عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: بودجه گردشگری متناسب با نیاز شهرها نیست

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: بودجه گردشگری متناسب با نیاز شهرها نیست

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی معتقد است بودجه گردشگری اختصاصی به شهرها توجهی به نیاز هر منطقه ندارد و با خلا مواجه است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمد فیضی بعد از ظهرامروز در چهارمین گردهمایی هموندان سازمان های غیر دولتی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: بوجه توسعه گردشگری هر شهر متناسب با جمعیت آن است و این در حالی است که برخی شهرهای گردشگری چندین برابر جمعیت خود خدمات ارائه می‌دهند.

وی با ذکر مثالی به شهر سرعین اشاره کرد و گفت: سرعین سالانه پذیرای نزدیک به 7 میلیون مسافر است و در مقابل بودجه آن در تناسب با جمعیت به مراتب کمتر ارائه می شود و پاسخگو نیست.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی به طرح نافرجام این موضوع در مجلس اشاره کرد و افزود: انتظار می‌رود وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعتبار ویژه و یا تسهیلاتی به شهرهای گردشگری اختصاص دهد تا این خلا رفع شود.

فیضی همچنین به ضرورت رونق کسب و کارهای حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: این موضوع در کمیسیون دنبال می‌شود تا کسب و کارهای سه بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ساز و کار مشخص داشته باشد.

وی همچنین به ضرورت مشارکت سمن‌ها در فعالیت‌های گردشگری تاکید و اظهار کرد: نقش دیده‌بانی سمن‌ها بر کسی پوشیده نیست و لازم است از مشارکت سازمان‌های مردم نهاد نهایت بهره را برد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی خواستار مشارکت و حضور سمن‌ها در کمیته‌های فنی شد و گفت: حتی حضور سمن منوط به عدم رای دهی ضروری است و با توجه به تعدد تشکل‌های فعال شناسنامه دار، لازم است از ظرفیت مردم نهادها نهایت بهره را برد.

فیضی همچنین به ضرورت بهره حمایت از مالکان و بهره برداران بناهای تاریخی اشاره کرد و گفت: این موضوع در مجلس مطرح و مصوب شده و اهمیت حمایت از بهره برداران بر مجلسی‌ها پوشیده نیست.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی همچنین به مشارکت بخش خصوصی در بهره‌برداری از بناهای تاریخی اشاره کرد و گفت: در دو سال اخیر بناهای تاریخی در بودجه قرار گرفته تا دولت و بخش خصوصی مشارکت کنند و در قالب قرارداد از مشارکت بخش خصوصی استفاده شود.

فیضی تصریح کرد: به عنوان مثال کاروان سرای قانلی بولاغ و خانه وهاب زاده از استان اردبیل در این فهرست قرار گرفته است ولی متاسفانه اراده‌ای در دولت جهت اجرای این مهم نمی‌بینیم.

وی توسعه گردشگری در کشور را منوط به بهره گیری از ظرفیت تمامی اقشار دانست و گفت: امید می‌رود وزارت میراث فرهنگی نیز سازوکارهای جدیدی در کشور تعریف کند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon