تعریض خیابان پیروزی؛ طرحی عجولانه که مشکلی از ترافیک نهاوند برطرف نکرد
مدیریت شهری نهاوند در سال ۹۵ به بهانه اجرای طرح تفضیلی اقدام به تعریض خیابان پیروزی نهاوند به عنوان مدخل ورودی شهر کرد که اجرای این پروژه با وجود صرف هزینه زیاد هیچ کمکی به رفع ترافیک و تغییر مبلمان شهری نهاوند نکرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از نهاوند شهرداری نهاوند با سوء مدیریت و طرحی غیرکارشناسانه در سال 95 اقدام به تعریض بخشی از خیابان پیروزی از میدان امام خمینی(ره) تا چهارراه هلال احمر به طول 400 متر کرد که برای اجرای این طرح یوسفیان شهردار وقت دستور قلع و قمع حدود 175 اصله درخت را در این خیابان داد.
این اقدام شهرداری در آن زمان با مخالفت طیف گسترده افکار عمومی روبهرو شد، اما گویی شهردار صدای اعتراضات به این طرح را نمیشنید که در این میان جنگ رسانهای، معصومه ابتکار رئیس وقت سازمان محیط زیست را وارد این گود کرد و پای استاندار وقت همدان نیز به این موضوع باز شد و وی گفته بود که اجازه قطع حتی یک شاخه از درختان این خیابان را نخواهد داد و تنها قرار است لاین کندرویی در این خیابان احداث شود.
اما شهردار و شورای شهر وقت مسرانه به اجرای این طرح پرداختند و اعلام کردند این طرح جزء طرح تفضیلی شهر است و طبق اسناد بالادستی، شهرداری باید این طرح را اجرا کند و هدف از عملیات تعریض خیابان پیروزی را افزایش باند سواره، دفع آبهای سطحی، جلوگیری از آبگرفتگی معابر در این محل، بهبود منظر شهری، ساماندهی پیادهرو موجود و کاهش بارترافیکی شهر عنوان کردند.
در اجرای این طرح عرض باند سواره موجود در این خیابان از 11 متر به 18 متر افزایش یافت و شهرداری عنوان کرد که این امر سبب تسریع در عبور و مرور میشود و با اجرای عملیات عمرانی مذکور علاوه بر زیباتر شدن بخش بصری آن میتوان گامهای خوبی در راستای کاهش بار ترافیکی خیابان پیروزی برداشت.
اما بعد از اجرای این طرح و تعریض این خیابان نه تنها از بار ترافیکی شهر کاسته نشد بلکه این خیابان عریض همانند قیفی که سیل زیادی از خودروها را از قسمت ورودی شهر وارد خیابان کم عرض بعدی میکند، عمل کرد و به نوعی میتوان گفت باعث تشدید بار ترافیکی شهر خصوصا در مرکز شهر شد.
در حال حاضر این خیابان از دو طرف به محل پارک خودروها تبدیل شده است و عملا هیچ نتیجه مثبتی برای شهر نداشته و موجب نارضایتی اکثر شهروندان از وضعیت موجود و رها شدهی این خیابان شده است.
گلایه شهروندان نهاوندی از اجرای پروژه تعریض خیابان پیروزی
در ادامه این گزارش نظر چند نفر از شهروندان نهاوندی را درباره تعریض خیابان پیروزی نهاوند جویا شدیم که در ذیل میخوانیم:
سعید شهبازی گفت: به عقیده بنده طرح تعریض خیابان پیروزی در صورتی نتیجه بخش و خوب بود که کامل میشد اما گویا نهاوند به پروژههای نیمهتمام عادت دارد و این پروژه هم نیمهکاره رها شد.
وی اضافه کرد: اکنون که خیابان پیروزی عریض شده، حجم زیادی از ماشینها در این خیابان قرار میگیرند ولی چند متر پایینتر در چهارراه هلالاحمر متاسفاته ترافیک زیادی به وجود میآید و دقیقا خیابان پیروزی مثل یک قیف شده که افزایش ترافیک را در پی داشته و وضعیتی خیلی بدتر از قبل ایجاد کرده است.
یک فعال مدنی نیز گفت: شهردار وقت نهاوند به بهانه اینکه این طرح جزء طرح تفضیلی شهر نهاوند میباشد دستور قتلعام بیش از 170 اصله درخت کهنسال را داد که طبق نظر صاحبنظران و کارشناسان برنامهریزی شهر این طرح نه تنها هیچ کمکی به رفع ترافیک و تغییر مبلمان شهری نهاوند نکرد بلکه امروز به عینه میبینیم که تنها به محلی برای پارکینگ ماشینها تبدیل شده است.
یاسر نصرتی اظهار داشت: کارشناسان معتقد بودند که این طرح اگر به صورت کلی اجرا شود و تا میدان 17 شهریور این تعریض انجام بگیرد طرحی راهگشا و کارشناسی است اما تعریض این خیابان تا چهارراه هلالاحمر(شیرخورشید سابق) تنها این خیابان را به شکل قیفی مبدل میکند که حجم ترافیک را در خیابان ابوذر چندین برابر میکند و اتفاقا امروز همچنین اتفاقی را به عینه میبینیم.
وی تصریح کرد: آن روزها صدای اعتراضات نهادهای مردمی و حافظ محیط زیست هم به صدا درآمد اما شهردار وقت نهاوند ظلمی نابخشودنی به شهر نهاوند کرد تا همانند طرح ناقص و پرایراد و اشکال خیابان آزادگان این طرح نیز لکهای دیگر بر پیشانی شهر نهاوند باشد.
نصرتی افزود: جالب است که در آنروز ما مدعی بودیم که در فرهنگ کشورها و شهرهای توسعه یافته ایجاد پیادهراه کاری ارزشمند است که متاسفانه با تصمیم غیرمنطقی شهردار تنها پیادهراه استاندارد نهاوند تبدیل به خیابان شد و امروز به پارکینگ تبدیل شده است.
وی عنوان کرد: به نظر من این طرح نمادی برای عدم مشورتپذیری و کارهای غیر کارشناسی شورا و شهرداری بود و آیندگان چون اقدام خیابان آزادگان آنها را نخواهند بخشید. نصرتی ادامه داد: ای کاش مسئولی مقتدر در این شهر در آن زمان جلوی این کار غیر کارشناسی را میگرفت و ای کاش دادستان محترم برای قطع این 170 اصله درخت تنومند به عنوان مدعیالعموم ورود میکردند و هنوز خیلی از مردم و کسبه این خیابان نسبت به این اقدام معترض هستند.
یکی دیگر از شهروندان درباره اقدام شهرداری در این خیابان افزود: نمیدانم ضعف مدیریت شهری و طرحهای غیر کارشناسی مدیریت شهری تا کی میخواهد به شهر نهاوند و شهروندان نهاوندی آسیب بزند؟ همین سوء مدیریتها باعث عقب ماندن شهر نهاوند از توسعه شده است.
وحید سیف عنوان کرد: برای تعریض این خیابان هزینه زیادی شده در حالی که نمیدانم شهرداری بر چه اساسی این اقدام بینتیجه را انجام داد و در آن زمان شهردار وقت میتوانست این اعتبار را برای دیگر پروژههای ضروری و نمیهکاره شهر که البته کم هم نیستند، هزینه کند.
تعریض خیابان پیروزی اقدامی اصولی و درست بود
رئیس شورای شهر نهاوند گفت: با توجه به اسناد بالادستی که در طرحهای جامع و تفضیلی است شهرداری نهاوند در سال 95 اقدام به تعریض خیابان پیروزی کرد که این اقدام در آن مقطع زمانی درست و اصولی بود.
عبدالعلی ملکی با بیان اینکه پروژه تعریض خیابان پیروزی که شهرداری در سال 95 با حمایت شورای شهر انجام داد با توجه به حجم ریالی این پروژه تصمیم درستی بود، اظهار داشت: باید در نظر داشته باشیم که بلافاصله بعد از اتمام یک پروژه نباید انتظار داشت که نتیجه و نمود عینی آن را سریعا ببینیم زیرا اکثر پروژهها زمانبر هستند و مباحث مالی در اجرای پروژهها را نیز باید در نظر بگیریم.
وی با اشاره به اینکه شهرداری نهاوند برای اجرای این طرح چند هدف داشت که کانالکشی و هدایت آبهای سطحی ناشی از بارندگیها در خیابان پیروزی یکی از اهداف این پروژه بود، تصریح کرد: هر ساله با توجه به حجم بارندگیها در این خیابان مشکلاتی ایجاد میشد که خوشبختانه با تعریض این خیابان و احداث کانالهایی در این خیابان مشکل دفع آبهای سطحی در این قسمت شهر حل شد و این سیاست درستی بود که در این حوزه انجام گرفت.
ملکی افزود: با توجه به طرح تفضیلی که شبکههای معابر را تعریف میکند، شهرداری اقدام به تعریض این خیابان کرد چون اگر بخواهیم معابر شریانی و اصلی را در نظر بگیریم تعریض این معابر باید متناسب با آورد و حجم ترافیکی که در آنجاست انجام بگیرد و با توجه به موقعیت میدان امام خمینی(ره) که مدخل و ورودی شهر است و حجم ترافیکش نیز سنگین است تعریض این خیابان صورت گرفت.
وی به بحث پارک خودروها در خیابان پیروزی اشاره کرد و گفت: اینکه عدهای میگویند خیابان پیروزی به محل پارک خودروها تبدیل شده است، همه این موارد به صورت مقطعی است و تا هنگامی که طرح نهایی این خیابان آماده میشود و منابع مالی شهرداری اجازه ادامه طرح را بدهد این خیابان به بهبود عبور و مرور شهری کمک خواهد کرد و مبلمان شهری را میتواند تکمیل کند.
ملکی عنوان کرد: میپذیریم که بعد از تعریض خیابان پیروزی تاکنون اقدام قابل توجه دیگری در این قسمت انجام نگرفته است زیرا طبق برنامهریزی که ما از قبل داشتهایم باید پروژه تعریض خیابان پیروی تا چهارراه هلال احمر( چهارراه شیر خورشید سابق) انجام بگیرد و اجرای این طرح میتواند بخشی از مشکلات ترافیکی شهر را حل کند.
رئیس شورای شهر نهاوند بیان کرد: همچنین املاکی که در خیابان پیروزی در مسیر تعریض قرار دارند از روبهروی تیبیتی تا چهارراه هلالاحمر باید تعیینتکلیف شوند که در فازهای بعدی نیز اگر منابع مالی شهرداری اجازه دهد امکان اجرای این پروژه تا محدوده خیابان شریعتی هم وجود دارد.
از ظرفیت خیابان پیروزی میتوان برای ساماندهی ترافیک شهر استفاده کرد
وی با بیان اینکه از جمله برنامههایی که برای خیابان پیروزی میتوانیم اجرا کنیم بحث ساماندهی ترافیک شهر است، گفت: طرح ساماندهی ترافیک شهر نهاوند توسط مشاور ابلاغ شده است که با توجه به بازدید میدانی که در شهر نهاوند انجام شد و پیگیری که در تهران داشتیم قرار شد خلاصه طرح را بازبینی کنیم و نظر نهایی شورا، شهرداری و کارشناسان فنی از جمله پلیس راهور، دفتر فنی استانداری و همه کسانی که در این حوزه تجارب خاصی دارند در نظر بگیریم و بعد از نهایی شدن آن پروژه ساماندهی ترافیک شهر را آغاز میکنیم.
ملکی اظهار داشت: برنامههای ما برای خیابان پیروزی عملا به تملک مابقی املاکی که در مسیر تعریض قرار دارند بستگی دارد و طولانی شدن اجرای ادامه تعریض این خیابان به خاطر عدم توافق شهرداری با مالکان این املاک است زیرا مالکان قیمتهایی را به شهرداری پیشنهاد میدهند که خارج از قیمت کارشناسی و خارج از توان مالی شهرداری است.
وی تصریح کرد: مالکان ملکهایی که در محدوده تعریض طرح خیابان پیروزی قرار دارند تلاش میکنند که حداکثر قیمت را در نظر بگیرند و محدودیت مالی شهرداری باعث شده که شهرداری الزاما نتواند با مالکین به توافق برسد و همین امر روند اجرای ادامه پروژه خیابان پیروزی را با مشکل مواجهه کرده است.
ملکی تاکید کرد: در حال حاضر حجم سرمایهگذاری که در میدان مرکزی و خیابان پیروزی انجام گرفته و پروژه کانال آبهای سطحی یک رقم و هزینه زیادی است که انجام گرفته و در برنامهریزیهای شورای شهر و شهرداری است که این پروژهها را اجرایی کنیم و به پایان برسانیم.
