پرونده مدارس مناطق سیل زده تا پایان امسال بسته میشود؛ جمعآوری ۱۰ هزار بخاری نفتی در مدارس کشور
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: پرونده مدارس مناطق سیل زده تا پایان سال ۹۸ بسته میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، مهرالله رخشانیمهر عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از زمان سیل سه استان گلستان، لرستان و خوزستان، سازمان نوسازی مدارس یک برنامه کوتاه مدت و میان مدت در دستور کار خود قرار داد.
وی افزود: براساس برنامه کوتاه مدت، ما باید در سال 98 هر چه سریعتر مدارسی که نیازمند تعمیرات جزئی و اساسی بود را سریعتر آماده میکردیم تا به چرخه آموزش برگردند که خوشبختانه این اتفاق افتاد و ما امروز در لرستان شاهدیم که همه مدارس تعمیری لرستان آماده و در اول مهر تحویل آموزش و پرورش داده شده است.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه امروز هم یک مدرسه 12 کلاسه در لرستان تحویل داده شد، عنوان کرد: در یک دوره 2 ماهه، یک مدرسه با پیشرفت فیزیکی 30 درصد به صددرصد پیشرفت فیزیکی رسید و مدرسهای هم در معمولان با همت خیرین حقیقی و حقوقی تکمیل شد.
وی ضمن تقدیر از تلاش خیران در دوران سیل، تصریح کرد: خیرین در اردیبهشت 98، تعهد کردند که 210 میلیارد را برای تکمیل پروژههای مناطق سیل زده و تعمیر و بازسازی مدارس هزینه کنند که این اتفقا خوب رقم خورد و در استان لرستان 122 کلاس درس تحویل آموزش پرورش شد.
رخشانیمهر خاطرنشان کرد: در مناطق سیلزده بحران را پشت سر گذاشتیم اما این بدین معنی نیست که در لرستان نیاز به کار بیشتری نداریم به هر حال محرومیتهایی در گذشته وجود داشته و همینطور به دلیل جابهجا شدن روستاها نیاز است که هر چه سریعتر مدارس جدید را جایگزین کنیم چون در روستاها زمینهایی با کاربری آموزشی تحویل نوسازی شده است.
وی با بیان اینکه در لرستان پروژههایی از 10 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی داریم که به تدریج آماده و تحویل داده میشوند، گفت: در پایان آبان ماه سری دوم مدارس، تحویل داده میشود و تا پایان سال 98 نیز پرونده مدارس مناطق سیلزده بسته میشود البته در خوزستان این اتفاق رقم خورد هرچند شرایط توپوگرافی و سیل آن استان هم متفاوت بود.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور افزود: در 2 هفته آینده هم با حضور وزیر آموزش و پرورش در گلستان حاضر خواهیم شد و مدارسی که خیرین ساختهاند را افتتاح می کنیم.
وی با بیان اینکه جمعآوری بخاریهای نفتی یکی از اولویتهای ما در سال 98 بود، عنوان کرد: 24 هزار کلاس درس در ابتدای 98 داشتیم که علمک گاز تا درب مدرسه رفته بود یعنی زیرساختهای مورد نیاز برای جمعآوری بخاریهیا نفتی فراهم بود که در سه ماهه نخست سال 98، 10 هزار بخاری نفتی جمع شد.
رخشانیمهر با بیان اینکه بیشترین آمار بخاریهای نفتی مربوط به استان لرستان بود، تصریح کرد: 2 هزار و 800 بخاری نفتی در مدارس لرستان وجود داشت که ما در سه ماه گذشته 13 میلیارد اعتبار برای استان تأمین و ابلاغ کردیم در عین حال که برای کل کشور هم این رقم 480 میلیارد تومان است.
وی بیان کرد: در تعداد قابل توجهی از استانهای ما بخاری نفتی برچیده شده و بخشی از استانها هم که امارشان بالاست بنابراین این است که تا پایان مهرماه پرونده بخاری های نفتی که علمک گاز تا درب مدرسه رفته بسته شود.
انتهای پیام/