«جشنواره قصهگویی» با معرفی ۹ قصهگوی برتر در گیلان به کار خود پایان داد
مرحله استانی بیست و دومین جشنواره بینالمللی قصهگویی در گیلان با معرفی ۹ قصهگوی برتر به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مرحله استانی بیست و دومین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان که در سالن سینمای این مجموعهی فرهنگی و در روزهای 14 و 15 مهرماه و با شرکت بیش از 60 قصهگو برگزار شد امروز با معرفی 9 قصهگوی برتر به کار خود پایان داد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان در این مراسم شعار هفته ملی کودک را "آینده را باید ساخت" اعلام کرد و ابراز داشت: این شعار شعاری بسیار امیدبخش برای آیندهسازان در سایه الگوپذیری از بزرگان است و امیدواریم کودکان و نوجوانان علاقمند بتوانند با خلق ایدههای و جدید و نو در حوزه قصهگویی پیشرفت کنند.
اسفندیار ضیایی با بیان اینکه کودکان و نوجوانان با بازیهای کودکانه به تمرین فردا میپردازند تصریح کرد: مرحله استانی جشنواره بینالمللی قصهگویی گیلان امسال با رشد 4 برابری استقبال علاقمندان همراه بود علاوه بر این میزان همراهی دستگاههای اجرایی و گروههای مردم نهاد نیز در سطح قابل قبولی قرار داشت.
وی برگزاری نشستها و کارگاههای آموزشی با حضور صاحبنظران عرصه قصهگویی را مورد تأکید قرار داد و خاطرنشان کرد: برگزاری انجمنهای قصهگویی و ارتقاء آگاهیهای علاقهمندان این حوزه در استان گیلان باید بیشتر دنبال شود و برای افزایش همگراییها جهت گسترش فرهنگ قصه و قصهگویی در جامعه باید تلاش کرد.
به گزارش تسنیم، در آئین اختتامیه این جشنواره استانی که با حضور جمع زیادی از مسئولان کشوری و استانی، اساتید عرصه قصهگویی، خانوادهها و کودکان و نوجوانان و سایر علاقمندان به حوزه فرهنگ، هنر و کتابخوانی در شهر رشت برگزار شد قصهگوهای برتر برای شرکت درمرحله منطقهای این رقابتها در استان البرز انتخاب شدند.
در مراسم اختتامیه مرحله استانی بیست و دومین جشنواره بینالمللی قصهگویی گیلان، هیئت داوران منیژه واحد با قصه گلبهار و سمیه رنجبر را با قصه مهربانترین آدمبرفی از سیاهکل، عباس عسکرزاده با قصه فریاد نی از اسالم، فاطمه نصیر با قصه مازو را از رشت و امیر تنها، قصهگوی آزاد را به عنوان قصهگوهای برتر معرفی کردند.
هیئت داوران علاوه بر این برای شرکت در رقابتهای منطقهای قصهگویی نیز مریمشفیعزاده، حمید نوایی لواسانی و افشین عموزاده، و دربخش نوجوان، محترمهحجت را با قصهی نقاشان رومی و چینی از منجیل، سیده فاطمه شفیعی با قصهی آسیب بچرخ را از شاندرمن و پریا طاهری را با قصه گُلخندان را انتخاب و معرفی کردند.
لازم به ذکر است که گروه داوران بیست و دومین جشنواره قصهگویی گیلان زهرا علیزاده را نیز با قصه جورابپشمی از رشت به عنوان تنها برگزیده بخش پدربزرگها و مادربزرگها معرفی کرد و 13 قصهگوی دیگر را از میان 60 شرکتکننده حاضر در این دوره از رقابتهای قصهگویی شایستهی تقدیر اعلام کرد.
گفتنی است اعضای حاضر در هیئت داوران این جشنواره ضمن تشکر از مجموعه عوامل برگزاری این رویداد فرهنگی و هنری به مؤلفههای مهمی نظیر بهرهگیری از فرهنگ قومی و ظرفیتهای ادبی قصههای فولکلور، نوآوری و خلاقیت، توجه به زبان بدن و استفاده از ابزار وجودی و انتخاب قصه مناسب و متناسب با خواستههای نسل امروز تأکید کرد.
رونمایی از عروسکهای بومی گیلان، پخش کلیپ جشنواره قصهگویی، هنرنمایی قصهگویان برگزیده، اجرای سرود گیلان، اهداء جایزه و لوح سپاس به قصهگویان برگزیده و شایسته تقدیر از دیگر برنامههای آئین اختتامیه مرحله استانی بیست و دومین جشنواره بینالمللی قصهگویی گیلان بود که امروز با حضور پیشکسوتان این حوزه برگزار شد.
انتهای پیام/ ت