم زمینه بهرهمندی از دریا برای پروژه آب شیرینکن فراهم کرده است ولی دشتستان از نعمت ساحل بی بهره است که لازم است برای تامین آب آشامیدنی دشتستان چاره اندیشی شود.
نماینده مردم دشتستان در مجلس با بیان اینکه بیش از 85 درصد منابع آب آشامیدنی استان بوشهر در دیگر استانها قرار دارد تاکید کرد: با کمک در تسریع و تکمیل طرحهای آبرسانی، منابع آب آشامیدنی استان بوشهر از وابستگی به دیگر استانها خارج شود.
وی به اجرای سد دالکی و اهمیت آن پرداخت و تصریح کرد:این سد که نقش مهمی در تامین آب آشامیدنی و کشاورزی منطقه دارد باید زمینه تسریع اجرای آن با تامین منابع مالی فراهم شود.
سعادت بیان کرد: دو تونل سد دالکی تکمیل شده ولی نیاز است که با جذب اعتبارات بهموقع در احداث آن سرعت بخشی شود تا بر اساس برنامه زمان بندی مورد بهرهبرداری قرار بگیرد.
انتهای پیام/ ع