اقدامات مبارزه با موادمخدر باید در سراسر استان مرکزی فراگیر شوند
معاون سیاسی استاندار مرکزی گفت: اگر نتوانیم برای جوانان جامعه تفریح ایجاد کنیم، به آنها آموزش مناسب ارائه دهیم و برای آنها اشتغال فراهم کنیم به سمت مصرف مواد مخدر میروند
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز اکرمی ظهر امروز در جلسه شورا هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی با اشاره به وضعیت موادمخدر در جامعه اظهار داشت: موضوع موادمخدر یک پدیده چندوجهی است که مقابله با آن نیز نیازمند برخورد چندوجهی است زیرا در این عرصه تنها مسئله عرضه مطرح نیست بلکه متقاضیان این عرضه را نیز باید در نظر داشته باشیم.
وی افزود: مقوله مبارزه با موادمخدر در وظایف ذاتی سازمان اطلاعات قرار ندارد اما باتوجه به اهمیت مسئله این مجموعه در 6 ماهه نخست سال موفق به انجام اقدامات بسیار مطلوبی در حوزه موادمخدر شده است، مبارزه با موادمخدر تنها به مسئله مقابله وابسته نیست بلکه اقدامات دیگری نیز باید به انجام برسد.
معاون سیاسی استاندار مرکزی تصریح کرد: اقدامات حوزه مبارزه با موادمخدر باید بهگونهای باشد که عرضه آن دچار ریسک و قیمت آن افزایش یابد و انجام اقدامات مقابلهای توام با مدیریت متقاضیان صورت گیرد زیرا انجام هر یک از این اقدامات جدای از دیگری منجر به نتیجه نمیشود.
اکرمی ادامه داد: قرار ما بر این است که در هر جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی اقدامات برجسته کمیتههای زیرمجموعه این ستاد تشریح شود تا نقطهنظرات و اصلاحات لازم نسبت به آن اعمال شود، همچنین درخواست داریم که در هر جلسه این کمیته گزارشی از جریان برخورد با خبردهفروشان ارائه داده شود.
وی عنوان کرد: مجموعه ان.ای در استان مرکزی یکی از موفقترین تشکلات درمانی در حوزه اعتیاد محسوب میشود که به این سبب پیشنهاد میدهیم در هر جلسه گزارشی از فعالیت خود ارائه دهد تا درصورت نیاز سایر ارگانها نیز همکاریهای لازم را به عمل آورند.
معاون سیاسی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: اگر نتوانیم برای جوانان جامعه تفریح ایجاد کنیم، به آنها آموزش مناسب ارائه دهیم و برای آنها اشتغال فراهم کنیم به سمت مصرف مواد مخدر میروند، رسد مناطق در معرض خطر وظیفه قانونی همه ما است و ارائه گزارشی از آنچه که در این مناطق به انجام میرسد الزامی است.
اکرمی بیان کرد: اقدامات استانی در حوزه مبارزه با موادمخدر باید در سراسر استان مرکزی فراگیر شوند، همچنین باید توجه داشت که مناطق در معرض خطر نیازمند توجه بیشتری هستند زیرا در این مناطق دسترسی به موادمخدر و گرایش به سمت مصرف آن بیشتر از سایر نقاط است.
وی افزود: بکارگیری روشهای آموزشی و بازدارنده از مصرف موادمخدر 30 سال گذشته اکنون ناکارآمد تلقی میشود و باید به دنبال شیوههای نوینی برای ایجاد حساسیت در قشر دانشآموز و دانشجو باشیم، ارائه آموزشهای بازدارنده از ابتلای جوانان به اعتیاد نیازمند تفکیک رده سنی است تا بدانیم چه آموزشی را به چه قشری ارائه دهیم.
معاون سیاسی استاندار مرکزی ادامه داد: وضعیت کنونی جامعه و افزایش حساسیتهای آن ابزارهای مقابلهای جدیدی میطلبد که در این راستا پیشنهاد میدهیم اتاق فکری با محوریت تعیین برنامههای لازم و ارائه نظرات بهروز و کارآمد تشکیل شود و در این راستا از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد بیش از گذشته استفاده شود.
اکرمی عنوان کرد: برای ثمربخش بودن اقدامات مقابلهای باید بکوشیم تا همپای توزیعکنندگان موادمخدر اقدامات مقابلهای جدید ارائه دهیم زیرا اگر عنصر خلاقیت و نوآوری ابزاری نداشته باشیم در این زمینه عقب میمانیم و پیرو آن برتعداد معتادان شهر و استان افزوده و از سن مصرف کنندگان موادمخدر کاهش مییابد.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت رسانهها در اعمال اقدامات بازدارنده بسیار موثر است و درنظر داریم در روزهای آ تی جلسه توجیهی با حضور بخشداران و دهیاران استان مرکزی تشکیل دهیم تا آنها را نسبت به خطر کشت گیاهان مخدر و افزایش مصرف آگاه سازیم.
معاون سیاسی استاندار مرکزی بیان کرد: اجرای طرح پاکسازی اطراف مدارس از توزیعکنندگان موادمخدر در دستورکار قرار دارد، همچنین باتوجه به اینکه میزان کشفیات استان مرکزی نسبت به مدت مشاه در سال گذشته با کاهش مواجه شده از مسئولان مربوطه درخواست داریم نسبت به شناسایی علت این کاهش اقدام کنند.
انتهای پیام/ن