رئیس و سخنگوی شورای شهر نهاوند افزود: به عقیده من پروژه تعریض خیابان پیروزی اقدام درستی بود زیرا من معتقدم که ما هر اقدامی را که بخواهیم انجام دهیم اگر بر مبنای طرح جلو برویم خیلی بهتر میتوانیم نقاط ضعف و نقاط قوت را بشناسیم.
کمبود اعتبارات برنامههای شورای شهر و شهرداری برای خیابان پیروزی را به تعویق میاندازد
وی با اشاره به اینکه نمیتوان زمان خاصی را برای اجرای طرحهای مورد نظر برای خیابان پیروزی در نظر بگیریم، عنوان کرد: با توجه به محدودیتها و کمبود اعتبارات و حجم برنامههای عمرانی زیادی که شهرداری در دست اقدام دارد، متاسفانه نمیتوانیم اعلام کنیم که دقیقا و در چه زمانی میتوانیم این طرحها را در خیابان پیروزی پیاده میکنیم.
ملکی بیان کرد: البته ساماندهی ترافیک شهر نهاوند تنها از طریق سختافزاری مقدور نیست بلکه بخشی از آن باید از طریق اصلاح رفتارهای ترافیکی و فرهنگسازی لازم در این خصوص انجام بگیرد و بخشی دیگر از طریق تعریف جانماییهایی در سطح شهر صورت بگیرد تا شهروندان به عنوان صاحبان اصلی شهر هم از حجم ترافیک سنگین هسته مرکزی شهر رها شوند و هم تردد روان و آرامی در محدوده شهر داشته باشند.
رئیس شورای شهر نهاوند با اشاره به الگوهای توسعه شهری در دنیا، گفت: در حال حاضر در دنیا با توجه به الگوهای توسعه شهری که وجود دارند اکثرا پیگیر بحث احداث complete street (خیابانهای کامل) در شهرها هستند زیرا در این نوع خیابانها برای اینکه شهروندان بتوانند تردد راحتی داشته باشند و ترافیک روانی در حوزه و خصوصا مرکز شهر وجود داشته باشد، در احداث خیابانها تمام نیازهای شهروندان را در نظر میگیرند و تلاش میشود در یک خیابان همه این نیازهای شهروندان را تامین کنند.
وی تاکید کرد: بحث و خواستگاه "complete street" (خیابانهای کامل) خواستگاه و ایدهاش این است که در یک خیابان یک لاین برای دوچرخه، یک لاین برای پیادهروها و یک لاین هم برای تردد ماشینها در نظر گرفته میشود و ما اگر بخواهیم بر مبنای این موضوع ورود پیدا کنیم خیابان پیروزی نهاوند ظرفیت اجرای این پروژه را نیز دارد.
ملکی اظهار داشت: با مطالعه و بررسی میتوان طرح "complete street" را در خیابان پیروزی نهاوند اجرا کرد و اجرای این طرح نیز میتواند نیازهای متنوع شهروندان را پوشش بدهد و این نیازمند برنامهریزی است که هم رضایت نسبی مردم را تأمین کند و هم هزینهای که شهرداری بابت اجرای این طرح میکند یک سرمایهگذاری برای شهرداری محسوب خواهد شد.
وی تصریح کرد: برای اجرای این پروژه در خیابان پیروزی ما باید ضمن اینکه همه ملاحظات مربوط به بحث طرحهای جامع و تفضیلی، مطالعات خاص فنی و ترافیکی و مطالعات اجتماعی و زیست محیطی آن را مدنظر داشته باشیم.
ملکی افزود: در گذشته مردم نهاوند همیشه از وضعیت طرحهای توسعه شهری گلهمند بودند به عنوان مثال در سال 1370 بحث خیابان آزادگان اگر کار کارشناسی انجام میگرفت و عرض معابر این خیابان با توجه به حجم زیاد تردد خودروها و نیاز روزمره شهر به حمل و نقل عمومی و خودرویی در این خیابان در نظر گرفته میشد مشکلات ترافیکی در این خیابان به وجود نمیآمد.
سخنگوی شورای شهر نهاوند ادامه داد: از همین روی نگاهمان این است که حداقل در برنامههایی که شهرداری و شورای شهر در پیش دارند این نیازها و دغدغههای مردم را در نظر داشته باشیم و هر طرحی را که بخواهیم اجرا کنیم تلاش کنیم که با حداقل عوارض ترافیکی، اجتماعی و فنی برای شهروندان همراه باشد.
وی اضافه کرد: در کمتر دورهای است که پروژههای ما حوزههای مختلف فعال است و با توجه به ماموریتهای متنوع شهرداری، میتوان گفت در حال حاضر شهرداری در همه حوزهها ورود پیدا کرده است.
ملکی عنوان کرد: تنوع فعالیتهای شهرداری در حوزههای زیرساختی، عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، حملو نقل، ایمنی و مدیریت بحران، ترافیک و غیره و ورود توأمان مدیریت شهری در این حوزهها باعث رضایتمندی شهروندان از عملکرد مدیریت شهری شده و شهروندان توقع دارند که کارهای بزرگتری در این حوزهها صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه ما به مردم این حق را میدهیم که در حوزه مدیریت شهری بخواهند شهری توسعه یافتهتر از این داشته باشند، گفت: متاسفانه محدودیتهای مالی بخشی از افق و برنامهریزی ما را با اما و اگرهایی مواجه میکند که ما باید با آنها برنامههایمان را تنظیم کنیم.
تعریض خیابان پیروزی برای حل مشکل ترافیک یک طرح ناکارآمد است
شهردار نهاوند گفت: من در جریان اینکه خیابان پیروزی چرا در گذشته تعریض شده نیستم ولی اطلاع دارم که ما تاکنون طرح مطالعاتی ترافیکی در شهر نهاوند نداشتهایم و در زمان بنده طرح مطالعاتی ترافیک تهیه شده است.
محمد حسینپور اظهار داشت: اگر این خیابان در راستای احداث کانالهای دفع آبهای سطحی تعریض شده با توجه به کانالهایی که در این خیابان احداث شده شاید در این زمینه موثر بوده است ولی در بحث ساماندهی ترافیک تعریض این خیابان به نظر من تاثیری ندارد.
وی تصریح کرد: هر شهری باید طرح جامع ترافیک داشته باشد و با توجه به جمعیت شهر نهاوند متاسفانه قبل از اینکه من به سمت شهردار نهاوند منصوب شوم، نهاوند طرح ترافیک و طرح مطالعاتی ترافیک نداشته است.
حسینپور افزود: با پیگیریهایی که ما با رئیس حملو نقل کشور انجام دادیم ایشان مشاوری را به نهاوند فرستادند و با بازدید میدانی که از شهر انجام شد خوشبختانه طرح ترافیک شهر نهاوند مشخص شد.
وی با بیان اینکه هر گونه تعریضی در شهر نهاوند باید بر اساس و در راستای طرح ترافیک شهر انجام بگیرد، عنوان کرد: قبل از اینکه تعریضی در هر نقطه شهر انجام بگیرد ابتدا باید شهر را به طور کامل در نظر بگیریم و بعدا مشخص شود که برای رفع معضل ترافیک شهر چه طرحی باید اجرا شود.
شهردار نهاوند بیان کرد: اینکه ما یک نقطه یا یک خیابان را بدون برنامه و بدون طرح ترافیک تعریض کنیم قطعا با این شکل مشکل ترافیک شهر حل نخواهد شد و یک طرح ناکارآمد خواهد بود.
حسینپور با اشاره به طرح ساماندهی ترافیک در شهر نهاوند، گفت: در بحث ساماندهی ترافیک در شهر به عقیده من ما باید ابتدا طرح مطالعاتی تهیه شده را پیگیری و اجرا کنیم و بحث احداث پارکینگ عمومی را در دستور کار قرار دهیم و مسیل را که یک ظرفیت است، اگر طرحش را اجرا کنیم و کنارههای مسیل آزادسازی شوند قطعا ما بیشترین مشکل ترافیکی در سطح شهر را حل خواهیم کرد و شهر از این وضعیت کنونی خارج میشود.
نبود پارکینگ در شهر نهاوند به یک معضل تبدیل شده است
وی نبود پارکینگ را در نهاوند معضل عنوان کرد و اظهار داشت: متاسفانه به دلیل نبود پارکینگ عمومی معضلی در مرکز شهر ایجاد شده است و در همین راستا ما برای کسانی که بیایند و درخواست احداث پارکینگ عمومی در شهر را بدهند حتما مشوقهایی را در نظر میگیریم.
حسینپور تاکید کرد: در راستای رفع معضل ترافیک در سطح شهر باید اقداماتی از قبیل ساماندهی ایستگاههای تاکسی، تعریض ایستگاهها، تعیین مسیرها، تغییر مسیرها، یک طرفه کردن تعدادی از معابر و غیره باید در نظر گرفته شود ولی در مجموع به عقیده من تا بحث معضل پارکینگ عمومی در شهر نهاوند حل نشود و یک تمرکز زدایی در شهر انجام نگیرد ما نمیتوانیم مشکل ترافیک را در سطح شهر حل کنیم.
وی تصریح کرد: همچنین در حال حاضر اکثر خدماتی که به شهروندان داده میشود در مرکز شهر متمرکز شده است که همین امر باعث ایجاد ترافیک بیشتر در مرکز شهر میشود و در همین راستا باید تلاش کنیم که یک تمرکززدایی در سطح شهر انجام دهیم، به عنوان مثال به بعضی از مناطق شهر مثل شهرک شهید حیدری باید در بحث تجاری خدماتی داده شود که مردم مجبور نشوند به مرکز شهر مراجعه کنند.
حسینپور در پایان گفت: در مجموع میتوان گفت شاید شهرداری در بحث مشکلات و معضلات دفع آبهای سطحی شهر نهاوند اقدام به تعریض خیابان پیروزی کرده است و ابن تعریض تاثیری در بحث ترافیک نداشته و اگر ما ادامه این طرح را انجام دهیم و پارکینگ عمومی را در شهر احداث کنیم این خیابان میتواند در حل معضل ترافیک موثر واقع شود.
تعریض خیابان پیروزی بر اساس ضوابط طرح تفضیلی انجام شده است
معاونت فنی و عمرانی شهرداری نهاوند در خصوص طرح تعریض خیابان پیروزی گفت: شهر نهاوند دارای طرح تفضیلی است و ضوابط طرح تفضیلی برای شهرداری ملزم و شهرداری باید آنها را اجرا کند.
عباس حسنوند اظهار داشت: در طرح تفضیلی تعریف شده که اندازه دقیق پیادهرو و باند سواره رو باید چقدر باشد و خیابان پیروزی نیز طبق طرح تفصیلی شهر تعریض شده است.
وی با بیان اینکه پروژههای شهرداری مانند پروژههای ارگانهای دیگر فازبندی است و هر فاز با توجه به میزان اعتبارات انجام میشود، افزود: با توجه به محدود بودن اعتبارات شهرداری ما نمیتوانیم تمام شهر را مرمت و بازسازی کنیم و مجبوریم پروژهههای سطح شهر را فازبندی کنیم.
حسنوند تصریح کرد: در این راستا و بر اساس ضوابط طرح تفضیلی ما خیابان پیروزی را از میدان امام خمینی(ره) تا چهارراه هلال احمر تعریض کردیم و اینکه اکنون از این خیابان چه استفادهای میشود، وظیفه ما نیست و ما نمیتوانیم بگوییم در این خیابان خودرو پارک نشود چون این بر عهده نهادهای دیگری مثل راهنمایی و رانندگی است که میتواند اعمال قانون کنند.
وی افزود: قبل از تعریض خیابان پیروزی عرض پیادهروهای این خیابان زیاد و بالای 10 متر بود به طوریکه پیادهروهای این خیابان به محل دستفروشان و انبار کسبه این خیابان تبدیل شد که به نوعی میتوان گفت یک معضل بود ولی با تعریض این خیابان طبق طرح تفضیلی عرض معابر در این خیابان استاندارد شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم سوء مدیریت در اجرای پروژه خیابان پیروزی نهاوند ثابت کرده که این مدیران از توان مدیریت و قدرت تصمیمگیری ضعیفی برخوردارند و این پروژه نمادی برای عدم مشورتپذیری و کارهای غیر کارشناسی شورا و شهرداری بود.
هرچند که این اولین بار نیست که مدیریت شهری نهاوند با کجسلیقگی طرحها و پروژههای غیرکارشناسی شده را در نهاوند اجرا کردهاند که پروژه خیابان آزادگان در سال 70، نیز نمونهدیگری از این پروژههاست و اجرای این پروژههای نصفهکاره با صرف هزینههای زیاد نه تنها گرهای از مشکلات شهر را باز نکرده بلکه نارضایتی شهروندان و افزایش بار ترافیکی شهر را درپی داشته است.
گزارش از فاطمه ظفری
انتهای پیام/ ت