اصفهان| پیشنهاد داور مسابقات سراسری قرآن؛ نهادینه کردن فرهنگ قرآن باید از مدارس آغاز شود

اصفهان| پیشنهاد داور مسابقات سراسری قرآن؛ نهادینه کردن فرهنگ قرآن باید از مدارس آغاز شود

داور چهل و دومین دوره مسابقات ملی قرآن کریم در بخش  بانوان گفت: باید نهادینه کردن فرهنگ قرآنی را در جامعه  از مدارس آغاز کنیم، در هر مرحله‏‌ای از آموزش قرآن باید علاقه دانش‌‏آموزان نسبت به درس و کلاس افزایش یابد.

بدری زاهدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با بیان ایننکه قرآن کتاب زندگی و عمل است، اظهار داشت: به منظور پیاده سازی قرآن در زندگی در وهله نخست باید مفاهیم آن را به درستی درک کنیم و سپس در این راه می توانیم از تفاسیر قرآنی بهره ببریم.

وی افزود: رویکرد عوام و خواص به تفسیر قرآن در عصر حاضر، چندان رضایت‌بخش نبوده و تمام مراحل و مراتب ارتباط با قرآن اعم از آموزش قرائت، تدبر، انس و آشنایی با معارف الهی قرآن، مقدمه‌ای برای عمل کردن به این کتاب آسمانی است.

داور چهل و دومین دوره مسابقات ملی قرآن کریم در بخش  بانوان با بیان اینکه باید در رفع مهجوریت قرآن و اجرا کردن فرمان‌های آن، تلاش شود، گفت: باید دقت کنیم که اکتفا به آموزش، تعلیم و قرائت، تدبر و شناخت مفاهیم قرآنی و برگزاری جشنواره و نمایشگاه‌های قرآنی، تنها می‌تواند ظاهر و نام قرآن را از مهجوریت و غربت برهاند در حالی که مهجوریت و غربت اصلی، عمل نکردن و اجرا نشدن فرامین و اهداف قرآنی در عمل و رفتار مردم و متن جامعه است.

وی تصریح کرد:  اگر قرآن در عمل، رفتار، گفتار، شخصیت انسان و جامعه ظهور و بروز پیدا نکند، هرگز به قرآنی شدن انسان و جامعه نخواهد انجامید، عمل به قرآن کریم جان‌ها را منقلب می‌کند و به جوامع تعالی می‌بخشد.

زاهدی ادامه داد: می‌توانیم نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در جامعه را از مدارس آغاز کنیم و در هر مرحله‏‌ای، اعم از آموزش روخوانی و روان‏خوانی یا مفاهیم و مانند آن، باید سعی کنیم که علاقه دانش‌‏آموزان نسبت به درس و کلاس افزایش یابد و شور و شوقی برای بهره بردن از این کتاب آسمانی در آنها به وجود آید.

وی با اشاره به راه‌های افزایش اشتیاق دانش‌آموزان به قرآن، اظهار داشت: این اشتیاق با راه‏‌هایی که معلم در کلاس پیش می‏‌گیرد و روش ‏جذاب به کار گرفته در دانش آموزان بیشتر می‌شود، به طور مثال معلم می‌تواند از داستان‌های زیبا و ضرب‏‌المثل‏‌های قرآنی، دعاها، تعالیم کاربردی قرآن کریم در این راستا استفاده کند.

داور چهل و دومین دوره مسابقات ملی قرآن کریم در بخش  بانوان خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقات قرآنی، استفاده از نوار صوتی و تصویری تلاوت اساتید قرآنی، خوشنویسی و کتابت از آیات قرآن کریم، ضبط صوتی و تصویری از کلاس و تلاوت افراد به دلخواه خودشان  تهیه احادیثی در فضیلت تلاوت و فهم و تدبر در آیات قرآن و خوشنویسی آنها از راه‌های موثر علاقه‌مند کردن دانش آموزان به قرآن است.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon