رحمانی: استارتآپها باید وارد بازار و صنعت شوند/ تلویزیونهای سامسونگ با نمونه داخلی جایگزین میشوند
وزیر صنعت گفت: بهزودی تلویزیونهای سامسونگ که برخلاف همه قراردادها نمایندگیشان را در ایران تعطیل کردند با نمونههای داخلی جایگزین میشوند.
به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی از جولان لوازم خانگی با برندهای جعلی در بازار سخن گفته و اینکه آیا دولت برای برخورد با این معضل راهحلی دارد یا نه، گفت: اولاً علما گفتهاند که البینه علی المدعی. ما باید این جمله را در کشورمان فرهنگ کنیم. اگر کسی ادعایی میکند خودش مدارک را ارائه کند. در ثانی ایشان خودش رئیس این اتحادیه است اگر چنین چیزی صحت دارد، اول باید خودشان پیگیری کنند. مثل این میماند که من بگویم در حوزه کاریام مشکلی وجود دارد و کاری برایش انجام ندهم.
وی افزود: به این میگویند فرار رو به جلو. یعنی من خودم میگویم این چه وضعی است تا شما به من نگویید چرا اوضاع این چنین است! ایشان یکی از متولیان این موضوع هستند.
وزیر صمت تأکید کرد: در مورد لوازم خانگی داخلی امسال یکی از اولویتهای وزارتخانه همین است و در برخی اقلام روند تولید لوازم خانگی خوب بوده است و بازار دارد در اختیار تولیدکنندگان داخلی قرار میگیرد و این اتفاق بسیار خوبی است.
رحمانی با بیان اینکه برخی از تولیدات لوازم خانگی داخلی است اما با برند خارجی توزیع میشود، اظهار داشت: من خودم چنین چیزی را دیدهام و طرف هم میگوید دلیلش این است که خریدار این حالت را بیشتر می پسندد، اما ما هم میتوانیم برندسازی کنیم و هم فرهنگسازی و در این زمینه روز به روز در حال پیشرفت هستیم تا جایی که برخی از کالاهای ما امروز به اروپا صادر میشود.
وی با بیان اینکه به زودی همین تلویزیونهای سامسونگ که برخلاف همه قراردادها نمایندگیشان را در ایران تعطیل کردند با نمونههای داخلی جایگزین میشوند، اظهار کرد: الان تلویزیون داخلی دارد ساخته میشود و قطعات آن تولید شده، پلتفرمش طراحی شده و تا یکی دو ماه آینده با نام ایرانی وارد بازار میشود.
وزیر صمت تأکید کرد: ما در کنار تولیدکننده هستیم و اگر به معاونت صنایع ما اعلام کنند و اثبات شود که تولیدکننده هستند؛ حتی اگر کمتر از حد نیاز ما تولید کنند بازهم از آنان حمایتهای تعرفهای انجام خواهد شد.
رحمانی با اشاره به اینکه شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها باید به حوزه بازار و صنعت وارد شوند، اظهار داشت: تصمیمگیری درباره کالاهایی که نقص یا ایراد دارند بهعهده سازمان حمایت از مصرفکننده است و مشتریان باید اینگونه موارد را به این سازمان اطلاع دهند، ضمن آنکه ما هم موضوع را پیگیری میکنیم.
انتهای پیام/