عیادت نماینده ولی فقیه در کاشان از بسیجی آمر به معروف
آیتالله عبدالنبی نمازی، نماینده ولی فقیه در کاشان به همراه تنی چند از مسئولان شامگاه یکشنبه از بسیجی، محمدباقر رجایی عیادت کرده و در روند درمانی وی قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، آیتالله عبدالنبی نمازی، نماینده ولی فقیه و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان کاشان به همراه تنی چند از مسئولان شامگاه یکشنبه از بسیجی، محمدباقر رجایی عیادت کرده و در روند درمانی وی قرار گرفت.
آیتالله عبدالنبی نمازی در حاشیه این دیدار با بیان اینکه یکی از وظایف مهم اجتماعی در حکومت اسلامی احیا امر به معروف و نهی از منکر است، اظهار داشت: در آیات و روایات بر این مهم تاکید شده به نحوی که در بیانی از ائمه معصوم(ع) امر به معروف و نهی از منکر را دو فرضه مهم دانسته که به واسطه آن جامعه اداره و حق مظلوم از ظالم گرفته میشود.
وی با بیان اینکه باید امر به معروف و نهی از منکر در جامعه احیا شود، افزود: فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر باید در جامعه تبیین و تفسیر شود چراکه این این دو فرضه به معنی نجات جامعه از انحراف است و این مهم به منزله نجات کودکی است که به سمت حادثه حرکت می کند.
نماینده ولی فقیه در کاشان با بیان اینکه گرایش نسل جوان به سمت انحراف یک نوع خودکشی محسوب میشود، ابراز داشت: جامعه وظیفه دارد اگر جمعی به سمت گناه حرکت میکند باید جلوی آن را بگیرند و تنها راه احیای آن امر به معروف و نهی از منکر است و همه نیز باید در قبال این موضوع خود را مسئول بدانند.
وی با بیان اینکه اگر یک نفر به سمت انحراف و گناه کشیده شود، سایر افراد جامعه را نیز گریبانگیر خود میکند، گفت: نظام جمهوری اسلامی بر اساس اسلام تدوین شده است و بر همین اساس باید این موضوع به صورت فرهنگ در جامعه نهادینه شود و لازمه این مهم تبیین جایگاه ویژه این دو فرضه الهی است.
نمازی با بیان اینکه باید لزوم و ضرورت امر به معروف و نهی از منکر برای دانشجویان در جامعه تفسیر شود، تصریح کرد: به مسئولان تذکر داده شده است که باید این مهم برای جوانان تفسیر شود و عدم آگاهی به این موضوع باعث میشود تا در مقابل آمر به معروف و ناهی از منکر واکنش ناشایستی نشان دهند.
وی با بیان اینکه باید صدا و سیما باید در تبیین و فرهنگسازی امر به معروف و نهی از منکر تمام تلاش خود را به کار بگیرند، اذعان داشت: امر به معروف و نهی از منکر دو واجب الهی است که سعادت انسان در دنیا و آخرت را به دنبال دارد و این مهم نشاندهنده جایگاه ویژه این دو فرضه الهی در جامعه است.
انتهای پیام/ش