شهرداری بجنورد سیاست‌ مشخصی برای آینده و آبادانی شهر ارایه کند

شهرداری بجنورد سیاست‌ مشخصی برای آینده و آبادانی شهر ارایه کند

عضو شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: ضرورت دارد شهردار جدید بجنورد بایدها و نبایدهایی را به منظور بهبود عمران و آبادانی حاشیه شهر مدنظر قرار دهد و سیاست‌های مشخصی در این زمینه ارایه کند.

سید محسن موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد اظهار داشت: مشکل اصلی شهر بجنورد گسست و ناپایداری است که این ناپایداری طبیعتاً اثرات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و گسست در جامعه شهری را به دنبال دارد، بنابراین باید از دوقطبی شدن فضای کالبدی شهری جلوگیری کرد چراکه این مهم به گسست طبقات اجتماعی و فرهنگی شهر دامن خواهد زد.

موسوی با اشاره به جمعیت 30 هزار نفری گلستان شهر بجنورد افزود: به منظور اجرای عدالت شهری در وهله اول باید به گلستان شهر بجنورد که جمعیت آن از جمعیت شهرستان فاروج بیشتر است توجه کرد.

وی اضافه کرد: پرداختن به بافت های فرسوده بجنورد، حاشیه شهر و بافت اقماری شهرک فرهنگیان جزو اولویت های نخست و قابل طرح در زمینه عدالت شهری است که باید مورد توجه شهردار جدید قرار بگیرد.

رئیس کمیسیون، عمران معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر بجنورد در ادامه تصریح کرد: متاسفانه سالیان سال است که بافت های فرسوده شهر بجنورد به صورت خودرو در حال مرمت است از این رو شهرداری باید سیاست گذاری مشخصی را در جهت رسیدن به چشم‌اندازی که برای آینده شهر ترسیم شده مطرح کند.

 موسوی گفت: خارج شدن محدوده بافت ارمغان بجنورد از حوزه فریز شهری که سالیان سال است در اختیار شرکت عمران و مسکن سازان خراسان شمالی قرار دارد عملا به دلیل وجود مخروبه های متعدد به فضای بزه تبدیل شده است.

وی یکی دیگر از انتظارات خود از شهردار را در زمینه رسیدگی به تمام اقشار جامعه به طوری که تمام اقشار از خدمات شهری به طور برابر استفاده کنند عنوان و بیان داشت: متاسفانه شهر بجنورد تنها شهر بدون موزه شهرداری در کشور است و با توجه به اینکه خراسان شمالی در محور گردشگری نیز قرار دارد شهردار آینده بجنورد باید در خصوص تعریف عملکرد و فعال سازی فضاهای بی‌دفاع شهری نظیر سینما قدس، سینما سعدی، منبع آب و مقبره شهدای چهارراه جوادیه اقدام کند.

عضو شورای اسلامی شهر بجنورد با اشاره به مشکلات دسترسی شهروندان محلات حلقه سنگ و جنوبی شهر بجنورد به حمل و نقل عمومی تصریح کرد: شهرداری بازار پایه به دنبال هدف گذاری در مغازه حمل و نقل عمومی شهر باشد و ناوگان جدید را وارد خط شهری بجنورد کند که در این خصوص پیشنهاد می شود شهرداری بجنورد انعقاد قرارداد با نگاه بلند مدت به آینده شهر و استفاده از مشاوران متخصص در حوزه حمل و نقل عمومی را در دستور کار قرار دهد.

موسوی با بیان اینکه شهرداری بجنورد باید به صورت 24 ساعته مدیریت شود، افزود: شهر یک موجود زنده است، موجودات زنده نیز حیات کامل شبانه‌روزی دارد، بنابراین شهردار بجنورد باید با مدیریت 24 ساعته شهر تعامل ویژه‌ای داشته باشد تا اعتماد مردم نسبت به شهرداری افزایش پیدا کند. 

رئیس کمیسیون عمران معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر بجنورد با انتقاد از نبود شهرک صنایع آلاینده در بجنورد ادامه داد: متاسفانه در این  شهر بزرگ برای مزاحم و آلاینده بسیاری داریم که باید شهردار آینده بجنورد برنامه استراتژیک و راهبردی را در این خصوص اعلام کند.

موسوی اضافه کرد: پرداختن به مواردی همچون احداث پارکینگ طبقاتی در هسته مرکزی شهر، مکانیزه کردن پل های عابر پیاده، استفاده از پله برقی و آسانسور در پل‌های عابر پیاده، هوشمندسازی شهر و فرهنگ سازی شهری، تعیین تکلیف گاراژ های شهری که متعلق به شهرداری است، همت مضاعف در راستای توجه به آسفالت حواشی شب استفاده از بتن‌های اسفنجی به عنوان روکش از دیگر مواردی است که باید مورد توجه شهردار آینده بجنورد باشد قرار بگیرد.

انتهای پیام/ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon