هنرستانهای هنرهای زیبا در سطح کشور افزایش مییابد
مدیرکل دفتر آموزش و توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هنرستانهای هنرهای زیبا در سطح کشور افزایش مییابد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علیاکبر صفیپور صبح امروز در آیین گشایش هنرستان دخترانه هنرهای زیبای بیرجند اظهار داشت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یک ماموریت و وظیفهای با عنوان نمونهسازی در فرهنگ و هنر دارد.
وی افزود: این وزارت قرار است در حوزه کاری خود الگوهایی را انجام دهد تا دیگران بتوانند با تأسی از آن کارهای بهتری را انجام دهند.
هنرستانهای هنرهای زیبا در سطح کشور افزایش مییابد
مدیرکل دفتر آموزش و توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیانکرد: تلاش می شود این فعالیت را در گستره هنرهای زیبای کشور و هنرستان موسیقی انجام دهد.
صفیپور با اشاره به افتتاح هنرستان دخترانه هنرهای زیبای بیرجند تصریح کرد: افتتاح این هنرستان یک اقدام بسیار بزرگ در خراسان جنوبی است.
وی خاطرنشان کرد: در سطح کشور 41 هنرستان هنرهای زیبا وجود دارد که با افتتاح این مرکز تعداد این هنرستانها به 42 هنرستان میرسد و برنامه ما این است که این تعداد افزایش یابد.
فعالیت 6 هزار هنرجو در هنرستانهای هنرهای زیبای سطح کشور
مدیرکل دفتر آموزش و توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه نمونهسازی در فرهنگ و هنر با افتتاح این هنرستانها انجام میشود یادآور شد: این هنرستانها ابزارهای توسعه هنر در کشورند.
صفیپور اظهار داشت: با وجود این همه سابقه هنری در بیرجند بسیار ناامید کننده بود که این هنرستان در این استان وجود نداشت و خوشحالیم که امروز این امر در بیرجند گشایش یافت.
مدیرکل دفتر آموزش و توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه به منظور به حداقل رساندن مشکلات هنرستان هنرهای زیبای بیرجند کمک خواهیم کرد گفت: امید است به زودی هنرستان هنر در زمینه آقایان نیز در بیرجند دایر شود.
185 هزار دانش آموز در استان مشغول تحصیل هستند
معاون آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: خوشحالیم که در چنین روزی شاهد افتتاح هنرهای زیبا در بیرجند هستیم و این باعث افتخار ما است.
یکهخانی افزود: خراسان جنوبی با جمعیت 800 هزار نفر و مساحت 150 هزار کیلومتر مربع دارای 11 شهرستان و 12 منطقه آموزشی است.
وی یکی از ارکان توسعه استان را تربیت نیروی انسانی دانست و بیان کرد: اگر بخواهیم این استان پایدار باشد و در روند رو به رشد خود توسعه پایدار داشته باشد باید تربیت نیروی انسانی را داشته باشیم.
معاون آموزش و پرورش خراسان جنوبی تصریح کرد: خراسان جنوبی دارای سابقه فرهنگی بسیار غنی است بنابراین اگر این رشته در این استان پا نگیرد آداب و رسوم مردم به فراموشی سپرده میشود.
یکهخانی با بیان اینکه مطابق با سند تحول و منویات مقام معظم رهبری رویکرد ما در آموزش و پرورش بر توسعه هنرستانها است خاطرنشان کرد: در سال جاری 185 هزار دانش آموز در استان مشغول تحصیل هستند که در متوسطه دوم 34 هزار دانش آموز جذب شده است.
40 درصد دانش آموزان خراسان جنوبی در رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش جذب شدند
معاون آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه 40 درصد دانش آموزان در رشته های فنی و حرفهای و کاردانش جذب شدند یادآور شد: هدایت به گونهای بوده است که از میانگین کشوری بیشتر بودهایم.
یکهخانی با بیان اینکه در حال حاضر 73 رشته در هنرستانهای فنی و حرفهای وجود دارد اظهار داشت: توسعه رشتههای فنی و حرفهای را متناسب با نیاز استان در نظر گرفتهایم.
وی با اشاره به اینکه 5 هزار و 486 دانش آموز در رشته فنی و حرفهای تحصیل میکنند افزود: 6 هزار و 523 دانش آموز در رشته کار و دانش تحصیل میکنند.
معاون آموزش و پرورش خراسان جنوبی از وجود 49 مدرسه فنی و حرفهای و 74 مدرسه کاردانش در سطح استان خبر داد و گفت: یکی از اهداف ما تربیت هنرمند متعهد و با اخلاق است.
انتهای پیام/ش